vlajko 2670 Napisano Octobar 8, 2014 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim auto put.. ali kad sam već na njemu onda je putna brzina 160 Da, da.. to je taj motor.. može dovoljno brzo na putu.. i dovoljno sigurno uzbrdo-nizbrdo van puta.. Padale su mi napamet ideje da ga prodam i uzmem mozda novijeg tdm-a.. ali NE Ide konjić zimus na jedan dobar pretres i remont.. moožda i farbanje ili folija.. jer bolji motor za te pare nema.. kad bih imao neograničena sredstva možda bi to bila nova ST.. ali do tad ima ovaj da služi i nosi gdegod okrenem korman propeler je dobar motor..al za penziju 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Octobar 8, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ovog sektaša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 8, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan E Vlajko...svaka ti je ka u Njegosa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Octobar 8, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko u cemu je problem na mojoj st obrtomer ide samo do 3500 obrtaja masina radi normalno i prima pun gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 8, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko u cemu je problem na mojoj st obrtomer ide samo do 3500 obrtaja masina radi normalno i prima pun gas Proklizava ti pinjon... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Octobar 8, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan ma kakav pinjon elektronski obrtomer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 8, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Uh da...ja sam pomesao modele. Izvini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 974 Napisano Octobar 9, 2014 Sindikat Samostalni Jahač, 368 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim auto put.. ali kad sam već na njemu onda je putna brzina 160 Da, da.. to je taj motor.. može dovoljno brzo na putu.. i dovoljno sigurno uzbrdo-nizbrdo van puta.. Padale su mi napamet ideje da ga prodam i uzmem mozda novijeg tdm-a.. ali NE Ide konjić zimus na jedan dobar pretres i remont.. moožda i farbanje ili folija.. jer bolji motor za te pare nema.. kad bih imao neograničena sredstva možda bi to bila nova ST.. ali do tad ima ovaj da služi i nosi gdegod okrenem korman propeler je dobar motor..al za penziju AMIN! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 10, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Khm, set za reparaciju karbova....gde da jurim? Hocu kad padne sneg da operem rezervoar , promenim creva i repariram karbove i slavine..... a mozda na prolece i uradim malo tuninga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Octobar 10, 2014 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da se upisem u temu kao novi vlasnik ST 750 kupljena od kolege Mind Resting-a pre neka 3 meseca i od tada mene nosi po raznoraznim putevima evo i neka slika 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 80 Napisano Octobar 10, 2014 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Xtz750 ; TE610e, RD07, 990 advR, 1090 advR Prijavi odgovor kao problematičan Khm, set za reparaciju karbova....gde da jurim? Hocu kad padne sneg da operem rezervoar , promenim creva i repariram karbove i slavine..... a mozda na prolece i uradim malo tuninga imas u KEDO i kompletan set za oba karbosa sa sve tubama, iglama i kompletnim setom dizni u gumica je 100 evra. 94020 je sifra u stvari evo ti slika pa vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Octobar 10, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ofarbao si crash bar u belo Nadam se da te dobro sluzi kao i mene sto je? Da je pazis koliko sam i ja <br style="font-size: 9pt;"> Drugari, da se upisem u temu kao novi vlasnik ST 750 kupljena od kolege Mind Resting-a pre neka 3 meseca i od tada mene nosi po Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Octobar 10, 2014 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Ofarbao si crash bar u belo Nadam se da te dobro sluzi kao i mene sto je? Da je pazis koliko sam i ja <br style="font-size: 9pt;"> Drugari, da se upisem u temu kao novi vlasnik ST 750 kupljena od kolege Mind Resting-a pre neka 3 meseca i od tada mene nosi po Jesam, nekako me vuklo da ih ofarbam u belo i morao sam i stavio sam na kofer onaj "rostilj" i ugradio 2 kukice za kacenje mreze na isti i ugradio stop i poziciju na kofer i napravio nosac za mobilni sluzi me super, bez problema, jedino ksenon ume da me zeki dodao sam jos joj u oba fara one LED smd diode od po 5 segnemta i njih koristim kao dnevno svetlo pazicu je maximalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Octobar 10, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jel i dalje onako grmi auspuh, kao kad sam je ja vozio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Octobar 