deki295 545 Napisano Septembar 25, 2023 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, JoeD said: Pustaju da se izadje do spomenika? Videh neke snimke gde policija kao brani jer je rekonstrukcija u toku. I dalje je zatvoren za ulazak unutra? Planiram sledeci vikend uz malo srece Zaklučana su vrata, nisam primetio da neko negde nesto radi, vrv zato sto nista i niko u bugarskoj nije radio zbog indipendens deja koji se slavio bas tog vikenda kad smo mi bili tamo. Hrana mi se nije svidela, sve ima neki čudan šmek, najukusniji mi je bio hotdog na pumpi koji sam pojeo. Znači ćevapi pljeskavice kobasice... Ič. Samo krtina sto bi reko drugar. Nije radio čak ni cepač karata u tvrdjavi na onim stenama u Belogradčiku, dzaba smo pukli 9 jura za karte ha ha ha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 591 Napisano Septembar 25, 2023 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Stavljaju čubricu u sve živo. Mislim da je ni oni ne vole mada u pasulju je recimo ok, u mesima jok. U sladoledu pa tek....ne pitaj odakle znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 591 Napisano Octobar 1, 2023 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da se zapljunem i ja Doduse nije tenera, al blizu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dara 16 Napisano Octobar 1, 2023 U prolazu, 27 postova Lokacija: posušje Motocikl: mz es 150, yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 22.9.2023. at 12:56, kingdrom je napisao: @dara ja saradjujem sa firmom iz Posušja imam tamo puno prijatelja i u komunikaciji smo na nedeljnom nivou pa slanje odavde nihe prepreka Kako bi se mogli dogovoriti, narucio bih regler od Joske pa da ga posaljes u Posusje? Na kraju kad sam sve pregledao ipak je do reglera i to moram promjeniti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Octobar 7, 2023 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ajd' pomognemo coveku. Ko je u blizini Zlatibora a svi imamo 17-icu u steku... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 371 Napisano Octobar 8, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 10. 2023. at 20:38, dara je napisao: Kako bi se mogli dogovoriti, narucio bih regler od Joske pa da ga posaljes u Posusje? Na kraju kad sam sve pregledao ipak je do reglera i to moram promjeniti @dara meni uopste nisu izlazila obaveštenja, a kolega iz Posusja bio u Bgd 3 dana. Ti samo reši sa Joskom a ja imam posetu odozdo 25.10. pa resavamo sve. Promenio Octobar 8, 2023 član kingdrom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6024 Napisano Octobar 8, 2023 Drug član, 4131 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ajd' pomognemo coveku. Ko je u blizini Zlatibora a svi imamo 17-icu u steku... Jelse iko javio za pomoć…Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7647 Napisano Octobar 8, 2023 Drug član, 2922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa realno koga imamo tamo?! Da sam bio kuci mozda bih se i provozao ali i ja u putu.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7647 Napisano Octobar 20, 2023 Drug član, 2922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vozdra raja Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 9 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6024 Napisano Octobar 20, 2023 Drug član, 4131 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Živi biliGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 725 Napisano Octobar 22, 2023 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Octobar 22, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 12:26 P.S. Rodni Feget na teneri vozi gume stare preko 10 godina... Promenio Octobar 22, 2023 član Marko81 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Octobar 22, 2023 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Mlađe su od motora !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14128 Napisano Octobar 22, 2023 moto merkat °°, 4890 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 10. 2023. at 19:51, Bigor je napisao: Vozdra raja Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Kakve su to brade, da niste u kakvu sektu upali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7647 Napisano Octobar 22, 2023 Drug član, 2922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jap, trnerasku Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Novembar 14, 2023 (promenjeno) Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sweet memories! NIsmo zgodni, al' smo neophodni. Eko farma Milanović 40. rođendan modela Tenere 03.