bajker71 10559 Napisano April 24, 2020 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad upali popustiš saug na pola. Otoplilo je, minut jedan pa spustiš skroz.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano April 24, 2020 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan ma jasno, nego ga guši na saugu hoće da se ugasi, to nije prije bio slučaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano April 25, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, TENERAS je napisao: ma jasno, nego ga guši na saugu hoće da se ugasi, to nije prije bio slučaj Meni se cak i gasio dok vise nije hteo da upali...sredio majstor ciscenjem i stelovanjem karburatora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano April 25, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 24.4.2020. at 6:42, pista je napisao: Ds li neko zna oznaku boje rama, deklija, bele i plave za model sa slike...moze RAL... Delijo, kod mene na felni stoje neki brojevi, pa i godina proizvodnje '89 a vodi se '92...pogledaj na zadnjoj tu je sigurno i br.modela a vise postova unazad imas color shemu svih ST pa ces videti svoju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano April 25, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Panta Zemunac je napisao: Delijo, kod mene na felni stoje neki brojevi, pa i godina proizvodnje '89 a vodi se '92...pogledaj na zadnjoj tu je sigurno i br.modela a vise postova unazad imas color shemu svih ST pa ces videti svoju! Mislim da je do tih podataka kao što je broj boja malo teže doći da to proizvođači kriju kao zmija noge da bi te prisilili da radiš samo u ovlašćenim servisima ili kod farbara sa kojima imaju ugovor. Isti je slučaj sa dimenzijama pojedinih delova, recimo ja sam mnogo vremena potrošio da dođem do dimenzija rolera lanca zbog toga sam te i zamolio da premeriš tvoj kako bih uporedio sa dimenzijama do kojih sam došao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano April 25, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Prva faza gotova...nisam nezadovoljan stanjem u kome su motor i delovi...bice to super... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano April 25, 2020 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Komso sa srecom stenara i turaj kavu da navrnem u ponedeljak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano April 25, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, Pevac je napisao: Komso sa srecom stenara i turaj kavu da navrnem u ponedeljak Nema problema...cekam te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano April 25, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim motor, nisam bajker. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano April 25, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan On 28.10.2017. at 21:03, el classico je napisao: 1. Cijeli TDM 3vd motor na xtz750 ide i bez preinaka, tad ne paše štitnik motora. Ako hoćeš zadržat štitnik moraš zadržat krater i vakum pumpu od Xtz-a. 2. Moraš u tom slučaju stavit i cilindre od tdm-a, zbog hoda klipova, koji nije isti. Inače idu i cilindri, radilica, klipnjače, klipovi od tdm900 na blok od 750. Samo getriba od 900 ne paše jerbo nema mjesta. Ili cijeli motor sa tdm u xtz. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Interesuje me sledece: 1. Ako se ugradi 900 u XTZ, Sacuva se blok motora od XTZ-a zbog broja, da li glava ide od TDM-a? 2. Da li znas nekog ko je to uradio? 3. Da li moze i ubrizgavanje od 900 ako se uradi sva elektrika i satovi od 900? 4. Sta bi tu bio, potencijalno, problem? 5, da li ima jos neka komplikacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano April 25, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, el classico je napisao: Vozim motor, nisam bajker. Lep ti je motor ali i predeo...Svajcarska??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano April 25, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega.Da, lipa naša Švicarska.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano April 25, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Arso je napisao: Mislim da je do tih podataka kao što je broj boja malo teže doći da to proizvođači kriju kao zmija noge da bi te prisilili da radiš samo u ovlašćenim servisima ili kod farbara sa kojima imaju ugovor. Isti je slučaj sa dimenzijama pojedinih delova, recimo ja sam mnogo vremena potrošio da dođem do dimenzija rolera lanca zbog toga sam te i zamolio da premeriš tvoj kako bih uporedio sa dimenzijama do kojih sam došao. Napisao sam mere! Moj nije zaST vec uni. sirina gumoplastike je 30mm, precnik je 40mm a sredisnji deo tj. lager je 20mm. Zamisli majstora iz servisa Bike Haus...nesto mi redio pored zamena rucica i 2 soma, OK, dadoh dva ipo, cisto da znaju kad mi nesto budu radili da odrade posteno. U petak odem da mi nabudzi stitnike za ruke i stavi roler umesto onog koji je vise potrosen. Dolazim, namesteni stitnici a za roler mi kaze da bi trebao da rastura dosta da bi dosao do njih!?! Pa sta? Pa servis je, placam posteno! Jos mi palamudi kako mi lepa jakna. Pare na pult ,soma ipo (ko mi kriv kad nisam nista teze digao od slikarske palete) i rekoh mu da mu tako majstor na pola popravlja komp ili TV! