Havarisan 169 Napisano Maj 8, 2014 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam taj iz Zrenjanina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Maj 8, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam taj iz Zrenjanina Očerupasmo ti mašinu :-) vlado jel ti odgovara čep? Kaže da radi, samo je oštećen. Poslao mi slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 9, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pa ce da spakujemo od dva losha , jedan dobar....moj je neostecen, nego se se klapnica zeznula i guma pojela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Maj 10, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pri padu, na desnu stranu nozica zadnje kocnice je uvek na udaru. Imam rol barove ali je ona najisturenija tako da oni ne pomazu. Da li je neko imao problema sa tim i kako je to resio? Imao sam peh juce i danas. Oba puta sam pao na desnu stranu, vozio off, na jednom delu klizava trava i jbg, Steta apsolutno nikakva, samo skroz pokrivljena nozna kocnica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 10, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pri padu, na desnu stranu nozica zadnje kocnice je uvek na udaru. Imam rol barove ali je ona najisturenija tako da oni ne pomazu. Da li je neko imao problema sa tim i kako je to resio? Imao sam peh juce i danas. Oba puta sam pao na desnu stranu, vozio off, na jednom delu klizava trava i jbg, Steta apsolutno nikakva, samo skroz pokrivljena nozna kocnica. praktično rešenje je da imaš sa sobom i da je ispravljas po potrebi,... kao i saltalica i kocnica je od materijala koji moze da se vraca bez ikakvog problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 10, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Drugim rečima, napravljena je da se krivi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Maj 10, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislili ljudi na sve Moja STenara je 3 puta bila na levom boku, 2 puta je menjac bio iskrivljen- ispravis i nastavis dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 79 Napisano Maj 10, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Yamaha XTZ 750 ; Husqvarna TE 610e, RD07 Prijavi odgovor kao problematičan ej danas sam isao malo na voznju, verovali ili ne sreo sam se sa 4 ST a nema ni jednog afrikanca da sretnem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Maj 11, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan ej danas sam isao malo na voznju, verovali ili ne sreo sam se sa 4 ST a nema ni jednog afrikanca da sretnem... pa kad vozas po asvaltu idi u sumu tamo su africe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 12, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ... zaglavljene ... :-P:-P:-P:-P:-P 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 12, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Tako je predsednice sekte...ako si im rekao.....jesu ti iz tazbine, al brate , mnoooogo su se opustili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaljvi 37 Napisano Maj 12, 2014 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Shadow vt 1100 , Pannonia 250, NSU Prima 175, Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Prava kilometraza, prva boja, PRVI filteri za vazduh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Maj 12, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan ... zaglavljene ... :-P:-P:-P:-P:-P zaglavljeni ??? nebiH reko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 12, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Tako je predsednice sekte...ako si im rekao.....jesu ti iz tazbine, al brate , mnoooogo su se opustili Khe-khem, XR, khm-khmmmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 13, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 13, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ... zaglavljene ... :-P:-P:-P:-P:-P zaglavljeni ??? nebiH reko ono jes da moja na jedan cilindar trosi kao da ima 6 i fala braci na gorivu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5847 Napisano Maj 14, 2014 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ama bre ne offujte ovdi, 'ajte u onu temu pa tamo ožež'te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 14, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ama bre ne offujte ovdi, 'ajte u onu temu pa tamo ožež'te U pravu je dobri Arakis... da se vrnemo.. spisak stvari za ST na louisu https://www.louis-moto.co.uk/index.php?topic=bikedb&CONTENT=technik&typ_id=3WM 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Maj 14, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Ama bre ne offujte ovdi, 'ajte u onu temu pa tamo ožež'te U pravu je dobri Arakis... da se vrnemo.. spisak stvari za ST na louisu https://www.louis-moto.co.uk/index.php?topic=bikedb&CONTENT=technik&typ_id=3WM Meni pre neki dan stigao set lancanika I lanac did za 110€. Zadovoljan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Maj 14, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se skroz prebacio na Wemoto, preko 35e besplanta dostava (da moze carina da nesto zakine al jbg) Spisak stvari na WeMoto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaljvi 37 Napisano Maj 14, 2014 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Shadow vt 1100 , Pannonia 250, NSU Prima 175, Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan I ovi imaju po nesto http://www.motobikeshop.rs/Default.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Maj 14, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ideju gde mogu naći klizač lanca, onaj mali plastični deo što se montira na viljušku?? lupa lanac, a kažu da pomaže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Maj 14, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ideju gde mogu naći klizač lanca, onaj mali plastični deo što se montira na viljušku?? lupa lanac, a kažu da pomaže. I meni treba, dakle 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Maj 14, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ideju gde mogu naći klizač lanca, onaj mali plastični deo što se montira na viljušku?? lupa lanac, a kažu da pomaže. I meni treba, dakle 2 Ima na KEDO-u 30€ (jel donosi neko sa foruma?), ja se nešto nadam da može i ovde da se nađe, da se ne čeka dugo. Spremam mašinu za put pa bih hteo da budem kompletan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Maj 14, 2014 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan KEdo ili WEmoto.... Ja radim neki rebild, pa cu okaciti sve sto moze i gde ima i po kojoj ceni, a vi me ispravljajte, ako negde pogreshim.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...