VladaSD 2364 Napisano Februar 19, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Lanac i lancanici za ST ~15300rsd Zadnji disk ~6300rsd Ne znam koji je lanac u pitanju ali je ok cena ovo cak moze da bude bolja opcija jel je razlika izmedju prednjih i zadnjih u debljini... prednji su 5mm a zadnji 6mm tako da Lanac DID 520, zlatan ko ciganski zubi... JT lancanici. Uzeo sam i zadnji disk, NG proizvodjac (kao na prethodnoj stranici). I filtere za vazduh ~1300rsd kom. GUMEEE!!! Imaju Metzeler Tourance (zadnja 15000rsd, prednja 13500rsd)... Jos se troumim... Nisam pametan... Znam za Ajdesad. Ej gde da nadjem balansera? I unutrasnju gumu EDIT: a ove Ajdesad K76? Jedini problem je sto zadnja nema 140/80, vec 130/80 ili 150/80... Pakne i prednje diskove cu u martu Gde su filteri za vazduh 1300 po komadu??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 19, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Joškin regler rešava stvar.. i to nije neočekivano..nego provereno.. 4 godina činimi se kako fercera.. 23-ca godina , kako fercera , fabricki ....pu, pu da ga ne ureknem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 19, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pazario u POLO-u lancanike i prednje i zanje za XL-a , pa kad sam video cene narucio rezervne za STeneru... msm. da su oba bila ispod 10 evra zajedno... Secam se da se covek od kog narucujem da mi donosi robu, jako smorio zbog male vrednosti robe. JAVITE KAD SAZNATE DA NEGDE IMA NA STANJU PREDNJIH DISKOVA... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2246 Napisano Februar 19, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Imaš neki broj ili mail, ja bi uzeo prednji-zadnji set ako još imaju.. Ja sam pazario u POLO-u lancanike i prednje i zanje za XL-a , pa kad sam video cene narucio rezervne za STeneru... msm. da su oba bila ispod 10 evra zajedno... Secam se da se covek od kog narucujem da mi donosi robu, jako smorio zbog male vrednosti robe. JAVITE KAD SAZNATE DA NEGDE IMA NA STANJU PREDNJIH DISKOVA... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 30 Napisano Februar 19, 2014 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš neki broj ili mail, ja bi uzeo prednji-zadnji set ako još imaju.. Ja sam pazario u POLO-u lancanike i prednje i zanje za XL-a , pa kad sam video cene narucio rezervne za STeneru... msm. da su oba bila ispod 10 evra zajedno... Secam se da se covek od kog narucujem da mi donosi robu, jako smorio zbog male vrednosti robe. JAVITE KAD SAZNATE DA NEGDE IMA NA STANJU PREDNJIH DISKOVA... Zvao danas guevaru i nemaju prednje diskove na stanju na stanju. Sajam bi trebao da bude uskoro pa bi mozda tamo sa nekim popustom to bilo najbolje resenje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Februar 19, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stavljen Zlatni DID i Lancanici + NISSIN plocice zadnje ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 20, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Imaš neki broj ili mail, ja bi uzeo prednji-zadnji set ako još imaju.. Ja sam pazario u POLO-u lancanike i prednje i zanje za XL-a , pa kad sam video cene narucio rezervne za STeneru... msm. da su oba bila ispod 10 evra zajedno... Secam se da se covek od kog narucujem da mi donosi robu, jako smorio zbog male vrednosti robe. JAVITE KAD SAZNATE DA NEGDE IMA NA STANJU PREDNJIH DISKOVA... http://www.polo-motorrad.de/en/bikedb ako nadjes nesto odgovarajuce...pozovi Beru i naruci da ti donese po kataloskom broju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipkid 41 Napisano Februar 21, 2014 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Ténéré XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lanac i lancanici za ST ~15300rsd Zadnji disk ~6300rsd Ne znam koji je lanac u pitanju ali je ok cena ovo cak moze da bude bolja opcija jel je razlika izmedju prednjih i zadnjih u debljini... prednji su 5mm a zadnji 6mm tako da Lanac DID 520, zlatan ko ciganski zubi... JT lancanici. Uzeo sam i zadnji disk, NG proizvodjac (kao na prethodnoj