el classico 6045 Napisano Mart 11, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Razlika 200 dinara na moto-bike, a računam da sinter bolje hvataju i duže traju. Koči zadnja kao luda. Planiram i napred da ih stavim, u kombinaciji sa pancir crevima i novim diskovima bi trebalo kočenje da bude na zavidnom nivou. Uništićeš brže diskove.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Mart 11, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Palo mi na pamet da je do nivoa goriva nesto, pa kad je motor nagnut....Lako vjerovatno.Ja savjetujem skinuti svjećice i odma ćeš znati je li ti smješa dobro uštimana.Prolistaj malo u natrag, ima slika sa raznim bojama svjećica uz objašnjenja.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Mart 11, 2021 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Paaaa, samo je muka sto ja vozim TDM a ne XTZ, za zamenu akumulatora moram pola motora da rasturim, a kamoli za nesto drugo. U planu je ovih dana sredjivanje karburatora i jos nekih stvari pa samo da pokupim informacije na sta paznju da obratim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Mart 11, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo prigledaj boju svjećica onda dalje.Oprezno sa karbovima i bez karabudža bitte.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Mart 11, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj te se zajebavat s ovim fensi šmensi ručicama, tenera prinosi vibracije u volan, biće kuku lele.Progorip prešana spužva za rallye natjecanja, melem za ruke i zglobove a i originali Xtz su odlične ali priskupe.Poslato priko TénéréPRO GRIP 786 RallyePoslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Mart 11, 2021 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, skontao sam ideju i bio do radnje, uzeo sam slične...Ispostavilo se da je veći problem naći tegice...ali biće i to uskoro Sent from my M2007J3SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Mart 12, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aman su opet podigli cijenu registracije, koliko ste zadnju put platili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nspei 18 Napisano Mart 12, 2021 (promenjeno) U prolazu, 60 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Bigor je napisao: Aman su opet podigli cijenu registracije, koliko ste zadnju put platili? sad sam i ja video, ovo je preterano vec... edit: video sam da su podigli cene tehnickog Promenio Mart 12, 2021 član nspei Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2417 Napisano Mart 12, 2021 Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Novola je napisao: Sećam se, davno bilo kad smo mi vožnje planirali Ma to kod tebe još gore, ja bar čeprkam, radim, jebavam svako malo, a da mi neko tako dugo uzme motor..pa ne znam... Šta sada nije dobro? Curi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Mart 12, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da li je nekom trenutno skinuta maska cajgera da mi slika ona dva dela kojima se kači na satove i premeri ih??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Mart 12, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su skinute bocne maske ako mislis na dio gdje se kaci sat za motor? Ne znam na sta tacno mislisПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Mart 12, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Mart 12, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bas tu gdje su strelice nema nista ispod, a ako si mislio na ove pinove sto sam naznacio evo dimenzije pina i gumice.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Mart 12, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad ukapirao da se donji i gornji roler lanca barem ovaj sa kugličnim ležajem razlikuju u dimenzijama ova 34 X 24 je na našim kamilama gornji a ovaj 33 X 28 donji. A i napisali ljudi samo treba pročitati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Mart 12, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Bigor je napisao: Bas tu gdje su strelice nema nista ispod, a ako si mislio na ove pinove sto sam naznacio evo dimenzije pina i gumice. Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Crna plastična maska koja se kači na to što si slikao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Mart 12, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan E to ne mogu izmjeriti jer je kod mene bila polomljena, vidi se na slici da sam je fiksirao zicom na gumice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Mart 12, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan E to se zove majstor!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2417 Napisano Mart 12, 2021 Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ima grejače sedišta !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 12, 2021 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Taj je ustelovao nivo u karburatorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Mart 12, 2021 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko prečnik navoja tegica za korman?Vozim pa je mogu da guglam ( auto i na semaforu sam,nažalost ne motor)Sent from my M2007J3SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Mart 12, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Korman je f22, na mojim je precnik navoja 6mm ali ne znam za sto ti je on bitan.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Mart 12, 2021 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja od dosade evo napravih drugi nosac za GPS Poslusao sam ovo sto ste mi rekli da maknem sa plastike i pricvrstim direktno sa rama farova i mislim da je ispalo bogovski i cvrsce i slicno evo par slicica ovih glavnijih kako to izgleda mozda nekom posluzi Mozda nije lijep ali je funkcionalan i bitno je da se meni svidja Hahahahahah i samo jos drzac neki adekvatan da nabavim za ovaj Garmin Hvala na paznji! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 12, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan E brate to je već odlično! Bravo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Mart 12, 2021 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala brate,bolji je u odnosu na predhodni i cvrsci 10x jer je od flaxa celika i cijev je od starih vodovodnih cijevi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Mart 12, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Viđu ti sokole kako kritike djelovaše Poslato priko Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...