Novola 2118 Napisano April 12, 2021 (promenjeno) Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @deki295 Lazar Popović - Nalepnice za motore, ima profil na facebooku sa hiljadama slika. Čovek bajker isto. +38163615054. Familja smo, odradiće ti šta god treba. Promenio April 12, 2021 član Novola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 726 Napisano April 12, 2021 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, Arso said: Šta bi Sale javili se drugar ili da kontaktiramo najtrajdera? Sad kad imamo odakle da skinemo parametre mislim da ne bi trebao da budr pronlem uraditi kopiju. javio se i rekao da vidi koliko treba vremena da se napravi i koliko materijala treba pa ce da javi cenu. to je bilo juce, cekam da javi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano April 12, 2021 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan @deki295 Lazar Popović - Nalepnice za motore, ima profil na facebooku sa hiljadama slika. Čovek bajker isto. +38163615054. Familja smo, odradiće ti šta god treba.Poslao sam poruke na viber, videcemo. Hvala u svakom slucaju. Super ténéré 750 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano April 12, 2021 (promenjeno) Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Posle 1000g malo smo se učili vožnji i sedenju u kafani Promenio April 12, 2021 član deki295 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano April 13, 2021 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Arso i ostali- pitao sam na kp čoveka koliko para za 3d štampu poklopca alata.Na 2 je cena 1700 po komadu, na 3 je 1650 na 4 i više 1500.Ima li zainteresovanih? Ja sigurno poručujem ali čekam do sutra ako se još neko javi Sent from my SM-N985F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bezec 15 Napisano April 13, 2021 U prolazu, 86 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Yamaha xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, marko07 said: @Arso i ostali- pitao sam na kp čoveka koliko para za 3d štampu poklopca alata. Na 2 je cena 1700 po komadu, na 3 je 1650 na 4 i više 1500. Ima li zainteresovanih? Ja sigurno poručujem ali čekam do sutra ako se još neko javi Sent from my SM-N985F using Tapatalk Evo, ja se javljam, ...poruci i za mene, samo mi kazi kome i kako da prosledim novac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovinac78 10 Napisano April 13, 2021 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kovin Motocikl: ex XTZ 750 SuperTenere, now Suzuki V-Strom 650 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Javljam se i ja za poklopac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano April 14, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, kovinac78 je napisao: Javljam se i ja za poklopac. I ja se prijavljujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano April 14, 2021 Drug član, 2940 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Haj da napravimo spisak 1. marko07 2. bezec 3. kovinac78 4. Arso 5. Bigor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano April 14, 2021 Drug član, 2940 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo bih ja ipak neku stampu odozgo, kao XTZ750 ili kao sto original izgleda. Ravnu plocu imam, pa mi ne treba iasta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano April 14, 2021 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je svejedno,svakako se slabo vidi od kofera.Ali ako neko ima neku ideju nek napravi dizajn da šaljem.I da- koja boja?hoćemo belo pa da svako farba za sebe ili?Meni u principu crna odgovara ali nije mnogo bitno Sent from my SM-N985F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bezec 15 Napisano April 14, 2021 U prolazu, 86 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Yamaha xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Bigorom, ne bih da bude bas ravno, nek bude nesto stampano ili XTZ 750 ili onaj yamahin logo...ja vise vozim bez kofera i videce se. Takodje, crna mi odgovara a i original poklopac mi je bio crn. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano April 14, 2021 Drug član, 2940 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih crniПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano April 14, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Bigor je napisao: I ja bih crni Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Crni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano April 14, 2021 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Već jeste sa xtz 750 ovaj model koji je ivde poslat, ako je svima to ok poručujem ovakav u crnoj boji pa nek ide zivot Sent from my SM-N985F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovinac78 10 Napisano April 14, 2021 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kovin Motocikl: ex XTZ 750 SuperTenere, now Suzuki V-Strom 650 2004 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za crni ako moze da se bira boja, a i za neki logo samo da nije fabricka varijanta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano April 14, 2021 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za crni ako moze da se bira boja, a i za neki logo samo da nije fabricka varijanta. Sad@Arso kuva u sebizbog te izjave samo da nije fabrički. Čudi me da nije prokomentarisao hahahahahaSuper ténéré 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano April 14, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, deki295 je napisao: Sad@Arso kuva u sebizbog te izjave samo da nije fabrički. Čudi me da nije prokomentarisao hahahahaha Super ténéré 750 Nije neki veliki problem s obzirom da se kod mene taj poklopac ne vidi od topkejsa, a u svakom slučaju će biti izgledniji od ovog koji sam ja pravio s obzirom da nisam mogao da nađem plastiku iste debljine pa štrči uvis, a što meni kao i svakom matorom drkadžiji bode oči iako se ne vidi. Polako Deki, doćićeš ti na čičine žile pa ćeš videti kako to izgleda. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano April 15, 2021 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Poručio 5 crnih sa onim XTZ 750 kao na onoj,očajno,slici sto sam poslao.Covek je dao popust tako da je 5 komada 7000 din. Čekam da mi javi kada će završiti i kada mi šalje.Samo mi na pp javite podatke ko je odakle da se dogovorimo za preuzimanje. Edit- javio se čovek da mu najverovatnije treba 2 dana alo javlja tačno kad završi.Sent from my SM-N985F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano April 15, 2021 Drug član, 2940 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan E ja sam sa Surcina, pa bih i dosao po njega, taman se upoznamo i izkafenisemo jednu. Ti javi kada bude gotovo, pa cemo se onda dogovarati oko primopredaje Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano April 15, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Bigor je napisao: E ja sam sa Surcina, pa bih i dosao po njega, taman se upoznamo i izkafenisemo jednu. Ti javi kada bude gotovo, pa cemo se onda dogovarati oko primopredaje Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Kako god samo mi pošaljite bankovni račun onoga ko bude preuzimao da mu pre preuzimanja uplatim kintu, a za slanje ćemo se dogovoriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano April 15, 2021 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam i mislio lična dostava ako smo blizu- da imam izgovor za vožnju i kafu A za račun ćemo lako, da prvo stigne i vidimo da je ok Sent from my SM-N985F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano April 16, 2021 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo dobih sliku, prvi je gotov.Sent from my SM-N985F using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano April 16, 2021 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi kovinac je pokrenuo pitanje da se slova ispupce 1-2mm da se ne skuplja prašina i pitao sam ovog lika je može pa čekam odgovor.Ako.jos neko hoće tako neka javi što pre, u principu jedan je gotov i meni je ok i tako pošto ide kofer preko ali ako neko hoće drugačije javljajte Sent from my SM-N985F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bezec 15 Napisano April 16, 2021 U prolazu, 86 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Yamaha xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo se vec culi,ali napisacu i ovde...da, i meni bi vise odgovaralo ispupceno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...