-04 jun 2023 deo teneraške sekte sa domaćinima. Promenio Novembar 14, 2023 član Arso 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6024 Napisano Novembar 14, 2023 Drug član, 4131 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Baš ste dobra ekipa.LPGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolcho 0 Napisano Novembar 14, 2023 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan On 21.2.2021. at 11:30, UNUCE je napisao: Ovaj posao radim 30 godina sretao se sa svim i svačim kupiš nove igličaste ventile, a oni ne drže pa sam ranije počeo prilikom kupovine u prodavnicama da nosim vakum sa sobom da ispitujem ispravnost... Rekoh u prvom postu originalne dizne se ne menjaju nikad samo očiste osim ako nisu oštećene jedino emulzione cevi i igle šibera su potrošni ali i tu voditi računa jer letos me jedan Bandit 1200 zezao nedelju dana dok nisam stavio kameru u karburator i video koliko prosipa goriva na 1500o/min da se ispostavilo da je prevelik zazor između igle i emulzione cevi i od tad sam krenuo sa remontom cevčica po debljini igle. Cao Majstore. Jas sam Nikola iz Makedonija zivim u svajcarski. Vozim xtz 750 vec 10 godina, upravo moj motor sam odneo u Makedonija. Dugo sam vozio u svajcarija bez nikakvi problema, nikad nisam menjao svekice I regulacija na karburator. Sam odneo motor u makedonija za tamo da se provedem preko letnim odmor 2 puta u 2 nedela sam menjao svekice gurao sam 2 puta , isto imao velika potrosnja. Sta bi vi.mi dali sovet sta da mu uradim . Hvala puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Novembar 14, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Cao Majstore. Jas sam Nikola iz Makedonija zivim u svajcarski. Vozim xtz 750 vec 10 godina, upravo moj motor sam odneo u Makedonija. Dugo sam vozio u svajcarija bez nikakvi problema, nikad nisam menjao svekice I regulacija na karburator. Sam odneo motor u makedonija za tamo da se provedem preko letnim odmor 2 puta u 2 nedela sam menjao svekice gurao sam 2 puta , isto imao velika potrosnja. Sta bi vi.mi dali sovet sta da mu uradim . Hvala puno.Teraj to kod @Krokodilo da pogledaSent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7647 Napisano Novembar 14, 2023 Drug član, 2922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Obavezan servis karburatora i zamjena tuba, Krokodilo vjerujemo ja mislim svi tako da ne cekaj. Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Novembar 14, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Bigor je napisao: Obavezan servis karburatora i zamjena tuba, Krokodilo vjerujemo ja mislim svi tako da ne cekaj. Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Modeli pravljeni za švajcarsko tržište imaju drugačiji promer dizni. Koliko se sećam svojevremeno je neko ovde, mislim Elias (El Clasdico), objavio prečnike dizni za švajcarsko i evropsko i američko tržište. Pretpostavljam da tvoji karburatori imaju dizne za švajcarsko tržište i da u uslovima mnogo manje nadmorske visine one prave problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6592 Napisano Novembar 14, 2023 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Bata Nikolcho... Da go teraš nazad vo Švicarija...i da se vozaš ko čovek...bez da pipaš ništo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6024 Napisano Novembar 14, 2023 Drug član, 4131 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Modeli pravljeni za švajcarsko tržište imaju drugačiji promer dizni. Koliko se sećam svojevremeno je neko ovde, mislim Elias (El Clasdico), objavio prečnike dizni za švajcarsko i evropsko i američko tržište. Pretpostavljam da tvoji karburatori imaju dizne za švajcarsko tržište i da u uslovima mnogo manje nadmorske visine one prave problem.Arso gledaj, moja Tenera je oriđiđi Švicarska i u Dalmaciji mi ne pravi nikakve probleme i kad sam na O metara nadmorske visine.Kolega @Krokodilo je prava adresa u ovom slučaju.Ja tipujem na Chok klipiće ili igle/dizne kombinaciju.I jedno i drugo se podložni habanju. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dara 16 Napisano Novembar 15, 2023 U prolazu, 27 postova Lokacija: posušje Motocikl: mz es 150, yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Danas ugrađen regler od Joske u ST, nakon sto je stari bio izveden naprijed ispod fara radi boljeg hladjenja ( i opet riknio) sada sam ovaj na preporuku Joske vratio ovdje gdje nema vode..nadamo se da ce potrajati.. samo jos ne znam jel da otkopcam jedan far jer su oba spojena na kratko i dugo.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7647 Napisano Novembar 15, 2023 Drug član, 2922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od modela, ako su bila fabricki zakacena onda i ostavi takoПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...