SHUM@Rz 104 Napisano Septembar 4, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Narode ako nekom treba nosac zadnjeg kofera prodaje lik jeftino. Mislim da rece 50 e ili jeftinije.......... To je onaj sto se kaci na al plocu pozadi, iz 3 dela je. Za ST naravno koga zanima mogu da ga odvedem, meni ne treba jer imam isti kao bopk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 5, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan SHUM@Rz, Jako ti zanimljivo izgleda ta ST što je imaš na avataru. Koje je to godište? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan A pa ovo je narucen model, imace je 94 god xexexexexexexexexe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 6, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Narode ako nekom treba nosac zadnjeg kofera prodaje lik jeftino. Mislim da rece 50 e ili jeftinije.......... To je onaj sto se kaci na al plocu pozadi, iz 3 dela je. Za ST naravno koga zanima mogu da ga odvedem, meni ne treba jer imam isti kao bopk Okaci sliku da vidimo na sta lici Tenerasi al se vozate ne mozete ni "A" da napisete xexexexexexexe paaa ja se javljam iz suncem okupane Podgorice ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 273 Napisano Septembar 6, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Možda je off ali moram da pitam Već duže tražim da kupim ST. Da li možda neko zna za neku dobru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1434 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Možda je off ali moram da pitam Već duže tražim da kupim ST. Da li možda neko zna za neku dobru. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=60094.0 Coveka koji je prodaje ne poznajem. Ali zato znam njegovg drugara koji je vozio i pohvalio motor, clan foruma Zippacope od kog sam ja kupio moju sadasnju ST sa kojom sam zadovoljan. Ne kosta te nista da pogledas. Da uvecamo nase borbene redove ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Možda je off ali moram da pitam Već duže tražim da kupim ST. Da li možda neko zna za neku dobru. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=60094.0 Coveka koji je prodaje ne poznajem. Ali zato znam njegovg drugara koji je vozio i pohvalio motor, clan foruma Zippacope od kog sam ja kupio moju sadasnju ST sa kojom sam zadovoljan. Ne kosta te nista da pogledas. Da uvecamo nase borbene redove ;D s obzirom na vasu borbenu spremnost i mehanizaciju vi spadate u trecepozivce ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Možda je off ali moram da pitam Već duže tražim da kupim ST. Da li možda neko zna za neku dobru. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=60094.0 Coveka koji je prodaje ne poznajem. Ali zato znam njegovg drugara koji je vozio i pohvalio motor, clan foruma Zippacope od kog sam ja kupio moju sadasnju ST sa kojom sam zadovoljan. Ne kosta te nista da pogledas. Da uvecamo nase borbene redove ;D Sa tom Tenerom u drustvu sam putovao u Umag, vozio off,i motor je ok. Primrak je u fabrickom stanju, i nije rastelovan i istrosen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 6, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sa tom Tenerom u drustvu sam putovao u Umag, vozio off,i motor je ok. Primrak je u fabrickom stanju, i nije rastelovan i istrosen. Aaaaaa, pa ako si vozio off, onda je sigurno razdrndana! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan soft off ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 6, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa..... izvini onda! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1434 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da budno pratite ovu temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 6, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A zar si sumnjao? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Septembar 7, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan i ja vas pratim sve skupa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 7, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko kablove za svecice? Jbt-e traze manijaci 80-90 e.. nisu normalni..onaj u mass-u bezi od mene kad me vidi..ngk ne pravi take i nema u katalogu..a bile bi kapice oko 500 din.. Popizdeo sam..pa ne trazim polumesec za dkw-a.. njega sam laske nasao nego hebene kablove za st.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6065 Napisano Septembar 7, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kablove i lulice za svećice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Septembar 7, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko kablove za svecice? Jbt-e traze manijaci 80-90 e.. nisu normalni..onaj u mass-u bezi od mene kad me vidi..ngk ne pravi take i nema u katalogu..a bile bi kapice oko 500 din.. Popizdeo sam..pa ne trazim polumesec za dkw-a.. njega sam laske nasao nego hebene kablove za st.. Iam ja dobar kabal... dodji da probas!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 7, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan i ja vas pratim sve skupa. Vreme je da se resis tog sokoćala, kupiš AT ili ST i preseliš u Srbiju. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 7, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu bre normalni ovi yamajkanci.. 5 tisuca din. 1 kapica :o :o Kablovi idu u kompletu sa bobinom..buahaha..13000 majki im... I imas mesec dana vremena da razmisljas koliki si magarac.. Evo im Paja ;D Napravicu ih ovde..pa od zlata da su.. Kolega SHUM@Rz je svoje velikodusno ponudio na probu..hvala mu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 7, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu bre normalni ovi yamajkanci.. 5 tisuca din. 1 kapica :o :o Kablovi idu u kompletu sa bobinom..buahaha..13000 majki im... I imas mesec dana vremena da razmisljas koliki si magarac.. A bilo je priče o tome kako je ST jeftiniji motor od AT... pa jeeeeeeeeste, al' posle vadi mast cena delova ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 7, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Imamo temu At vs. St, ajde ovde da pustimo tenerase da budu mirni. Dovoljna im je njihova muka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 7, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Lale fali ti ;D Ovce su uvek bile za shisanje.. Zex fala bogu navatao Grka u Solunu..danas iskontaktirali..5 e kapica :o http://www.minimotofun.gr/motopart_web/uk_index.asp?clearsession=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 7, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš bre one Lika ili Kordun... prave extra kablove tako da možeš da im odneseš svoje i oni ti naprave po meri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 8, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra teram kod Zareta i ne zanima me..rekao je tube.. evo mu tube..jbmti tube... A Zex je onako kilav opet iskopao lika koji bas sad ide u Solun.. kakav rasplet okolnosti http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=52034.msg919671#msg919671 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 12, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Od juce sve radi kako treba..cini mi se da nije znacajno smanjio potrosnju..ali radi kako treba.. Jos cunak da mu turim bolji..malo gvozdjurije pozadi..i stender i dosta vise sredjivanja.. Tero danas i po blatu..vrpolji se ali ide ;D Probao era i testeru..i jos vise volim svoj motor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...