milan_mz 21 Napisano Decembar 1 U prolazu, 44 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Yamaha superTenere Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, zvanično upadam u vaše društvo ako me primate. Mehanički odlična, održavana, estetika mali projekat. I sedište da se napravi. Послато са M2101K9G помоћу Тапатока 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16777 Napisano Decembar 1 Integrisan, 4983 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 225 Napisano Decembar 1 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Да буде као са постера, реално и мени је сличан избор. Добро да си узео солидну машину, естетика је ћеф 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 225 Napisano Decembar 1 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6031 Napisano Decembar 1 Drug član, 4140 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ufff Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Decembar 3 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 1.12.2024. at 17:59, milan_mz je napisao: Ljudi, zvanično upadam u vaše društvo ako me primate. Mehanički odlična, održavana, estetika mali projekat. I sedište da se napravi. Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Dobro ti nama došao!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_mz 21 Napisano Decembar 3 U prolazu, 44 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Yamaha superTenere Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguće da su toliko našpanovali ovom najlonskom kožom da su savili osnovu sica? Ne verujem da tu fali nešto i da li postoji neka ladica ispod.Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Decembar 4 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lep je motorić, daj još slika, da upoređujemo To na sedištu baš ne bi trebalo tako da bude, kod mene je skroz popunjen taj prostor, a isto je prerađeno sedište. Za one maštovitije, ima na kedo.de ceo set hidrauličnog kvačila za teneru za nekih 300 evrića ja mislim. Mrzi me link da kopam sad Meh, evo ga ipak. KEDO Hydraulic Clutch Kit (HYMEC), with mirror thread, incl. mounting material for OEM hand guards WWW.KEDO.COM Application: XTZ750 (ready-to-mount, no HYMEC Standard-Kit) Hymec Hydraulic Clutch... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6031 Napisano Decembar 5 Drug član, 4140 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Njemci su se žalili kako taj kit ne fukcionira kako bi trebao.Toje neki univerzalni kit.Jedan je bio u kontaktu sa proizvođačom mislim daje Magura u pitanju i radili su skupa na optimiranju komponenti kako bi na ST radilo kako Bog zapovijeda.LPGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1353 Napisano Decembar 5 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 12. 2024. at 17:59, milan_mz je napisao: Ljudi, zvanično upadam u vaše društvo ako me primate. Mehanički odlična, održavana, estetika mali projekat. I sedište da se napravi. Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Koji je ovo kombi, da bi stao unutra dali si morao da demontiras jos nesto osim vizira? Unapred se zahvaljujem na odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_mz 21 Napisano Decembar 5 U prolazu, 44 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Yamaha superTenere Prijavi odgovor kao problematičan Koji je ovo kombi, da bi stao unutra dali si morao da demontiras jos nesto osim vizira? Unapred se zahvaljujem na odgovoru.Samo vizir, ne bi morao da je onaj mali. Citroen jumpy L2H1 2010.Послато са M2101K9G помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6031 Napisano pre 16 sati Drug član, 4140 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Reparatur Kit Mikuni BDST 38 Vergaser / Yamaha XTZ 750 - Frank! MXParts WWW.FRANKMXPARTS.COM Frank! MXParts. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...