Panta Zemunac 298 Napisano Mart 29, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lidl, duse zive nema, udri po sprejevima za motor i auto i mazivo za stomak... Cca 2250d. Ili 18.5 evra.. 2 za ciscenje lanca 2 za podmazivanje 1 za zastitu i sjaj guma 1 zamena za WD 2X jeftinije 1 za kokpit auta 1 zastita za gume na vratima auta 1 pasta za pranje ruku 1 ne znam sta.. Da za poliranje.. I 1 pivooo!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7719 Napisano Mart 31, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ili uzeti veci, odvojiti sam tocak i proveriti moze li 8ca sraf da prodje. Nije kvalitet al jeftino! Ako nadjem lager kroz koji moze proci 8mm sraf i plasticnu cev koja se moze nataknuti na lager, javljam! Jer metar cevi iseci na sirinu lanca i samo menjati... Videcemo.. Jesil radio sta? Ja juce skidah iz dosade da vidim kako sta, pa sam nesto malo budzio dok ne odem da uradim kako valja. Sraf je samo na dijelu koji se zasrafljuje 8mm, a onda se siri na 12mm. To je dio na kome stoji rolnica, sirina tog srafa je 27mm stim da na tom dijelu ima i jednu podlosku, a druga nailazi na navoj do tog debljeg dijela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Mart 31, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Taj šaraf se može zamijenit sa m8 tako da paše rola sa lagerima..Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano April 1, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Bigor je napisao: Jesil radio sta? Ja juce skidah iz dosade da vidim kako sta, pa sam nesto malo budzio dok ne odem da uradim kako valja. Sraf je samo na dijelu koji se zasrafljuje 8mm, a onda se siri na 12mm. To je dio na kome stoji rolnica, sirina tog srafa je 27mm stim da na tom dijelu ima i jednu podlosku, a druga nailazi na navoj do tog debljeg dijela. Kako ga je oglodao lanac, a po[to je kroz sredinu šupalj slobodno možeš da ga baciš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7719 Napisano April 1, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da i to je gornji, bio na njemu i jedan komad plastike koji je sav pojeden, a sve to jer se nije okretao. Jeste supalj ali ga nije skroz progrizlo, mada nije ni bitno, sredit cu ja to cim se bude moglo. Sreca da lanac nije ostecen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13122 Napisano April 1, 2020 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za vas, ali meni je ove lepše od novih motora. Old Meets New In This Stunning Yamaha XTZ 750 Super Tenere Build - ADV Pulse WWW.ADVPULSE.COM It seems to be the trend lately for manufacturers to release new adventure bike models with retro styling that pay tribute to the Dakar-replica adventure bikes of the early 90s... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7719 Napisano April 1, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan A i skuplje od novog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano April 1, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bolan na njoj je samo od öhlinsa ono 4-5k €.A dije sve ostalo I ja bi se dvaput mislija bi li to financira ili ne.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni kle 34 Napisano April 1, 2020 U prolazu, 80 postova Lokacija: beograd Motocikl: bmw r1250 gsa Prijavi odgovor kao problematičan bas dobro napravljno i bas dobro izgleda, ali kostalo je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano April 1, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Uopće nije upitno, doduše jest.Ja nikad ne bih na nju nakon toliko utučenih eurih ostavija vjetrobran u oriđiđi položaju.Pozajmio bih 150€ i kod Christof-a poručio rally masku koja podiže vjetrobran u “muški” položaj.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 605 Napisano April 1, 2020 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, el classico je napisao: Ajde bolan na njoj je samo od öhlinsa ono 4-5k €. Uf, ove komponente od Ohlinsa vrijede više nego sve ostalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano April 2, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ae Ante, takva je računica.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano April 2, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Po treći put mi probijaju svećice, crne ko vrag. Ja više živaca nemam majke mi. Samo da uzmem nove pa da ga oteram više kod Bokikića pa neka ga zadrži. P.S. ovo su još očišćene svećice..bile su i crnje..ugljenisane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7719 Napisano April 2, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jebo te patak, pa napisao sam ti iznad sta je kod mene bio problem, imas i sliku.Nivo goruva u karburatorima je visokПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano April 2, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa druže mogao si mi napisati i kvantnu mehaniku, isto bi mi bilo. Skontao sam ja to ali šta s tom informacijom da radim. Bojim se da čačkam, vidiš da i iskusniji od mene muku muče. Nije smeša sigurno dobra, nivo goriva isto..i još sto drugih ku..ca sigurno. Aj dođi da namestimo to, ionako sam u izolaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7719 Napisano April 2, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve mi mirise za vikend da ce uvesti jos strozije mjere, a mogao bi se provozati malo, pa da vidimo sta ga muci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano April 2, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Manje više sam u šali rekao, nisam mislio da te cimam ali što se mene tiče veoma si dobrodošao! Mada ja radim na urgentnom prijemu pacijenata, sad se pojačava ova situacija sa koronicom pa ti nisam baš najpoželjnije društvo, ja sam ss od dece i žene sklonio u drugu kuću. Al svakako čim bude išao iole kako treba ide kod Bokilića Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7719 Napisano April 2, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Neka stoji onda, il teraj Bokilicu ili se strpi dok prodje ovaj picvajz, pa cemo nesto napravitiПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano April 2, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Malo smo skupljali koronizirane kilometre..Vozim motor, nisam bajker. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano April 3, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma priznaj lepo...pokusao si da pobegnes od COVDa 19, tako sto si se izolovao sam na motoru! Nego, ma da pokusam i ja malo barem do Fruske Gore. Samo se vozikam po BGDu kupujuci, od dosade, neke, glupe sitnice... Misa mu malenog kome je palo na pamet da se na ovakav nacin poigra sa kineskom ekonomijom...glupaci od analiticara, mislili da ce pasti na kolena ne racunajuci koliko je to disciplinovan narod...e sad ti isti, cije ekonomije posrcu, dizu kinesku na jos veci nivo, trazeci, moleci ih za maske, rukavice, zastitnu opremu i respiratore... Pa ko drugome jamu kopa... Sory na OFFu, o politici, jednostavno krivo mi je da dok se veliki svadjaju strdaju mali narodi! Svima zelim, od srca, da pamecu i srecom izbegnu ''ovog ubicu'' i da se , cim prodje ovo nevreme, zajedno okupimo i napravimo mali, vikend djir! Uzdravlje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano April 3, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče samoizolacije na motoru potpisujem odmah:od sad nadalje i u buduće....PozzVozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano April 4, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre nego krenem u potragu po netu, jel ima neko na prodaju poklopac rezervoara sa ključevima? Da nije baš u nekom katastofičnom stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano April 4, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Šta je sa tvojim??Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano April 4, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odbio da se otvori. Pokušao da dospem malo goriva da probam te karburatore da čačkam, ono neće. Ključ uđe do 2/3 samo i ćao, ni makac. p.s. a u međuvremenu me žena nešto iznervirala pa je čep skinut pomoću čekića i šrafcigera...i završio u delovima. Jebi ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano April 4, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...