marko07 282 Napisano Jun 26, 2020 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://cloud.tapatalk.com/s/5ef5dc25e90fa/video-a469b070389d7fad9f3c888a262da09f-V.mp4 Sent from my LM-V405 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7818 Napisano Jun 26, 2020 Drug član, 2983 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Željko plastičar će ti prebaciti sve sam mu objasnio. I nemas one gume u koje se uglavljuju nosači(bradavice) bočnih plastika te one onda landarju bezveze. To bi isto trebalo da rešiš nekako Poslato sa SuperTénéré Evo prije par dana u Woby hausuПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2121 Napisano Jun 26, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zajebavaš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jun 26, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kazu oko 8, najbolje 10 ali mozda ugradim i filter pa cu 12... Da, lepo su meni Arso rekli u Biker Hausu...stari ti je bio od Honde a ovaj je original...kada sam im rekao da je jedan isao ispod sedista a posle sa strane i da mi je to rekao Dr za ST, Elvir, gledaju me kao tele u sarena vrata...E od takvih majstora sam zaglibio... Stavice ga ispod Painkiler! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6096 Napisano Jun 26, 2020 Drug član, 4169 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki je ovo meštar bija.....Božemesakloni takvih.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SCTenere 20 Napisano Jun 26, 2020 U prolazu, 20 postova Lokacija: Surdulica Motocikl: Tdm900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da li znate cenu i gde je najbolje kupiti korpu kvacila i lamele za STeneru? Naravno novi delovi, nista polovno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2455 Napisano Jun 26, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, SCTenere je napisao: Pozdrav, da li znate cenu i gde je najbolje kupiti korpu kvacila i lamele za STeneru? Naravno novi delovi, nista polovno. Markone Pegaz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2455 Napisano Jun 26, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 25.6.2020. at 15:42, Panta Zemunac je napisao: Sa Bigorom prema Divcibarama! Koliko vidim ne hebete punu liniju!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7818 Napisano Jun 26, 2020 Drug član, 2983 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kada soliram nikada ne prelazim ali sam se uplasio da ce Panta dogurati do granicnog prelaza ako ga ne sustignem, sto bi se izgleda i desilo Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jun 26, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sto me napqdqte, pq nosim cvikere...i sigurno su bile samnom, negde u koferu, valjda! Salim se...nego, a sta mu to dodje puna linija posto imam probnu za ''A'' kat, polezeno 11 05. 2020? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2121 Napisano Jun 26, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ujutru pravac @bokilic Ako me ne opravi, ostajem bez opcija, zavrljačiću motor u obližnju baru. Ili neću, neam pojma. Radimo reparaciju oba karba, provera i štelovanje ventila, proveravamo bobinu, kablove... Valjda će biti nešto od toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Jun 26, 2020 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srećom-kreće lepo vreme konačno, krajnje je vreme da svi sredimo mašine :-)Sent from my LM-V405 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2121 Napisano Jun 26, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Brate, toliko sam se smorio više bez motora, da je i moja žena u fazonu daj jbte više sredi to sranje da idemo da se vozamo. Ja to zbog nje sve..nije meni do vožnje..ono..može i ne mora.. ..not. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Jun 26, 2020 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hahah, znam priču... Moj plan je bio da krajem marta bude gotov, sad se nadam da ce krajem sledeće nedelje... Konačno Sent from my LM-V405 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2121 Napisano Jun 26, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, znaju ljudi ovde na forumu, ko je koliko pratio, ja sam ga uzeo sa tim problemom, i evo još se rešava... Istini za volju, mojom krivicom, šetao sam po lokalnim majstorima koji su bilo pa..malo je reći nestručni za rad sa karburatorima. Tebi svakako želim više sreće nego što sam ja imao. A ovde se okupila fina ekipica aktivnih ljudi na forumu, koje bi iskreno baš voleo da upoznam, tako da tim pre želim da sredim sve. Rešavaj te probleme pa da krećemo lagano 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2455 Napisano Jun 26, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Panta Zemunac je napisao: Sto me napqdqte, pq nosim cvikere...i sigurno su bile samnom, negde u koferu, valjda! Salim se...nego, a sta mu to dodje puna linija posto imam probnu za ''A'' kat, polezeno 11 05. 