Popsy 2907 Napisano Decembar 18, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan deluje korektno i cisto... po poziciji zadnje osovine trebao bi da je lanac ok, zamenjen zadnji disk afretmarketom, ima pancirna creva i klot je... ako je dobar agregat nema mnogo razmisljanja... od ulaganja ces imati kresh barove, nosac zadnjeg kofera jel ovo resenje stavljanja na aluminium iza sedista nije najsretnije resenje i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Decembar 19, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari Tenerasi, ja se ispisujem iz klana... Zbog iznenadnog odlaska u inostranstvo sa zenom i klincadijom, ode motor na dobos... Postavicu oglas kada budem detaljno islikao (za dan - dva), a i bacicu link ovde pa ko je zainteresovan jos jedna tema za razmisljanje... Praticu vas uvek... Jedna je STenera... :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Decembar 19, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan deluje korektno i cisto... po poziciji zadnje osovine trebao bi da je lanac ok, zamenjen zadnji disk afretmarketom, ima pancirna creva i klot je... ako je dobar agregat nema mnogo razmisljanja... od ulaganja ces imati kresh barove, nosac zadnjeg kofera jel ovo resenje stavljanja na aluminium iza sedista nije najsretnije resenje i to je to Hvala Popsy, verovatno cemo da odemo za vikend da je pogledamo. Ako imas vremena, mozes i sa nama. Jbg ipak si ti guru za ST moje poznavanje mehanike je jednako prici o bubamari i Dundo Maroju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mema 24 Napisano Decembar 19, 2013 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari Tenerasi, ja se ispisujem iz klana... Zbog iznenadnog odlaska u inostranstvo sa zenom i klincadijom, ode motor na dobos... Postavicu oglas kada budem detaljno islikao (za dan - dva), a i bacicu link ovde pa ko je zainteresovan jos jedna tema za razmisljanje... Praticu vas uvek... Jedna je STenera... :-) Sretno ,bice motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mema 24 Napisano Decembar 21, 2013 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan kupio bi drugi auspuh ili ti top za motor Leo Vince SBK sa Honde 1000. Ima li ko iskustva sa drugim topovima smeta li to sta i tako. LP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir'Tattoo 10 Napisano Decembar 22, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Nikšić, Crna Gora Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nebi trebalo da imaš nekih većih promlema sa promjenom auspuha....jedino je potrebno da se karburatori prešteluju kako treba. Arrow radi topove za ST npr. takođe i Race Ada pravi dobre auspuhe, za malo para , Vlajko ima na svojoj teneri pa će ti on više reći o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 22, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pisalo se o tome više puta.. vredi svaku paru.. A i sigurno da se čunak od iljadarke razlikuje od našeg sulundara.. možda i ne , ali ne bih se zajebavao sa time..nego pravac kod Roberta ako je moguće naloviti ga.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Decembar 22, 2013 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan momci,mene zanima ima li neke vece razlike izmedju `89 i npr `94 god ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
probiker 15 Napisano Decembar 22, 2013 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna pomoc dobrog elektricara,naime,posto je crko fabricki agregat od 750 ccm,ubacili smo agregat od tdm 850,sada bi trebao cdi da se preveze posto je paljenje na 850 270 step. a kod 750 na 360 step,i razlika je u bobinama tdm ima dve dok s.t. jednu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 23, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovim prostorima Joška ti je mag za te stvari.. Ali prvo pitaj Arakisa on je ipak bliži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 79 Napisano Decembar 23, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Yamaha XTZ 750 ; Husqvarna TE 610e, RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ej evo da postavim po dogovoru slike spreja za rostilj koji sam koristio za farbanje izduvnih grana i koji za sada drzi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 23, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ej evo da postavim po dogovoru slike spreja za rostilj koji sam koristio za farbanje izduvnih grana i koji za sada drzi... gde si kupio i koliko para? tesko nalazimo te za 1200 uglavnom su 800 i brzo se skidaju ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Decembar 24, 2013 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan @Popsi, ovaj je