vlajko 2670 Napisano Novembar 7, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Coravu Snezanu Popsy..prilicno si raskanto masinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 7, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije tačno, čim je operem videćeš :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 7, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Popsy oni tebe malo zahebavaju........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 7, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ma pusti, manguparija :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Novembar 7, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno ću morati da menjam ležajeve kormana (doduše kad bude malo zima) a ondak ću da vidim da pronađem i patuljka koji cijuče u motoru i sve to da dokumentujem... inače Joškina "ledilizacija" štop svetla (na Zexovom motoru) extra izgleda i super se vidi tako da će to biti jedan od sledećih updateova Pusti ti stop svetla, imas ti mnogo precih stvari da uradis na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 8, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Ma uradi ti stop, da ljudi vide da kocis a posle sve ostalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 9, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Popsi ti mene z....ba iz prve, ko kaze da su tvoje kandze ispravne?????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 9, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 9, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Dzubre jedno neozbiljno, xexexexe vrnucu ti ja. Pokazao sam ti foru sa kljucem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 13, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Ma ko kaze da se ST kvari, pogledaj nam temu..... sve sprdnja, nikakvi kvarovi ma nista :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 13, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Okačio sam slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 13, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Da se zna koja je najveca enduro grupa na BJB-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Novembar 15, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Muci me malo misterije koja je plod zlog glasa koji svedoci abnormalnu potrosnju ulja kod ST. Ja licno koristim Liqui Moly 20w-50 mineralno (5L oko 2700din) i eto posle 7000km isto ima ulja kao i kad sam zamenio ulje, mozda nesto malo neprimetno ali generalno ne trosi. Koje vi ulje koristite (konzumirate) i da li vam motor trosi ulje i koliko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 15, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ELF moto 20w 50 mineralno i ne troši ništa... (1l 450din) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvrk 0 Napisano Novembar 15, 2010 U prolazu, 5 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Kawasaki EN 500 Prijavi odgovor kao problematičan MOTUL 15w50 polusintetika, ne troši! 3L - 3000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 16, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Liqui Moly, drug mi je zastupnik pa zato ....... dobijem ga po VP ceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Novembar 16, 2010 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Elf 20-50 mineralno.... popila mi je na 3000km 600g ulja, otvoren put, konstantna brzina 100 - 120 km/h pri temperaturama 35>+.... Inace u gradskoj upotrebi i na kracim relacijama ne trosi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 16, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Motul mineral...ic ne trosi..naravno.. samo Jageru 0,5l na 1000 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1457 Napisano Novembar 16, 2010 Drug član, 1967 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Motul mineralno 20-50. Na otvorenom trosi dosta a po gradu nisam primetio. PS Danas stigle emulzine tube i one iglice (ne znam strucan naziv ). Kolicka su to mala govanca da ne veruje covek. Kolike se cene vrte po internetu a i na forumu ja sam super prosao. Hvala kolegi s foruma jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Novembar 18, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan MOTUL 15w50 polusintetika, ne troši! 3L - 3000din Trebao bi mineralno da sipas kako reko bog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 21, 2010 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan jel ova tema zamrla ili se meni cini???????? ma nije nego nemamo o kojim kvarovima da pričamo ;D ;D ;D al smislicemo nešto ... da se pridružim temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 21, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan xaxaxaxaxa kod nese si zaglaveo...... dobar majstor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 22, 2010 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan xaxaxaxaxa kod nese si zaglaveo...... dobar majstor Odlican je Zare, nema shta a slika je inace neposredno pre vadjenja 2 litra vishka ulja ...tacnije.. napravih se ja pametan da sam promenim ulje i filter, kao velim, radio sam to N puta na kolima, shta tu ima da se mudruje... i kupim 4l motula 20\50...i filter u Jamahi na Dushanovcu.. i one kineske rukavice, da se ne isprljam... i skinem sa interneta "manual" za teneru.. i izlistam , nije da nisam...no, izgleda da nisam dobro...ispustim ulje,ali ispustih samo dve, dve i po litre, razmishljam se, ok, mozda je potrosila, ko zna kad je decko menjao pre mene, a kad se Zare vrati, videcemo shta je po sredi.....i skinem poklopac filtera, skinem filter, stavim novi, vratim sve po PS-u i krenem da sipam ulje 1, 2, 3, 4litre...sve stalo.. upalim, provozam, vratim se , sacekam pola sata..izvadim merac...ulja do vrha.....gledam ja onaj merac...na njemu stoje dve crte... donja granica je skoro pri dnu meraca, a "max" negde ispod pola...vratim se u stan, sve se ceskajuci po glavi sta sad koj .......ajde da pnovo pogledam uputstvo...e, sad.. neka ruzna kopija manuala, ali mi se sve cini da na slici pokazuje da je max negde pri vrhu meraca.. epilog: vozio sam se tako par dana sa oko shest litara ulja, dok se gorefotografisani majstor nije vratio sa mora. Ima negde swlicica na forumu, gde cucimo pored tenere, a on mi pokazuje josh jedan srafcic..onaj koji nisam odvrnuo...da ispustim i iz kartera ulje..od tad mi je zabranio da bilo shta piMpnem na motoru...kaze ni sijalicu sam da ne menjam a TEneri nishta...nit je culero, niti kapalo, niti vlazilo igde...cudan je to motor..taman za ovako "pismene" , kao ja... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se sve lepo ispusti u Teneru staje do maximuma 4.5 L ulja, ali 6L wow Ima i srafce sa leve strane agregata koje mora da se otvori kad se menja ulje, pa se zavergla 2-3 put dok ne izadje na to srafce. I to je veoma vazna stavka koju bi trebalo da praktikujete ako jos uvek niste. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pokazaću ti kad se vidimo, druga opcija je "zmaj udara repom" tehnika koja je mnogo smešnija i teža, priđeš motoru i kao da oćeš nekog da šutneš desnom nogom ispravljenom i kad dođeš u najvišu tačku posočiš sa levom da ti stoplalo desne noge pređe sedište :D (Popsy) -Popsy, svidja mi se naziv tehnike penjanja na motor koju ja takodje koristim. Drugari se uvek smeju.. ali jbga nemoze drugacije kada imas kofer, a pogotovu kada si natovaren. -Problem je i kada silazis s motora, ja svaki (ali svaki) put, zakacim sediste i napravim crtu na njemu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...