el classico 6094 Napisano Decembar 20, 2016 Drug član, 4168 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ove vitamine moram još poručiti. Kolega sa njemačkog foruma je konstruktor i producent. Moramo se čut još jedan put.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gimba 56 Napisano Decembar 20, 2016 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xtz super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odakle porucujes ove alu pedale? To me isto interesuje. Inace svaka cast, odlican tuning! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2511 Napisano Decembar 20, 2016 Andragog, 5077 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Moze li slika sa novim auspuhom a i neki snimak bi dobro doša ako si ga ugradio ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6094 Napisano Decembar 20, 2016 Drug član, 4168 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Te ALU pedale radi kolega sa njemačkog tenere foruma. Ispuh je na motoru sliku imam ali nemam tonski zapis, nažalost. Ja ga u Dalmaciji vozim bez DB killera, zvuk mi je po mom guštu, nije drekavac a lipo resko zvoni, basa ne fali. Evoga GPR... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6094 Napisano Decembar 20, 2016 Drug član, 4168 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Odakle porucujes ove alu pedale? To me isto interesuje. Inace svaka cast, odlican tuning! Tenere mi je drugi motor. Prvi je isto tuniran.... Jbg jednom se živi, a naš život u ovoj suznoj dolini je sam po sebi težak, brz, ma šta brz-leti majke ti! Starija kćer napunila 19 a ja još tuniram motore, moš zamislit koji mi je film osta u ovoj prosidoj glavuši.... Davno sam te stvari skonta i maksimalno kočim i ručnom i nožnim pedalama, moždanim vijugama isto.. Ne dam mlinu da me samelje... Jebemliga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Decembar 20, 2016 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Lepi detalji, posebno mi se svidja taj Wilbers set. Definitivno stavka za sledecu sezonu. Nisam nasao nigde vektorski crtez za te alu stitnike kocnice i diska, moracu sam da ih crtam Cim malo napada sneg.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 80 Napisano Decembar 20, 2016 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Xtz750 ; TE610e, RD07, 990 advR, 1090 advR Prijavi odgovor kao problematičan Lep primerak svoje vrste! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Decembar 20, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan S tim wilburnom sigurno ne škripi tenera sa mobilnog iz tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2511 Napisano Decembar 20, 2016 Andragog, 5077 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2511 Napisano Decembar 20, 2016 Andragog, 5077 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Hehehehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6094 Napisano Decembar 20, 2016 Drug član, 4168 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno rečeno drugi motor. Nakon montaže sam je spustio sa lifta doli i primio upravljač u ruke i nisam sebi virova da je to moja Mil'ca. A tek kad sam otiša probni đir učinit, kez mi je bija od uva do uva... Inače, Mil'ca se zove. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6094 Napisano Decembar 20, 2016 Drug član, 4168 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan deki ona škripi zbog gornjeg bolcna amortizera. Kad ga to škripanje uništi nema mu pomoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Decembar 20, 2016 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Pitah i tamo na fb grupi ajd i ovde. Ima li neko Produro na svojoj teneri? Voleo bih da cujem snimak kako se cuje standard Laser Produro na XTZ750. Ima par snimaka na YT, ali sve los ei par sekundi. Planiram da odem pre nove godine do Ade da mi urade cevku 2u1 i da stavim standard Produro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6094 Napisano Decembar 20, 2016 Drug član, 4168 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Produro mi se optički baš ne uklapa na teneru, moje osobno mišljenje. I bezobrazno je skup..... I izgori skroz ka daje od pivske limenke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Decembar 20, 2016 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Pazi kad bih birao po zvuku sigurno bi bio Arrow,a sebring mi je ubedljivo najruznija verzija. Produro sam slucajno pazario i to jeftino sa granom koju