el classico 6093 Napisano Maj 28, 2020 Drug član, 4165 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan A 010 Dakar?? Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Maj 28, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Mitas E07 ili E09? Nekako mi se E09 vise svidjaju, jesu li mozda E07 dugotrajnije?Послато са Redmi Note 8 помоћу ТапатокаNisu. A i ako jesu guma je sm.ćePoslato sa SuperTénéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7809 Napisano Maj 28, 2020 Drug član, 2980 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan To mi treba iz prve rukeПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2121 Napisano Maj 28, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo sanirali izduvne cevi, nogostupe, kočnicu..Verovatno će se opet vratiti na staro, al šta ću..moram nešto raditi. Besposlen pop i jariće krsti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 28, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ti kuče, jel to Čivava ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2455 Napisano Maj 28, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, drumskalisica je napisao: Lepo ti kuče, jel to Čivava ? Jebote pola sata gledam i razmišljam šta je ono, kad ono kuče! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2121 Napisano Maj 28, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pacov prerasli. Jes čivava, otrov živi. Iza mene je čupavi koli, lesi. Niko auspuh da pohvali, sunac vam, zapeli za čivavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7809 Napisano Maj 28, 2020 Drug član, 2980 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam traume od njihПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2121 Napisano Maj 28, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne sumnjam brate, kao sam đavo da ih je pravio. Napušiće nas admini što offujemo temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Maj 28, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad vidim šar peja idem okolo ako treba kilometrima. Ups pogrešna tema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Maj 29, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan SRAFOVI... Immo 2 za bocne stranice, sto pokrivaju regler i kantice za ulje. Znaci: 2 kom. M6 X 16mm, bez sfericne glave, samo navoj... Za bocne str. i prednju: 14 kom. M6 X 20mm (2 se nalaze ispod farova) + 5 Kkom. M5 za vizir, ne znam sigurno duzinu, ne mogu ih skinuti jer mi se vrte u mestu, mora se prvo skinuti plastika i satovi ali su dugacki, na oko, mislim isto 20mm Meni trebaju 2 kom. M6 X 16mm 14 kom. M6 X 20mm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 29, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovi u radnji su sa kompletnim navojem od glave do kraja, nemaju ovaj deo bez navoja. Za to će ti trebati neka cevčica, pa da napraviš biksnice ( il možda neko tanko gumeno crevo ). Jesi li u tih 16 i 20 mm računao i ovaj deo bez navoja ? Sad sam zvao radnju, trenutno su prodali obe mere ( od 16 i od 20 mm ), kažu dobiće iduće nedelje i da ih pozovem u utorak. Pitao sam za cenu, Ovi od 16 mm koštaju 6,35 din / komad, a ovi od 20 mm koštaju 6,37 dinara / komad . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Maj 29, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Duzinu sam merio celokupnu, samo bez glave, znaci i taj ne narezani deo! Uservisu mi izgube bocni sraf i samo su stavili krtas, obicni...posle mi u drugom nasli inbus ali sa celim navojem i pase tako da ce pasovati tvoji... Zaboravio sam da napisem i sjbne, sa gumom... 20 kom.. ako moze! @Novola kazi koliko tebi treb a za sirenu, trebao si da trazis u auto delovima...Evo jedne dobre, jeftine, pa i to mozemo zajedno...tip je iz BGDa...Mogu da uzmem i za tebe, ako hoces! https://www.kupujemprodajem.com/automobili-delovi-i-alati/auto-elektrika/sirena-za-auto-dupla-puz-univerzalna-type-r-hit-/oglas/15598868?filter_id=713066595 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2121 Napisano Maj 29, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Deluje mi dobra, samo ne znam jel može da se ugura to dole, čini mi se prilično gabaritna. Inače sam baš tako nešto zamišljao. @Panta Zemunac Ne moraš ništa uzimati, neću više sa poštarinama i kuririma da se zajebavam posle ovog fijaska sa Beksom,npogledaću ovde u gradu, sigurno ima da se nađe. Hvala za link! Da znam šta da tražim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Maj 29, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan @drumskalisica JAOOJ, zbunio sam se za srafove...napisao sam obrnuto, izgleda mi...provericu, ionako pre utorka nece biti! Upravo sam izmenio prosli post, sada je sve ok! @Novola mogu nazvati tipa da ga pitam za mere sirene ali ne znam koliko mesta imamo. Ako ti je jos rasklopljen bajk baci otprilike koliko ima prostora...pa da ga vikam!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2121 Napisano Maj 29, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne ne, za sad ništa. Hvala u svakom slučaju, dok ne isproveravam ovde šta ima. Ortak jedan, električar, mi isto gleda to, pa ću se i s njim dogovarati. Za ovu konkretno kaže da je kineska i nije siguran kakav joj je zvuk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2455 Napisano Maj 29, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo koliko se kreće cena pojedinih kamila u Italiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7809 Napisano Maj 29, 2020 Drug član, 2980 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je kume! Interesantna mi je boja izduvnih cijevi, kao da joj je siromasna smesaПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 29, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan @ - Novola, Ove sirene što je Panta postavio link, sviraju za sve pare. Imao sam takve na prošlom motoru, kupio ih na najlonu nove, još imao sreću pa bile niklovane ( isto kineske ). Dobio uz njih mali relej preko kojeg se povezuju da bi se rasteretio prekidač . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2121 Napisano Maj 29, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, drumskalisica said: @ - Novola, Ove sirene što je Panta postavio link, sviraju za sve pare. Imao sam takve na prošlom motoru, kupio ih na najlonu nove, još imao sreću pa bile niklovane ( isto kineske ). Dobio uz njih mali relej preko kojeg se povezuju da bi se rasteretio prekidač . A jel ima mesta da se upakuje na ST? Stvarno mi deluje poveliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 29, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Novola je napisao: Ne ne, za sad ništa. Hvala u svakom slučaju, dok ne isproveravam ovde šta ima. Ortak jedan, električar, mi isto gleda to, pa ću se i s njim dogovarati. Za ovu konkretno kaže da je kineska i nije siguran kakav joj je zvuk. Imam iste ovakve na caletovom autu. Njegove su riknule pa smo mu montirale ove sa linka. Sviraju sasvim dobro. Isto su dvotonske, tj. jedna je dublji ton, a druga malo viši ton. Lepo sviraju. Gabaritno su neznatno veće od običnih sirena, zbog tog dela sa pužom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6093 Napisano Maj 30, 2020 Drug član, 4165 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Poručio sve vijke i podloške za plastike, i gumenu trakicu koja učvršćuje alat.Čekam isporuku, biće recenzija, mislim se bil snima “unboxing” i “hand on”....Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7809 Napisano Maj 30, 2020 Drug član, 2980 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas konacno rijeseni ventili al vrijeme nikakvo za probnu voznjuПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7809 Napisano Maj 30, 2020 Drug član, 2980 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo zasto su originalni od gume, malo se manje cuje u voznji ali opet se cujeПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2121 Napisano Maj 30, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Momački to tandrče boga mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...