Novola 2118 Napisano Januar 7, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam jel taj deo baš deo na samom ramu, moram da proverim, ako mogu da skinem, tako ću nspraviti. To je odlična ideja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Januar 7, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Može se skinuti, prvo makneš zaštitu motora, krive od ispuha i tada možeš skinuti cijeli oslonac za nogu na kom se nalazi i pedala kočnice.Vozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Januar 7, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Sretan i blagoslovljen Božić!Hristos se rodi!Božić nije samo danas, iskreni vijernik ga u sebi nosi svakodnevno, svojim dijelima, riječima i životom svjedoči radost Kristova rođenja.Vozim motor, nisam bajker. 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Januar 8, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, neko ko je vičniji struji od mene, gde treba da udenem prekidač zadnjeg stop svetla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3036 Napisano Januar 8, 2020 Drug član, 1065 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Sretan i blagoslovljen Božić!Hristos se rodi!Božić nije samo danas, iskreni vijernik ga u sebi nosi svakodnevno, svojim dijelima, riječima i životom svjedoči radost Kristova rođenja.Vozim motor, nisam bajker.Vaistinu se Hristos rodi. Zdravo bio, hvala na čestitkama, na dobro da ti se vraća!:-)Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Januar 8, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Bogu Hvala!Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 12, 2020 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan On 8.1.2020. at 12:45, Novola je napisao: Drugari, neko ko je vičniji struji od mene, gde treba da udenem prekidač zadnjeg stop svetla? Prati na gore ispod bocne platike treba da je kabal. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 12, 2020 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Jel vam poznata tabla na ovim motornim sankama? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2448 Napisano Januar 12, 2020 Andragog, 5014 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Januar 12, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Gile_Extremeboy said: Prati na gore ispod bocne platike treba da je kabal. Završio je na kraju kod električara..lik par kuća od mene, namestio je prekidač (nešto je tu raščupano bilo), namestio mi migavce (jedna sijalica bila pogrešna), namestio mi i novu sisicu za ispust vazduha iz kočionog sistema, i tako par stvarčica i još štošta nešto. Uspešan dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Januar 12, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Mašala!!!Vozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Januar 12, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/MadMikePerformance/ Zavirite malo tu Vozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Januar 16, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, mali update, stigao rezervoar sa čiśćenja elektrolizom, rezultat apsolutno fantastičan! Čovek iz Niša, ima oglas na KP, 3000 dindži i rešena stvar, ako nekom zatreba slična usluga neka ne traži dalje. Danas naručena 2 seta za reparaciju slavina, pa kad dođe to polako ću da sastavljam sve pa da to sve vezano za gorivo regulišem.. Najveći problem rešen, idemo dalje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Januar 20, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Majstori čemo služi ovo faking crevo? Ne sećam se odakle sam i da li sam ga uopšte raskačio kad sam skidao rezervoar.. zadnji kraj ide dole ka zemlji, nije spojen ni na šta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Januar 20, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Imaju li karbovi Überlauf?Ako da, tojeto Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Januar 20, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A gde da ga, da prostiš, turim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 20, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ti isto takvo ide na levu slavinu. da nije ovo za desnu ? Na šta je prikačen drugi kraj ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Januar 20, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ni na šta, visi dole. A slavine su već prikačene, nije od slavina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 20, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @Novola Vidim da koristiš ovaj filter goriva... On je papirni i nema dovoljan protok na ovom motoru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Januar 20, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljno? To je bilo od ranije, svakako sam planirao nove da stavim, po jedan ispod svake slavine. Jel to ok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7719 Napisano Januar 20, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se ovde dobro vidi, a dole je slobodan, prosto visi.To za filter nisam znao, a bas se kanio xa kupim ovaj manji jer mi je veliki koji sada imam malo poruzanПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Januar 20, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan E bravo, to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 20, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, Novola je napisao: Ozbiljno? To je bilo od ranije, svakako sam planirao nove da stavim, po jedan ispod svake slavine. Jel to ok? Ti papirni filteri su predviđeni da se montiraju na auta, jer oni imaju dosta jače pumpe goriva koje mogu da povuku gorivo kroz taj filter. Super Tenera (kao i TDM 3vd koji sam ja imao) ima vakuumsku pumpu goriva i ona je sama po sebi poprilično kilava i slaba. Ako joj još otežaš posao dodavanjem ovog papirnog filtera, ona neće imati dovoljno snage da pogura benzin do karbova u dovojnoj meri. To se oseti kada poteraš motor malo u obrtaje, onda on počne da trza i puca na auspuh jer nema dovoljno goriva u karburatorima. Moj savet je da izbegavaš te papirne filtere. Nađi filtere koje imaju metalno sito umesto papira. Kroz te filtere gorivo prolazi kako treba, a sito zaustavlja nečistoće... Ako ima rđe u rezervoaru, tu ti ni najfiniji filter ne može pomoći da zaustavi svu nečistoću... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Januar 20, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, ThePainkiller said: To se oseti kada poteraš motor malo u obrtaje, onda on počne da trza i puca na auspuh jer nema dovoljno goriva u karburatorima. Upravo si opisao simptome koji su se redovno javljali. Sad bile su tu i svećice loše i prljav benzin i sve to, ali i ta pumpa se sigurno patila. Hvala na informacijama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Januar 20, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Bigor said: Mislim da se ovde dobro vidi, a dole je slobodan, prosto visi. To za filter nisam znao, a bas se kanio xa kupim ovaj manji jer mi je veliki koji sada imam malo poruzan Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Druže jbg kod mene to crevo ide u vakuum pumpu, ne visi dole. Ne mogu da nađem nigde ni jedan prikljčak na karburatoru gde bi ga priključio. Ne'am pojma. A spušta se dole još sa par creva i to je to. Ću ga skinem ko ga šiša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...