stranici). I filtere za vazduh ~1300rsd kom. GUMEEE!!! Imaju Metzeler Tourance (zadnja 15000rsd, prednja 13500rsd)... Jos se troumim... Nisam pametan... Znam za Ajdesad. Ej gde da nadjem balansera? I unutrasnju gumu EDIT: a ove Ajdesad K76? Jedini problem je sto zadnja nema 140/80, vec 130/80 ili 150/80... Pakne i prednje diskove cu u martu Gde su filteri za vazduh 1300 po komadu??? Ima u Guevari, poslacu ti tacnu oznaku modela filtera kad stignem kuci. Trebalo bi da ih imaju jos Diskovi stizu svima pocetkom marta (Guevara, BikerHouse) Tako barem kazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 22, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Hvala tebra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 22, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ko je gledao za filtere za vazduh http://www.moto-berza.com/polovni-motori/super-tenere-750--filter-vazdu-oglas-66453/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 22, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ko je gledao za filtere za vazduh http://www.moto-berza.com/polovni-motori/super-tenere-750--filter-vazdu-oglas-66453/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Februar 23, 2014 (promenjeno) Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Ja narucio filtere za vazduh iz luisa, 15€, inace radim i veliki servis. Lanac bregaste, ventili, karburatori i jos ponesto P.S. Eno slike motora u bokilićevoj temi, pa pogledajte :D Promenio Februar 23, 2014 član Iskander Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1394 Napisano Februar 23, 2014 Drug član, 1938 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Inace filteri vazduha mogu da se promene da se nista ne skida s motora. Mora da se imaju zivci kao sajle za taj postupak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mema 24 Napisano Februar 23, 2014 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ma to ide glatko nema potrebe za skidanjem bilo cega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Februar 23, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da bre, nista se ne skida. Najjednostavnije ne menjas filtere i nista se ne mucis i nerviras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Februar 24, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko neki regler koji bi odgovara za moju ST,da ja probam da budem siguran da je do njega? Bilo bi super ako je neko blizu Nisa da mogu da skoknem do njega, ako ne, brza posta , probam i vracam, majke mi . Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 24, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko neki regler koji bi odgovara za moju ST,da ja probam da budem siguran da je do njega? Bilo bi super ako je neko blizu Nisa da mogu da skoknem do njega, ako ne, brza posta , probam i vracam, majke mi . Unapred hvala Da si se setio pre nedelju dana, mogao sam ja inače lakša ti je varijanta sa unimerom, ako ne znaš kako iscimaj Arakisa na pp da ti objasni (mada je bilo i u ovoj temi pre par stranica) Stavis unimer na kontakte akumulatora i gledas... upalis pa gledas koliko puni, upalis svetla pa gledas... inace se gleda na 3000 obrtaja koliko puni... i ako se ispostavi da nije dobar kontaktiraš Jošku ili Arakisa za nov regler i više nemaš nikakvih problema (po meni mnogo bolja opcija nego da kupuješ drugi polovan koji je opet mačka u džaku ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 24, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Zvao 3T Racing iz Balosave .... 