je neko osakatio zarad montaze na nekom jednocilindrasu. Standard je, prohrom je.. trebalo bi da je ok. Recimo kad bih pravio slim verziju tenere, podignuti rep, boano ili sl poluoklop sa wr vilama , taj izduv je pun pogodak, ali opetko sto je meni tvoja shara tenere najlepsa ne mora da znaci da je i drugima... Cuo sam par teneri sa akrapovicem, ali to je budzevina sa Rova topovi i sl, jedna je bila sa nekim akrapom sa bmw 1200 samo sto je to nerealno montirati. ( cena). Videcemo od nedelje kad mi Picuka zavrsi cevke i kad montiram izduv jeli to to. Ako ne idemo dalje.. E i da, resio sam one papire.. ludnica. ..mozda izgori sto ima dve odvojene komore, video sam negde presek....opet laksi je cini mi se bar 3-4kg ima poredjenja na xtz750.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gimba 56 Napisano Decembar 20, 2016 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xtz super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja stavio ovaj,taj sam imao, uzeo od drugara. Granu (gace) sam sam izvario polako, ostalo jos nosac da napravim i jurim nekog ko radi karbon da mi napravi shelnu kakvu hocu, shtitnik zadnje kocnice i jos neke detalje ali mi ovi iz nasih firmi ne odgovaraju na mail-ove. Razmisljam da kupim prohrom i radim ovaj kao na Hondi, nesto mi se taj mali lonac mnogo svidja. Ugao sam namerno namestio ovako, malo mi je sportski fazon iako lici na KTM-ov izduv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2511 Napisano Decembar 20, 2016 Andragog, 5077 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za El clasica, da li motor ima snage na manjim obrtajima s obzirom da je auspuh dosta manji od originalnog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6094 Napisano Decembar 21, 2016 Drug član, 4168 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Nema nikakvih problema što se tiče snage i okretaja. Nije on toliko manji o stock-a možda 10%. Slike a i crna boja varaju malo. Ali zato je puuuuno lakši. Ovaj model ostavlja skroz drugačiji optički dojam.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Decembar 21, 2016 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/5qdLPFHRGvU ovo su slike pre nego sto sam stavio akrapovic , koji je inace laksi jedno 7 kg i bolje prima gas . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 21, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/5qdLPFHRGvU ovo su slike pre nego sto sam stavio akrapovic , koji je inace laksi jedno 7 kg i bolje prima gas . Auuu...kakav motor! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 80 Napisano Decembar 21, 2016 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Xtz750 ; TE610e, RD07, 990 advR, 1090 advR Prijavi odgovor kao problematičan ej ja sam taj motor vozio dok je bio bordo (dok ga je Milos vozio) svaka cast na sredivanju, ali je i pre sredjivanja bio ozbiljno dobar-odlican motor.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2511 Napisano Decembar 22, 2016 Andragog, 5077 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Crash bar ! Planiram da naručim da ga majstor napravi. Gledam ovaj na ovoj plavoj Yamahi iznad, čini mi se da on ipak ne bi zastitio gornji deo oklopa prilikom pada ili gresim? Sta mi vi preporucujete? Majstor mi je ponudio da samo posaljem sliku a on ce ga napraviti po razumnoj ceni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6094 Napisano Decembar 22, 2016 Drug član, 4168 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan http://hds.heavyduties.ro/yamaha/xtz750/xtz750cba.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Decembar 22, 2016 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan Crash bar ! Planiram da naručim da ga majstor napravi. Gledam ovaj na ovoj plavoj Yamahi iznad, čini mi se da on ipak ne bi zastitio gornji deo oklopa prilikom pada ili gresim? Sta mi vi preporucujete? Majstor mi je ponudio da samo posaljem sliku a on ce ga napraviti po razumnoj ceni! mislim da nijedan crash br ne moze da zastiti oklope . moze da ublazi ali ne i da zastiti jer on bukvalno visi na ramu . Gore prema kormanu nema gde da bude vezan i samim tim pri padu cevi moraju da se krive . jedino resenje je da ne padas ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6094 Napisano Decembar 22, 2016 Drug član, 4168 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan I mala dica padaju dok ne nauče hodati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...