gorzy 178 Napisano Octobar 14, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Posto su trafike pocele da se rasturaju, naletim na jedan korman od iste.. .Prepakujem ga kod mene... Moja prva iskustva su fantasticna, mnogo bolji polozaj ruku tokom voznje, odmornije su ruke na daljiem putu, vodja sekte Popsy svemocni uopste nije lud ... Visi je za cela 2 cm, tako da nije bilo potrebe za bilo kakvim nastavljanjem zica i menjanja sajli. Slikacu danas pa cete videti. Motor mi sad nekako vise podseca na TDM sa ovim kormanom. Super stvar, preporucujem. Uklapa se i korman od starog Transalpa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 14, 2014 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan I ja teram odavno sa nekim aftermarketom volana od tdm-a To, povišen vizir, bolje sedište i auspuh i makina može oko sveta Two Teneres meet from Kazastan desert 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 14, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan samo da se javim u temi da sam se vratio sa jesenovanje ... do Sicilije i nazad bez ikakvih problem 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Octobar 15, 2014 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan I bez broja motora,i bez briga i pam...Dobro dosao nazad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Octobar 15, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Popsy do Sicilije i nazad bez ikakvih problem ...nego kako , pa nije to Africa pa da bude problema 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilošST 3 Napisano Novembar 9, 2014 U prolazu, 62 postova Lokacija: Бар,Црна Гора Motocikl: Yamaha XTZ 750 SuperTénéré Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima ! Da li može neko da kaže da li paše zadnji kočioni disk od sledećih Yamaha motora na S.Teneru : http://www.ebay.com/...eea190a&vxp=mtr Kod nas su dimenzije 245mm -115mm 6 rupa x 6.5 mm a kod ovih su šire rupe:8.5mm. Da li to može da se stavi bez prepravki ? http://www.motooprem...BRAKES_2013.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 11, 2014 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas najbolje razumeo sta je pitanje........ ako pitas za ovaj disk sa ebay-a pise lepo da pase na XTZ750 FZS600 FZR600 XJ600 YZF600 XTZ750 YZF750 YZF1000 THUNDERACE REAR BRAKE DISC W znam da pasu diskovi sa nekog R1 napred, samo treba uraditi distancere za kociona klesta.... taj disk pase i na zadnji jer je isti raspored rupa ali ko jos tura 310mm ili 320mm nzm tacno koji pozadi....... razlika izmedju prednjeg i zadnjeg diska kod ST je samo u debljini. Zadnji disk je milimetar deblji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 11, 2014 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupiti korpu i set lamela za 3TD? Set lamela i i oprugice mozes da narucis iz luisa,tamo imas i razdelne ploce,ako su i one za zamenu. A za korpu...ne znam,mozda Kedo. Mislim da lamela mozda ima i u gevari ali nisam siguran. Jbt pomozite coveku,a ne ja gejskuteras da se javljam u ovoj temi Pa korpa se remontuje.......... set kosta mislim 30e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Novembar 11, 2014 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Evo mera za izradu adaptera za montazu vecih diskova (R1 npr) Imam i cad crtez kome treba za CNC obradu, poslacu na pp ili okaciti link. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 11, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Posalji meni taj link ili na PP...... Drugo...koji agregat od TDM-a na STeneru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Novembar 11, 2014 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Evo pa skinite.Cist DWG file Tehnicki crtez Ne mogu sad da prebacujem u CDR, mada mogu ako kasnije neko hoce na waterjet ili sl. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 11, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nista onda...hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Novembar 11, 2014 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Tu imas sve sto ti treba, gif je dovoljno velik za radionicki crtez, a DWG das samo tom ko pravi pripremu za CNC obradu. On importuje to u program gde odredjuje alat, brzinu, radijus, nacin obrade predmeta... Evo ti neki moj zvrlj, sebi sam spremio ranije CDR format, zbog laserskog secenja, kasnije bi na glodalici rucno skinuli ostatak materijala HTZ750 adapter k.kljesta za 320 mm 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 11, 2014 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Drugo...koji agregat od TDM-a na STeneru? Koliko sam citao po inostranim forumima mnogo bolja varijanta je TRX 850 jer zahteva manje prepravki. Bar tako tvrde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 970 Napisano Novembar 11, 2014 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupiti korpu i set lamela za 3TD? Set lamela i i oprugice mozes da narucis iz luisa,tamo imas i razdelne ploce,ako su i one za zamenu. A za korpu...ne znam,mozda Kedo. Mislim da lamela mozda ima i u gevari ali nisam siguran. Jbt pomozite coveku,a ne ja gejskuteras da se javljam u ovoj temi Pa korpa se remontuje.......... set kosta mislim 30e Znas li nekoga gde bih mogao da remontujem korpu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 11, 2014 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Bilo ko ko ima presu moze to da ti uradi........... ali moras da kupis set rza reparaciju. Sta ti se desava sa korpom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 11, 2014 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam 850 i nije mi to neka nzm ti koliko divljija voznja, 900 nisam vozio...... mozda jedino da se napakuje agregat 850 na menjac od tenere, kapiram da tenera ima drugaciji prenos na menjacu od tdm-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Novembar 11, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan A bolcni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 11, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Dal bi 900 mogao da se pakuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 79 Napisano Novembar 11, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Yamaha XTZ 750 ; Husqvarna TE 610e, RD07 Prijavi odgovor kao problematičan moze i vanbrodski motor u nju da se stavi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 79 Napisano Novembar 11, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Yamaha XTZ 750 ; Husqvarna TE 610e, RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 11, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dal bi 900 mogao da se pakuje? Može... sve pasuje, jedino malo ima drkanja ako stavljas 530 lanac http://www.super-tenere.net/forum/xtz750-modsprojects/16788-xtz-900 https://plus.google.com/photos/110477007156450465217/albums/5847415404043300113 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 79 Napisano Novembar 11, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Yamaha XTZ 750 ; Husqvarna TE 610e, RD07 Prijavi odgovor kao problematičan yamaha-mt-09-triple-tenere-concept yamaha-mt-09-triple-worldcrosser 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 11, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan de si mladozenja.... nisi se hvalio ...kako idu STarice Popsy , hvala gosn pedsednice sekte ..trazimo 900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 79 Napisano Novembar 11, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Yamaha XTZ 750 ; Husqvarna TE 610e, RD07 Prijavi odgovor kao problematičan vlajkan kada je video kako ide moja automatski se odlucio da turi 900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...