2020? Kad budeš naleteo na murijaka kome se diže patka na motordžije saznaćeš kad ti bude ljuljnuo kaznu ima da ti oči iskoče kao čamovi čvorovi pa ćeš bez naočara moći da iz Zemuna vidiš mušicu na vrhu avalskog tornja!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6096 Napisano Jun 26, 2020 Drug član, 4169 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Tako nekakoVozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano Jun 26, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan da li mi neko moze reci koji je najkvalitetniji set kvacila, TRW, EBC...ima i ovo Kupplungsscheiben Getrimmt + Nudi Yamaha XTZ 750 Supertenere 1995-1997 SURFLEX WWW.EBAY.DE Finden Sie Top-Angebote für Kupplungsscheiben Getrimmt + Nudi Yamaha XTZ 750 Supertenere 1995-1997 SURFLEX bei eBay. Kostenlose Lieferung für viele Artikel! ...da li su carbon varijante najbolje... molim za savet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Jun 26, 2020 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod toga- jel zlatni did lanac I lancanici vredi para? Vidim da ima setova za 30% manje para, ali ne bih da sredim ako ima smisla što ide zlatni didSent from my LM-V405 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6096 Napisano Jun 26, 2020 Drug član, 4169 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Njemci kažu ne kupuj lance koji zvuče na ženska imena.AFAM, RK, DID, France Eqipement bi ja kupio za moje motore. Ne moraju bit zlatni.Vozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6096 Napisano Jun 26, 2020 Drug član, 4169 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan da li mi neko moze reci koji je najkvalitetniji set kvacila, TRW, EBC...ima i ovo Kupplungsscheiben Getrimmt + Nudi Yamaha XTZ 750 Supertenere 1995-1997 SURFLEX WWW.EBAY.DE Finden Sie Top-Angebote für Kupplungsscheiben Getrimmt + Nudi Yamaha XTZ 750 Supertenere 1995-1997 SURFLEX bei eBay. Kostenlose Lieferung für viele Artikel! ...da li su carbon varijante najbolje... molim za savetOsobno bi odabra TRWVozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Jun 26, 2020 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Panta Zemunac said: Kazu oko 8, najbolje 10 ali mozda ugradim i filter pa cu 12... Da, lepo su meni Arso rekli u Biker Hausu...stari ti je bio od Honde a ovaj je original...kada sam im rekao da je jedan isao ispod sedista a posle sa strane i da mi je to rekao Dr za ST, Elvir, gledaju me kao tele u sarena vrata...E od takvih majstora sam zaglibio... Stavice ga ispod Painkiler! regler su od '89-93. montirali sa strane i to je bio onaj koji je crkavao, od '94. su ga promenili i montirali ispod sedista, st od '94-96. vise nije imala problem sa reglerom. pronasao sam link gde sam to procitao ali vise ne radi.. taj koji je crkavao je ovako nekako izgledao, prve fotke na linku i ja sam primetio punu liniju, primetio sam i par ulicica ili sta su vec gde je mogao da odluci da skrene u levo dok ga obilazis.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Jun 26, 2020 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan 59 minutes ago, marko07 said: Kad smo kod toga- jel zlatni did lanac I lancanici vredi para? Vidim da ima setova za 30% manje para, ali ne bih da sredim ako ima smisla što ide zlatni did Sent from my LM-V405 using Tapatalk kazu da zlatni did prelazi 30000 km, moj je presao desetak i deluje da je ok, jednom sam ga dotezao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2455 Napisano Jun 26, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, sasha. je napisao: regler su od '89-93. montirali sa strane i to je bio onaj koji je crkavao, od '94. su ga promenili i montirali ispod sedista, st od '94-96. vise nije imala problem sa reglerom. pronasao sam link gde sam to procitao ali vise ne radi.. taj koji je crkavao je ovako nekako izgledao, prve fotke na linku i ja sam primetio punu liniju, primetio sam i par ulicica ili sta su vec gde je mogao da odluci da skrene u levo dok ga obilazis.. Ja još uvek koristim taj stari koji ide sa strane s tim što sam prekopirao Hondinu foru pa sam ispod njega stavio aluminijumsku ploču da odvodi temperaturu. Između ploče i reglera je termalna pasta koja ga dodatno štiti od pregrevanja koje je najčešći uzrok riknjavanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2455 Napisano Jun 26, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, sasha. je napisao: kazu da zlatni did prelazi 30000 km, moj je presao desetak i deluje da je ok, jednom sam ga dotezao Sve zavisi od održavanja i pavilnog dotezanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...