Novola 2118 Napisano Decembar 14, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svi se zavukli u kuće i ćutu Jel se voza još ko po ovoj kiši i zimi, il sam ja jedini lud? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7674 Napisano Decembar 14, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi smo ti Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Decembar 14, 2020 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Svi se zavukli u kuće i ćutu Jel se voza još ko po ovoj kiši i zimi, il sam ja jedini lud?Ma joj bolan koja vožnja. 2.12 mora na tehnički, još mi se posrećilo padala kiša a vanka +3.Tada ućero u garage i nu na ni na do prolića.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Decembar 14, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako koja vožnja, pa mora malo Ja testiram uticaj hladnog vremena na karburatore, i sad sam u vožnji 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Decembar 14, 2020 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Drugo je to, tisi još u fazi testiranja...Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7674 Napisano Decembar 14, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vec jel ko mijenjao auspuh i kako resavate racvu 2 u 1, imatel kakvih ideja? U zadnje vrijeme malo gledao oglase i vidim da je bilo povoljno finih topova ali ta racva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 726 Napisano Decembar 14, 2020 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan neki Darko Grbic pravi auspuhe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7674 Napisano Decembar 14, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, dobro izgleda, zvuk nije merodavan bas na videu, trba poslusati uzivo ali tu je to negdje.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 726 Napisano Decembar 14, 2020 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan ako sam dobro razum'o post na fb verovatno moze samo racvu da ti napravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7674 Napisano Decembar 14, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam fejs ali nacicu broj vec. Ja sam i razmisljao samo racvu ako se rijesim sta raditi, cuo sam da ove inoks cijevi nisu dobre za cilindre jer zadrzavaju duze toplotu ako tu ima istine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7674 Napisano Decembar 14, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan A jeste dobro izmotao ove cijevi, evo 16 -ti put gledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 726 Napisano Decembar 14, 2020 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan evo sta kaze na fb: 'Auspusi by DARKO Auspusi prohromski i karbonski.Okrugli,ovalni,triovalni i hexagonalni za sve tipove motocikala.Izrada po zelji kupca.Kontakt tel. 064 295 33 66' 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Decembar 15, 2020 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Evo moj prilog kako roješiti račvu.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Decembar 16, 2020 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,planiram ovih dana da stavljam moju ST u zimski san,pa mi treba malo savjeta,znam samo da treba slavinice da stavim na OFF i akumulator da skinem,imate li neki savjet jos dodatni,i da li svecice se mijenjaju posle zimskog sna? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Decembar 16, 2020 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo zatvorim česme, skinem bateriju i ulijem pun Tank benzine, baš do čepa, da nebi korozira tank. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 16, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, montenegrovision365.com je napisao: Pozdrav svima,planiram ovih dana da stavljam moju ST u zimski san,pa mi treba malo savjeta,znam samo da treba slavinice da stavim na OFF i akumulator da skinem,imate li neki savjet jos dodatni,i da li svecice se mijenjaju posle zimskog sna? Hvala! U principu ništa posebno... Napuniš rezervoar do vrha, slavinu na off, aku izvadiš, pod točak koji je na zemlji parče stiropora (da guma ne vuče vlagu sa betona), pokriješ ceradom i to ti je to... Eventualno gurneš neku krpu u otvor auspuha, da se ne stvara kondenz (ako ga nećeš paliti uopšte do proleća)... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Decembar 16, 2020 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, ThePainkiller said: U principu ništa posebno... Napuniš rezervoar do vrha, slavinu na off, aku izvadiš, pod točak koji je na zemlji parče stiropora (da guma ne vuče vlagu sa betona), pokriješ ceradom i to ti je to... Eventualno gurneš neku krpu u otvor auspuha, da se ne stvara kondenz (ako ga nećeš paliti uopšte do proleća)... Hvala puno!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Decembar 16, 2020 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, el classico said: Ja samo zatvorim česme, skinem bateriju i ulijem pun Tank benzine, baš do čepa, da nebi korozira tank. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Hvala,to cu i uraditi ^_^ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Decembar 16, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Možda samo umesto cirade neko platno, čaršaf neki, čisto zbog prašine i da ne drži kondenz, zbog rdjajućih delova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Decembar 16, 2020 Andragog, 4987 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Proveri da li ti slavine drze na Off. Skini crevo i gledaj da li kaplje. Ako kaplje onda nađi neko kratko crevce natakni na slavinu a u crevce gurni šraf od 8mm. U suprotnom na proleće čim upališ odoše svećice a može biti i da je benzin otišao u cilindre, pa i ulje da je za bacanje. Takođe tada tokom zime možeš remontovati slavine. Patio sam se sa tim na ST pa znam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Decembar 17, 2020 Andragog, 4987 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju sam stavio treću slavinu koja zatvara gorivo za obe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 17, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Gorivo neće tako lako proći preko vakuumske pumpe, a pogotovo neće proći ni u karbove ako su iglice plovka ispravne... Mislim da na STeneri nema potrebe za dodatnim slavinama... Al svako zna svoje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9973 Napisano Decembar 17, 2020 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Istu takvu plastičnu slavinu sam stavio na motornu kosilicu pošto povremeno hoće da preliva karb kada nije u radu. I ako mi je na FZ-u slavinica neispravna (blokirala na ON), nisam imao hrabrosti da stavim takvu slavinicu. Plastična je, kineska i uopšte ne uliva poverenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Decembar 17, 2020 Andragog, 4987 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ima ista takva i metalna da se naruči . Dok nisam stavio tu slavinicu, crkavale su mi svećice. Posle toga nikad više. Prodao sam motor i dalje radi posao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9973 Napisano Decembar 17, 2020 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da radi posao. I ova kod mene na kosilici lepo radi ali na motociklu, ako bi se zalomila ili počela iz nekog razloga da zaliva agregat i izduvne cevi benzinom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...