do 650C, ono su Faranhajti na spreju. Pogledaj 3cu sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 79 Napisano Decembar 24, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Yamaha XTZ 750 ; Husqvarna TE 610e, RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ma oni Happy i ovi na "E'' su do 300c.. Ovo sam kupio u Romi i kostalo je letos 1200 budjona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenere97 60 Napisano Decembar 27, 2013 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Bavaniste Motocikl: Suzuki GSX600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan dobio sam manual za Super teneru ima i elektro semu pa ako nekome zatreba nek se javi. doduse na italijanskom je ali je jako dobro ilustrovan slikama pa moze da se protumaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 79 Napisano Decembar 27, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Yamaha XTZ 750 ; Husqvarna TE 610e, RD07 Prijavi odgovor kao problematičan ...Spreman za sutra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Decembar 31, 2013 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Salji taj manual na p.p. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Decembar 31, 2013 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moze manual na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenere97 60 Napisano Decembar 31, 2013 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Bavaniste Motocikl: Suzuki GSX600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan Samo da zavrsim skeniranje celog pa saljem stigo sam do pola... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 79 Napisano Decembar 31, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Yamaha XTZ 750 ; Husqvarna TE 610e, RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Deo danasnje voznje... Jbg mrzi me da smanjujem slike. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Decembar 31, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Januar 14, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari nesto u toku voznje pocelo da struze u motoru, km/h sat poludeo. Pretpostavljam da je sajla. Jel smem da ga odvezem takvog do majstora? Citao sam na prethodnim stranama za sajle u ruzveltovoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Januar 14, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti luduje km sat a pritom se cuje struganje verovatne su ti dve opcije: 1. Sajla samo treba da se podmaze i/ili vrati nazad u pinjon. 2. Puz u pinjonu ti se crkava i/ili limici na felni. Proveri prvo da sajla nije malo ispala sa neke strane kod km sata ili kod pinjona na tocku. Ako nije, izvuci sajlu iz pinjona(na tocku) i probaj rucno da je zavrtis. Ako km sat daje znake zivota nije ona u pitanju vec puz ili limici. Na tvom mestu bez obzira koji od ova dva slucaja su u pitanju podmazao bih sajlu. Takodje imaj u vidu da majstori za sajle mozda nece hteti da ti skidaju i montiraju sajlu pa bi ti mozda bilo lakse da je skines sam kod kuce i odneses samo nju. Sajle inace mozes da radis i kod Bobana sajle ako su ti oni blizi. Oni su na potezu Dusanovacki most - Trzni centar stadion. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Januar 14, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti luduje km sat a pritom se cuje struganje verovatne su ti dve opcije: 1. Sajla samo treba da se podmaze i/ili vrati nazad u pinjon. 2. Puz u pinjonu ti se crkava i/ili limici na felni. Proveri prvo da sajla nije malo ispala sa neke strane kod km sata ili kod pinjona na tocku. Ako nije, izvuci sajlu iz pinjona(na tocku) i probaj rucno da je zavrtis. Ako km sat daje znake zivota nije ona u pitanju vec puz ili limici. Na tvom mestu bez obzira koji od ova dva slucaja su u pitanju podmazao bih sajlu. Takodje imaj u vidu da majstori za sajle mozda nece hteti da ti skidaju i montiraju sajlu pa bi ti mozda bilo lakse da je skines sam kod kuce i odneses samo nju. Sajle inace mozes da radis i kod Bobana sajle ako su ti oni blizi. Oni su na potezu Dusanovacki most - Trzni centar stadion. Hvala puno! Osecam i sasvim blage vibracije u volanu. Pretpostavljam da su I ti ostali delovi osim sajle zamenljivi tj da mogu da se kupe ovde u gradu. Bitno mi je da nije neki ozbiljan kvar da mogu makar da se dovucem do majstora. A videcu I sam sta mogu da uradim. P.S. mala ispravka: sad se vise ne cuje nista, a km/h sat ne radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Januar 15, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan P.S. mala ispravka: sad se vise ne cuje nista, a km/h sat ne radi E nazdravlje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...