mile fazer 4464 Napisano Jul 27, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Pa, nije baš, ozbiljno..... Eno ti primera, BMW koji je pojam kvaliteta ima najstrašnijih problema sa elektronikom... čuo si za problem crkavanja elektronike i totalnog otkaza motora kada se čovek na GS1200adv izrnuo u mestu... Ne znam, nisam nešto pristalica baš tolike elektronike na motorima, pogotovo na enduro modelima. Suviše je to "nežno" za drmusanja koja su normalna kod enduro vožnji.... A ovako, staru dobru mašinu popraviš sa čekićem i pajserom. I.... teraj dalje to su stvarno rjetki slucajevi kao i kad je na ducatiju pukao klip napola na test vožnji, 1 od 1 000 000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Jul 27, 2010 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druže. Skinuo sam slike. Nema na cemu. To je inace nosac marke nonfango (valjda teko bese ;D ) pa mozda ima i na netu neka slicka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boss 33 Napisano Jul 27, 2010 U prolazu, 75 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar i to dobar ima ST.Benzina mu je trosila oko 9 lit,konstantno je merena potrosnja,zatim je kupio emulzione tube za 80 eura i potrosnja se u kombinovanoj voznji spustila na 6,7 lit.Sto se tice ulja hoce da popije,ali nista strasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Jul 27, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Tenera je zedni bilder.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 28, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan tenerasi, imate u moto pulsu ono vase novo sokocalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Jul 29, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Video novu Teneru danas uzivo u salonu Yamaha Platner, lepa je al ne daju da se proba!? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jul 29, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu je valjda napravili za voznju!-Nego za gledanje! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Jul 29, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ma dzaba ta nova nikad nemoze kao ovo staro Samurajsko gvojze koje se aka vec preko 20 godina bez prestanka i primedba.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ceka 0 Napisano Avgust 3, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene opet!Kupili smo ulje i filter po Popsy-jevoj preporuci,sada bi trebali da sredimo oklop zato sto je prethodnom vlasniku pao motor i oklop je jako ruzno okrpljen.Znaci restauracija oklopa ako imate ideju GDE u Beogradu?Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 3, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene opet!Kupili smo ulje i filter po Popsy-jevoj preporuci,sada bi trebali da sredimo oklop zato sto je prethodnom vlasniku pao motor i oklop je jako ruzno okrpljen.Znaci restauracija oklopa ako imate ideju GDE u Beogradu?Hvala samo ti slusaj popsy-a i neces daleko ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 3, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene opet!Kupili smo ulje i filter po Popsy-jevoj preporuci,sada bi trebali da sredimo oklop zato sto je prethodnom vlasniku pao motor i oklop je jako ruzno okrpljen.Znaci restauracija oklopa ako imate ideju GDE u Beogradu?Hvala samo ti slusaj popsy-a i neces daleko ;D ;D ;D ;D za oklope čini mi se da to radi Brrka sa foruma www.var-plast.com ali raspitaj se još... takođe moj ti je savet da se častiš roll barovima (ja sam oba moja - by Scuba iztestirao i prezadovoljan sam ;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola1979 1 Napisano Avgust 3, 2010 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar i to dobar ima ST.Benzina mu je trosila oko 9 lit,konstantno je merena potrosnja,zatim je kupio emulzione tube za 80 eura i potrosnja se u kombinovanoj voznji spustila na 6,7 lit.Sto se tice ulja hoce da popije,ali nista strasno. Taj sam.ST me do ludila dovodila sa potrosnjom,i odlucio sam da zamenim emulzione tube,to zadovoljstvo me kostalo 88e(moto kuca lazarevic).Kao sto je drugar rekao po gradu je znala potrosnja i na 10lit da ode e kad sam to zamenio potrosnja po gradu nije presla 6.7 lit,a tek za vikend sam merio na otvorenom putu(NS-Bela Crkva) i potrosnja je 5.3lit,tako da mislim da ce se tube brzo isplatiti.Sto se tice ulja ,moja ST za 3000km popila 0.5 lit sto mi se cini da nije strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Avgust 7, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Moja tenera trosi ulje neprimetno (ni ne primetish kad nestane ;D), salim se za 3000km oko 100-150gr, masina ko sat :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Avgust 7, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan za 3000km oko 100-150gr, masina ko sat :-* ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Avgust 7, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan za 3000km oko 100-150gr, masina ko sat :-* ;D ;D ;D ;D ;D Sta se ti cepas ;D Onaj mucenik dosao kod mene sa Afrikom i progutala mu 200 gr ulja od Beograda do mene! ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Avgust 14, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan EEEEEEEEEEEEEE kad je i Afrika pocela da trosi ulje............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy objasni mi nesto posto si zakljucao onu temu putopisu, kako je Zeljko polio nof vizir, i kako ste ga na licu mesta odma promenili... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 23, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jbg tema je trebala da bude do sada otključana al se izdešavalo to što se izdešavalo.... veče pre polazak je Zeks uspeo da skrati vizir pa smo uradili leteću zamenu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Avgust 24, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan kako ocuvana ST sa 24.000 km, covek je kupio 1996 i vozio je iskljucivo leti... http://sites.google.com/site/clear1garage/two-wheels/yamaha-xtz750-super-tenere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Avgust 24, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Hm kako cudna tenera izduv joj sa leve strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Avgust 24, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan e ovo ja ocu danapravim za moju teneru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 25, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv link http://www.rallye-tenere.net/Stamb_xtz_750-supertenere.htm tu se može videti kako su izgledale šare za ST tokom godina... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Avgust 25, 2010 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi aj napisite vase utiske ovde http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=34062.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Avgust 27, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv link http://www.rallye-tenere.net/Stamb_xtz_750-supertenere.htm tu se može videti kako su izgledale šare za ST tokom godina... ] Odlicno popsy, hvala ti za link. vidi ako mozes registruj se na ovaj forum i pusti im neke slike od nase Kepijade da vide ljudi (meni bas sporo radi net), ja sam ovde predstavio svoju masinu, kazu da je lepo ofarbana.. http://www.xtz750.com/index.php/super-tenere-owners-forum/viewtopic.php?f=22&t=4275 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Tenerasi al se vozate ne mozete ni "A" da napisete xexexexexexexe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...