Arso 2454 Napisano Maj 25, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Teši se nisi jedini. Ja sam napravio novi od plastike. Malo je deblji od originalnog ali ne mari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Maj 25, 2019 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma napravit cu i ja, sta drugo!Vec gdje bi mogao naci bravicu za njegaПослато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2455 Napisano Maj 25, 2019 Andragog, 5021 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Može od poštanskog sandučeta ili neka slična Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 974 Napisano Maj 25, 2019 Sindikat Samostalni Jahač, 367 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 974 Napisano Maj 25, 2019 Sindikat Samostalni Jahač, 367 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan '91.god. Kod mene osma godina, i dobro se drži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Maj 25, 2019 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Može od poštanskog sandučeta ili neka slična To mi i drugar rece, nadam se da ima kupiti odvojeno da neko ne ostane bez sanducetaПослато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Maj 25, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, srbac je napisao: Može od poštanskog sandučeta ili neka slična Ja sam baš takvu stavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Maj 25, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Bigor je napisao: To mi i drugar rece, nadam se da ima kupiti odvojeno da neko ne ostane bez sanduceta Послато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Ima ih u svakoj gvožđari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2455 Napisano Maj 25, 2019 Andragog, 5021 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Takva bravice idu na ormarićima u firmi, školi, na kutji od strujomera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Maj 25, 2019 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Taj poklpac triba još dok je oriđiđi nečim privezat dase ne može izgubit. Teško ih je naći..... jakoVozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Maj 26, 2019 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno jedna duza voznja od 200km i potrosnja 5.5lUopste ga nisam stedio, vise sam se pazio policije da ne naletim, a autoputem pun gasПослато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Maj 27, 2019 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo napravih poklopac. Ni jedne ravne ivice da ali nije ni rodja maciji kasaljJos samo da razbusim na 18mm rupu za bravicu i gotovo. Послато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Maj 27, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, Bigor je napisao: Evo napravih poklopac. Ni jedne ravne ivice da ali nije ni rodja maciji kasalj Jos samo da razbusim na 18mm rupu za bravicu i gotovo. Послато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Maj 27, 2019 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo gotovoПослато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Maj 27, 2019 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ofarbanПослато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 27, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja mora da sam poludeo. Ne znam sta mi je. Poceo sam da se okrecem na ulici za ST. Otvaram oglase, gledam. Ne znam sta mi je. Ovaj mi upao u oko. Bas mi se svidja kako je ofarban. Lep. Yamaha Super Tenere XTZ750 sa A2 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha Super Tenere XTZ750 sa A2, 1992. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 64000 km, Beograd... Svi normalni gledaju novije motore, ja sve naopako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2455 Napisano Maj 27, 2019 Andragog, 5021 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prodao u januaru i isto gledam oglase, i okrecem se.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Maj 27, 2019 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja sto je u ovoj boji,ne volem one sarene "D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 27, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan A jes lep. Mada meni je boja manje bitna jer ja bi to sve ovako... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Maj 29, 2019 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Neki dan naletija na ovu sliju, meni pari jako lipo posloženo.Vozim motor, nisam bajker. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TenereStrider 0 Napisano Maj 30, 2019 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, prije par mjeseci za u Njemačkoj kupio Teneru 750, 1993 godina. Motor je savršeno očuvan. Stajao je u garaži i dosta dugo nije vožen. Upravo zbog toga smo reparirali karburatore,stavili novi filter goriva,zraka i ulja,novo ulje motora,antifriz,svjecice,reparirali za svaki slučaj pipe goriva te stavili novu pumpu goriva. Motor sada radi sasvim u redu no javlja mu se jedan problem. Kada ga vozim teško se diže iznad 4000/5000 okretaja. Na videima vidim da ga iznad 5 tisuća "zakuca" u više okretaje. Danas sam natočio rezervoar svježeg benzina jer sumnjam da je gorivo dugo stajalo u tanku i da je "žedan" benzina. Da li je netko imao sličan problem? Unaprijed hvala na pomoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano Maj 30, 2019 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, prijatelji ... Da li neko zna oznaku boje zadnje viljuške ... Opjeskario sam pa sad treba biti slična ili ista fabričkoj srebreno-sivoj ? Drugo pitanje .. gdje pronaci gumicu na alnaseru, pusta malo ulje gd ulazi u blok alnaser ... ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Maj 30, 2019 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, TENERAS said: Drugo pitanje .. gdje pronaci gumicu na alnaseru, pusta malo ulje gd ulazi u blok alnaser ... ?! Jesi li siguran da to nije ulje od lanca? Ja sam bas danas nesto zagledao i vidim da mi lanac baca ulje na alnaser Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano Maj 30, 2019 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da nije, jer je tečno ali provjeriću još jednom ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano Jun 3, 2019 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 30.5.2019. at 16:40, Bigor je napisao: Ima li neko od kolega onu smajli gumicu od slavine goriva prodati, jedna mi je procurila ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...