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano April 25, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me sledece: 1. Ako se ugradi 900 u XTZ, Sacuva se blok motora od XTZ-a zbog broja, da li glava ide od TDM-a? 2. Da li znas nekog ko je to uradio? 3. Da li moze i ubrizgavanje od 900 ako se uradi sva elektrika i satovi od 900? 4. Sta bi tu bio, potencijalno, problem? 5, da li ima jos neka komplikacija?Neki njemci su tako slagali motor sa xtz glavom zbog prihvata karburatora.Ako ćeš Injektion onda ti treba glava I struja od tdm.Vozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano April 25, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Classo! Izgleda mi da se takmicis sa sobom koja ce ti ST biti lepsa! Ja i dalje navijam za zutaru, mada i ova, hmm....samo bih na njoj liniju na sredini kufera nalepio belu traku, ev. zutu! Ali to su ukusi! Nego, sta mislis da samo jedan prednji disk stavim od 320mm? Drugi il da skinem ili da ostavim! Nije ST pravljena za velegradske ulice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano April 25, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za sve koji bi da promene izgled bajka! Ovo je zapravo rep za jedan bajk ali ako bi se stavio napred, ispod farova, sa jacim kablom i LED jacim svetlom, mozda bi bilo zanimljivo!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano April 25, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Za sve koji bi da promene izgled bajka! Ovo je zapravo rep za jedan bajk ali ako bi se stavio napred, ispod farova, sa jacim kablom i LED jacim svetlom, mozda bi bilo zanimljivo!?!Izgleda da si ti spreman za promenu sekte ha ha ha Poslato sa SuperTénéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano April 25, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ha, ha...gledam juce na Dunavu hondin crosruner 900 a pored yamahin, neki noviji model (nije ST)...Svi sada furaju kljunove! Zipa, ni Italijani, ni Japanci vec Nemci nam uterase brend dizajn! Ali ruku na srce i Africi i STeneri, kao da joj odsecen taj deo...to se pre nije primecivalo ali posle bembine gs serije, svi su poceli kopirati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano April 25, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Panta Zemunac je napisao: Napisao sam mere! Moj nije zaST vec uni. sirina gumoplastike je 30mm, precnik je 40mm a sredisnji deo tj. lager je 20mm. Zamisli majstora iz servisa Bike Haus...nesto mi redio pored zamena rucica i 2 soma, OK, dadoh dva ipo, cisto da znaju kad mi nesto budu radili da odrade posteno. U petak odem da mi nabudzi stitnike za ruke i stavi roler umesto onog koji je vise potrosen. Dolazim, namesteni stitnici a za roler mi kaze da bi trebao da rastura dosta da bi dosao do njih!?! Pa sta? Pa servis je, placam posteno! Jos mi palamudi kako mi lepa jakna. Pare na pult ,soma ipo (ko mi kriv kad nisam nista teze digao od slikarske palete) i rekoh mu da mu tako majstor na pola popravlja komp ili TV! Znam šta si napisao ali mene interesuju originalni roleri kao oni koje je Elias okačio a kakav je na Pistinoj kamili a njihove dimenzije se drastično razlikuju. Pošto imam biksne na koje se navlači onaj gumeni deo i original šrafove a u mogućnosti sam da ih izlijem onda sam rad da uradim prema fabričkim. Uostalom nije Yamaha stavila bez veze rolere čiji je spoljni prečnik za šest milimetara manji a središni deo za osam širi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano April 26, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice plocica za stelovanje ventila...u servis manual-u stoji da su mere na 0.05 a kod mene imam 0.172 i 0.182...odakle sada te plocice sa tim merama???da li fabrika prilikom ugradnje ima i te mere??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano April 27, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da nisu u pitanju inci i cm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano April 27, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Panta Zemunac je napisao: Da nisu u pitanju inci i cm? Cm...sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7723 Napisano April 27, 2020 Drug član, 2958 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam shvatio tvoje pitanje po fabrickom manualu idu 185, 180, 175, 160 itd, a ti imas 172 i 182. Po meni znaci da je vec neko stelovao ventile do sad, pa je mijenjao ili brusio plocice koje su bile fabricke. Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano April 27, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Bigor je napisao: Ako sam shvatio tvoje pitanje po fabrickom manualu idu 185, 180, 175, 160 itd, a ti imas 172 i 182. Po meni znaci da je vec neko stelovao ventile do sad, pa je mijenjao ili brusio plocice koje su bile fabricke. Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 172 i 182 sufabricke oznake na plocicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7723 Napisano April 27, 2020 Drug član, 2958 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sto si zbunjen, bitan ti je zazor ventila koji mjeris od plocica koje su bile u njemu.Dal su te ubacene fabricki ili naknadno kako ja mislim nije ni bitno.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...