el classico 6026 Napisano Maj 5 Drug član, 4132 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Joj što volem jesti na tim kariranim mušemama, jesamlito nostalgičar, ili??Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Maj 5 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, el classico said: Joj što volem jesti na tim kariranim mušemama, jesamlito nostalgičar, ili?? Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Te karirane stolnjake sad koriste i na fenserajskim mestima kao mamce za nostalgičare. Treba naći takav u nekoj "pripizdini" onda je to recept za uspeh 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7648 Napisano Maj 5 Drug član, 2924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolja pljeka koju sam ikad pojeo je kod njih, znaci kida koliko je ukusnaПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Maj 5 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Kuda ste vozili? Ruta 33? Imate li neku preporuku osim ove ukusne klope Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7648 Napisano Maj 5 Drug član, 2924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je nekako ruta izgledala, nadam se da nisam izgresioПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Maj 5 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Hvalaaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dara 16 Napisano Maj 10 (promenjeno) U prolazu, 27 postova Lokacija: posušje Motocikl: mz es 150, yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo napokon i ja da ubacim par fotografija svog ljubimca, ove zime ubacen regler od Joske, nove gume, semerzinzi vila, Vladan napravio sjedalo.. nadajmo se uspjesnoj sezoni Promenio Maj 11 član dara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1831 Napisano Maj 10 Zainteresovan, 373 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Slikaj po danu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dara 16 Napisano Maj 11 U prolazu, 27 postova Lokacija: posušje Motocikl: mz es 150, yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Maj 11 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, dara je napisao: Nabavi zaštitne gume za viljušku, nisu 100 dukata a vizuelno mnogo znače. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6026 Napisano Maj 11 Drug član, 4132 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan A i u praksi imaju svoju funkcijuGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Maj 13 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Da li neko ima zadnja kociona klesta? Naime, uzeo sam da sredim kocnice i narucim prednja desna klesta jer su mi ona curela(na klipovima), i juce uzeh da sredjujem ali rekoh ajde da sredim prvo zadnju jer mi nisu vracali klipovi i uvek je kocila i grejala nenormalno mnogo. Kako sam uzeo da rastavim klesta, pukne mi sisica za odzracivanje. Razbusio sam i sve, ali dzaba, ne mogu na dnu napravim konus koji je potreban i potrebna su mi klesta, kakva god da su samo da je telo zdravo, da li cure ili tako nesto je nebitno. P.S. Znam da ima kod Elvisa, kod njega sam uzeo prednja ali nece da mu vratim ta ista i da mi posalje zadnja pa gledam druge opcije, ako ih ima. Zahvaljujem vam svima puno unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Maj 14 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi kod ovog lika... Jamaha super tenera 750 u delovima - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Polovni delovi za Yamahu super tenera 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Maj 15 drrmrr, 760 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, jel neko probao ili radi ovo ( uspesno) kod nas Video WWW.FACEBOOK.COM Ne znam da li sam dobro linkovao ovo, ali uglavnom majstor reparira fabricki amortizer. S obzirom da su novi poprilicno skupi, a aftermarket jos vise. Mozda bi bilo dobro imati spisak oringova, ulja i ostalih stvari koje idu u njega. Ja imam jedan stari koji cu probati da rascerecim zarad testa, ali da pitam da li je neko vec probao ili ima iskustva. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 217 Napisano Maj 15 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7648 Napisano Maj 16 Drug član, 2924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, jel neko probao ili radi ovo ( uspesno) kod nas Video WWW.FACEBOOK.COM Ne znam da li sam dobro linkovao ovo, ali uglavnom majstor reparira fabricki amortizer. S obzirom da su novi poprilicno skupi, a aftermarket jos vise. Mozda bi bilo dobro imati spisak oringova, ulja i ostalih stvari koje idu u njega. Ja imam jedan stari koji cu probati da rascerecim zarad testa, ali da pitam da li je neko vec probao ili ima iskustva.Uh ja bi to rado propratio ako budes radio, valjda ces izbaciti koji snimak ili nesto kako si radio.