10, 2014 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Uh, opak zvuk, bas dubok i u leru i u voznji vozim je bez DB kilera, nekako mi draze da je cujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Octobar 10, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Od tog auspuha sto je grmeo je ostala samo grana ulazna i Lazer nalepnica. Taj je imao rupa ko kvalitetan sir, ovo je kompletno preradjen, prepakovan, sa novom nerdjajuci celik oplatom komplet radjeno u Adi <br style="font-size: 9pt;"> Jel i dalje onako grmi auspuh, kao kad sam je ja vozio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Octobar 10, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Kako je mene taj ksenon vozao, jedno mesec dana radi ne radi radi ne radi, rasturim motor radi, proverim sve konektore sve super, sklopim krenem na trening na sred bulevara se ugasi svetlo, sve sam mu spominjao. Na kraju totalna glupost bila, masa se prekinula u buziru i jedini nacin je bio da povucem momacki zicu da krene da se izvlaci. Proveri tamo kod CDI je zakacena masa, moguce da se rasklimala, nisam imao pravu zabicu kad sam je stavljao. Ofarbao si crash bar u belo Nadam se da te dobro sluzi kao i mene sto je? Da je pazis koliko sam i ja <br style="font-size: 9pt;"> Drugari, da se upisem u temu kao novi vlasnik ST 750 kupljena od kolege Mind Resting-a pre neka 3 meseca i od tada mene nosi po Jesam, nekako me vuklo da ih ofarbam u belo i morao sam i stavio sam na kofer onaj "rostilj" i ugradio 2 kukice za kacenje mreze na isti i ugradio stop i poziciju na kofer i napravio nosac za mobilni sluzi me super, bez problema, jedino ksenon ume da me zeki dodao sam jos joj u oba fara one LED smd diode od po 5 segnemta i njih koristim kao dnevno svetlo pazicu je maximalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Octobar 10, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sta si radio prosle nedelje kod Visoko Zeleznicke skole , mislim da sam video ovaj ST ispred parkiran ? UZDRAVLJE DA TE SLUZI ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Octobar 10, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kad se setim kako su ljudi bezali od tog zvuka (sto neko rece, pesaci se sklanjali paradom u stranu), i kako mi je bridelo desno uvo kad dam gas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Octobar 10, 2014 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Sta si radio prosle nedelje kod Visoko Zeleznicke skole , mislim da sam video ovaj ST ispred parkiran ? UZDRAVLJE DA TE SLUZI ! Tu idem u skolu Gradjevina, zavrsna godina Hvala najlepse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Octobar 10, 2014 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Kako je mene taj ksenon vozao, jedno mesec dana radi ne radi radi ne radi, rasturim motor radi, proverim sve konektore sve super, sklopim krenem na trening na sred bulevara se ugasi svetlo, sve sam mu spominjao. Na kraju totalna glupost bila, masa se prekinula u buziru i jedini nacin je bio da povucem momacki zicu da krene da se izvlaci. Proveri tamo kod CDI je zakacena masa, moguce da se rasklimala, nisam imao pravu zabicu kad sam je stavljao. Ofarbao si crash bar u belo Nadam se da te dobro sluzi kao i mene sto je? Da je pazis koliko sam i ja <br style="font-size: 9pt;"> Drugari, da se upisem u temu kao novi vlasnik ST 750 kupljena od kolege Mind Resting-a pre neka 3 meseca i od tada mene nosi po Jesam, nekako me vuklo da ih ofarbam u belo i morao sam i stavio sam na kofer onaj "rostilj" i ugradio 2 kukice za kacenje mreze na isti i ugradio stop i poziciju na kofer i napravio nosac za mobilni sluzi me super, bez problema, jedino ksenon ume da me zeki dodao sam jos joj u oba fara one LED smd diode od po 5 segnemta i njih koristim kao dnevno svetlo pazicu je maximalno E da znas da i mene tako voza, gledao sam masu i nije ona, cak sta vise sve su zice na mestu i cvrste su A nekad ume da radi normalno a nekad 5 sekundi i cao svetlo. Mislim da ce biti da je balast ili sama sijalica vec pri kraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Octobar 10, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje ,sad upisujem trecu Saobracaj .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Octobar 10, 2014 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Haha neverovatno, zajebavas ja imam da polozim jos 3, 4 predmeta i zavrsio sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Octobar 10, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da,da ja sam tu i srednju zavrsio .. sad sam na Visoj zavrsio II-gu i upisujem III-cu na Saobracajnom smeru .. porodicna tradicija .. Nista vidimo se pa na neko picence 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Octobar 10, 2014 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...