Popsy 2907 Napisano Jun 19, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan nema veze samnom vec sa dobavljacima..jeb,sad kasno... ;D ;D ;D a nisi morao da ih kupujes ima tu i drugih nacina za sredjivanje,, ;D Ako znas nacin reci...... doteram ti motor pa mi napravi. Pa neces valjda da mi uzmes 100 e za to :) :) :) :) :) Ne znam dal su to iste tube kao za TDM 850 ... ako jesu onda vidi sa http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=56662.msg723009;topicseen#new dal bi ti ih prodao a ako ne pitaj ga kako ih je kupio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jun 20, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je svet mali, mala ilustracija. Stigle meni emulzione tube od lazarevica pocetkom nedelje, pre mesec dana. Posle par dana, stigla mi neka posta, pa moram ici u postu d apreuzmem. I stojim ja tamo u redu, drzim kacigu u ruci, a covek iza mene me pita: Jesu li i tebi to stigli neki delovi? Ja reko ne, a sto pitas? Kaze, ja vozim TDM 850, stigli mi delovi, emulzione tube, ubi me potrosnja! Ja prso od smeha, jbt, sa tim tipom agregata, bas nas hebu sve isti problemi!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 20, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan generalno to nam je jedini sistemski problem (i kad ga rešiš miran si sledećih 50.000km ) ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1392 Napisano Jun 20, 2010 Drug član, 1932 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Popsy jel ti i dalje skripi zadnji amortizer? Znam da je prestao posle izvidjanja za kotlinu? A za emulzione tube sta reci, moram i ja da ih menjam. Koliko vidim u ovoj temi samo par istih sitnica nas zeza i to je to. Kad ih budemo sredili svi zamrece tema a ne kao neki preko sto stranica problema ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 20, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan imaću veliko sređivanje motora u labaratoriji (stavljam nosače, peglam struju) onda ću da pogledam šta i kako sa tim amortizerom.... mislim da znam gde je jadac, al kad potvrdim javljam ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Jun 20, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ajd resavajte te silne probleme pa da se skupimo negde.... ;D ...neka nedodjija.com pa da posaljemo razglednicu sektasima! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1392 Napisano Jun 20, 2010 Drug član, 1932 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Oni ludi zajecarci cute u temi at vs st kad odjednom mini putopis sa 4 ST :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Jun 30, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da slika ko ima externi drzac za zadnji kofer, posto moju korpu nikako nemogu da popravim am a koliko je vario ona opet puca, tako da mi nema druge osim da pravim nov drzac. Bopk jesi li resio problem sa zadnjom kocnicom? I meni zalepila plocica za disk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1392 Napisano Jun 30, 2010 Drug član, 1932 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Resio sam. Skinuo sam cilindar, onaj koji stoji napred odvojeno od klesta. Mislio sam da su gumice, kad pogledam gumice dobre, sve dobro... Unutra bio pogresno tj naopako namesten neki deo. Znaci u samom cilindru, ne znam kako je to funkcionisalo pre ??? Vratio sve kako treba, ocistio detaljno cilindar, promenio kociono ulje i sad sve radi. PS Pisem u prvom licu ali to mi je sve odradio dobar drugar koji se razume. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Jul 2, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam remontovao zadnju unutrasnju gumu, ruke, delovi i servis je kostao 650 din! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 3, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au, šta ti je motor, kad i unutrašnja guma ide na veliki servis! A ja mislio, to se menja.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 3, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Au, šta ti je motor, kad i unutrašnja guma ide na veliki servis! A ja mislio, to se menja.... ;D ;D ;D to vi fenseri menjate unutrasnje, mi ih krpimo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Jul 3, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Au, šta ti je motor, kad i unutrašnja guma ide na veliki servis! A ja mislio, to se menja.... ;D ;D ;D Jageru moramo nesto da pisemo, vis da se na nasim kofama nista ne desava! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 3, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jageru moramo nesto da pisemo, vis da se na nasim kofama nista ne desava! ;D Mislim da bi Popsy mogao da napiše par redova, ali ga valjda sramota.... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Jul 3, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jageru moramo nesto da pisemo, vis da se na nasim kofama nista ne desava! ;D Mislim da bi Popsy mogao da napiše par redova, ali ga valjda sramota.... ;D ;D Ma on je van svih konkurencija.... sto bi nas narod rekao i cuskiju bi pokvario!!! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 3, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Xexexexe ;D Mada, mogao bi da napiše mali "article" o tome kako popraviti zadnji amortizer... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 3, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan čekaj dok vratim struju u motor pa ću da sređujem i amortizer ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 3, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan nije vredno truda ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Jul 9, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna oznaku lezaja u zadnjem zupcaniku??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Jul 10, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna oznaku lezaja u zadnjem zupcaniku??? Ne znam oznaku, ali ja sam ga nasao u Trishe Kaclerovica. Taj lezaj je specifican i tesko se nalazi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan a koji nam pasuju za upravljač... imam osećaj da mi se pojavio onaj žleb na jednom mestu pa bi bilo pametno da ga menjam ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Jul 10, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna oznaku lezaja u zadnjem zupcaniku??? Ne znam oznaku, ali ja sam ga nasao u Trishe Kaclerovica. Taj lezaj je specifican i tesko se nalazi.... znam tu radnjicu, kupovao sam tamo lezajeve za Apriliu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 10, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan a koji nam pasuju za upravljač... imam osećaj da mi se pojavio onaj žleb na jednom mestu pa bi bilo pametno da ga menjam ... to smo ustanovili jos onomad na uscu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Jul 10, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan a koji nam pasuju za upravljač... imam osećaj da mi se pojavio onaj žleb na jednom mestu pa bi bilo pametno da ga menjam ... taj nisam menjao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan a koji nam pasuju za upravljač... imam osećaj da mi se pojavio onaj žleb na jednom mestu pa bi bilo pametno da ga menjam ... to smo ustanovili jos onomad na uscu jes to je taj... nego nikako da se sredim da to uradim .. a čeka me ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...