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 591 Napisano Maj 17 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovde na forumu kontakt majstora, valjda iz Gornjeg Milanovca koji reparira amortizere. Meni za tdm trazio 150 evra sto je iskreno mnogo za onakav amortizer. NE kazem ja da njegov rad ne vredi, nego sam amortizer ne vredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7648 Napisano Maj 17 Drug član, 2924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znam za njega, radi covjek za sve pare nema greske. Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Maj 17 drrmrr, 760 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, JoeD said: Ima ovde na forumu kontakt majstora, valjda iz Gornjeg Milanovca koji reparira amortizere. Meni za tdm trazio 150 evra sto je iskreno mnogo za onakav amortizer. NE kazem ja da njegov rad ne vredi, nego sam amortizer ne vredi To da imam neki brendirani, pa bi bilo matematike. Nov ohlins je 800e, ali zato imas nov za 300 i kusur u nekom drugom brendu. Jedino sto bi ( meni) odgovaralo je da imam jacu oprugu, zbog viska kila. Sam amortizer, koliko para toliko muzike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6026 Napisano Maj 17 Drug član, 4132 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Oprugu možeš kupiti po kilaži i zamjeniti, nije to problem, košta oko 100€Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 217 Napisano Maj 18 (promenjeno) Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Нађох овај број. Иначе мислио да урадим прстен од тефлона или тврде пластике, око 15мм и убацим под опругу, речено да то функционише Promenio Maj 18 član тене рас 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Maj 18 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, тене рас je napisao: Нађох овај број. Иначе мислио да урадим прстен од тефлона или тврде пластике, око 15мм и убацим под опругу, речено да то функционише Da to je. Tešo iz Milanovca. Radio je Lalajku ako se ne varam amortizer na GS - u. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dara 16 Napisano Maj 20 U prolazu, 27 postova Lokacija: posušje Motocikl: mz es 150, yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, u subotu i nedjelju sam imao voznju od nekih 500 kilometara, javlja mi se problem sa klapanjem lanca dole negdje na vodilici ili na onim valjcima.. uglavnom kad imam suputnika i kad je motor natovaren (pun goriva i koferi) konstantno nesto klapa ili zvonca dole oko onih valjak pogotovo ako je gas pusten odnosno lanac rasterecen, kad je zategnut lanac manje se cuje ali i dalje povremeno pri nekim neravninama na cesti.. jel imao netko slican problem i kako ga rijesiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Maj 20 (promenjeno) Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, dara je napisao: Pozdrav ljudi, u subotu i nedjelju sam imao voznju od nekih 500 kilometara, javlja mi se problem sa klapanjem lanca dole negdje na vodilici ili na onim valjcima.. uglavnom kad imam suputnika i kad je motor natovaren (pun goriva i koferi) konstantno nesto klapa ili zvonca dole oko onih valjak pogotovo ako je gas pusten odnosno lanac rasterecen, kad je zategnut lanac manje se cuje ali i dalje povremeno pri nekim neravninama na cesti.. jel imao netko slican problem i kako ga rijesiti? Jesu li valjci preko kojih kliza lanac originalni ili je neki aftermatket. Ovo te pitam jer sam imao isti problem sa valjcima koje sam pravio od teflona, međutim čim sam uspeo da preko Barela nabavim originalne problem je rešen. Zatezanjem lanca ništa nećeš rešiti samo ćeš doći u opasnost da ga pretegneš i da usled toga pukne i napravi neviđeni pičvajz, mnogo skuplji od 50 evra koliko koštaju dva klizača. Fabrika je propisala koliki hod gore - dole treba da ima lanac i drži se toga. Promenio Maj 20 član Arso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dara 16 Napisano Maj 20 U prolazu, 27 postova Lokacija: posušje Motocikl: mz es 150, yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Arso je napisao: Jesu li valjci preko kojih kliza lanac originalni ili je neki aftermatket. Ovo te pitam jer sam imao isti problem sa valjcima koje sam pravio od teflona, međutim čim sam uspeo da preko Barela nabavim originalne problem je rešen. Zatezanjem lanca ništa nećeš rešiti samo ćeš doći u opasnost da ga pretegneš i da usled toga pukne i napravi neviđeni pičvajz, mnogo skuplji od 50 evra koliko koštaju dva klizača. Fabrika je propisala koliki hod gore - dole treba da ima lanac i drži se toga. Cini mi se da su neki valjci na njemu rucno pravljeni, strasno me nervira kad nesto tucka ili klapa. Narucit cu nove na ovom kedu, jesu li jednaki i gornji i donji valjak? Hvala na savjetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...