25 evra po komadu x 2 = boleche me da kupim tamo msm..po dzepu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 24, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Lanac i lancanici za ST ~15300rsd Zadnji disk ~6300rsd Ne znam koji je lanac u pitanju ali je ok cena ovo cak moze da bude bolja opcija jel je razlika izmedju prednjih i zadnjih u debljini... prednji su 5mm a zadnji 6mm tako da Lanac DID 520, zlatan ko ciganski zubi... JT lancanici. Uzeo sam i zadnji disk, NG proizvodjac (kao na prethodnoj stranici). I filtere za vazduh ~1300rsd kom. GUMEEE!!! Imaju Metzeler Tourance (zadnja 15000rsd, prednja 13500rsd)... Jos se troumim... Nisam pametan... Znam za Ajdesad. Ej gde da nadjem balansera? I unutrasnju gumu EDIT: a ove Ajdesad K76? Jedini problem je sto zadnja nema 140/80, vec 130/80 ili 150/80... Pakne i prednje diskove cu u martu Gde su filteri za vazduh 1300 po komadu??? Ima u Guevari, poslacu ti tacnu oznaku modela filtera kad stignem kuci. Trebalo bi da ih imaju jos Diskovi stizu svima pocetkom marta (Guevara, BikerHouse) Tako barem kazu Brate, jel stize kuci ??? .... Jager nam pre dodje iz Afrike . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenere97 60 Napisano Februar 24, 2014 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Bavaniste Motocikl: Suzuki GSX600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan imam jedan mali savet za sve kojima tenera ostane bez goriva a sami znate koliko je tesko upaliti je posle zbog njenih "malih" karbova. sve sto vam je potrebno osim naravno goriva je i jedna bocica od onih preparata za kosu sa spicastim vrhom sto sve zene koriste ili nesto slicno. e sad postupak je vrlo jednostavan. napunite bocicu sa gorivom i skinete crevo za napajanje karbova sa pumpe za gorivo, moze se desiti da curi gorivo iz pumpe sto je ostalo u njoj. na vrh bocice stavite crevo i stisnite dok se ne napune soljice karbova, vratite crevo na pumpu i ostaje vam samo kontakt i pali. preporuka je da palite pod saukom dok ne krene da vuce gorivo iz pumpe. ne znam da li je neko vec pisao o ovome ali sam hteo to da podelim sa vama nadam se da ce nekom pomoci... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Februar 24, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan @vladaSD za ST hiflo oznaka je HFA4704, uglanom njih prodaju u Guevari Da porucis iz wemoto 35e za 2 komada sa sve sipingom i sto ti ovi nasi uzmu za dostavu 300din. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 725 Napisano Februar 24, 2014 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko neki regler koji bi odgovara za moju ST,da ja probam da budem siguran da je do njega? Bilo bi super ako je neko blizu Nisa da mogu da skoknem do njega, ako ne, brza posta , probam i vracam, majke mi . Unapred hvala imam ja joskin, posalji mi adresu i broj telefona u poruci. ne znam da li cu moci sutra da ti posaljem brzom postom, mozda mogu busom bg-ni do nisa koji krece oko 5pm iz bg ako ti to odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 24, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan imam jedan mali savet za sve kojima tenera ostane bez goriva a sami znate koliko je tesko upaliti je posle zbog njenih "malih" karbova. sve sto vam je potrebno osim naravno goriva je i jedna bocica od onih preparata za kosu sa spicastim vrhom sto sve zene koriste ili nesto slicno. e sad postupak je vrlo jednostavan. napunite bocicu sa gorivom i skinete crevo za napajanje karbova sa pumpe za gorivo, moze se desiti da curi gorivo iz pumpe sto je ostalo u njoj. na vrh bocice stavite crevo i stisnite dok se ne napune soljice karbova, vratite crevo na pumpu i ostaje vam samo kontakt i pali. preporuka je da palite pod saukom dok ne krene da vuce gorivo iz pumpe. ne znam da li je neko vec pisao o ovome ali sam hteo to da podelim sa vama nadam se da ce nekom pomoci... opcija ako nemate bočicu preparata sa benzinom a imate crevo da skinete crevo koje ide sa agregata na pumpu i da tu turite to crevo i da "izsimulirate" vakukum dok ne napunite šolje karburatora (dok ne preliju) onda vratite crevo na svoje mesto i motor bi trebao da upali normalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenere97 60 Napisano Februar 24, 2014 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Bavaniste Motocikl: Suzuki GSX600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan imam jedan mali savet za sve kojima tenera ostane bez goriva a sami znate koliko je tesko upaliti je posle zbog njenih "malih" karbova. sve sto vam je potrebno osim naravno goriva je i jedna bocica od onih preparata za kosu sa spicastim vrhom sto sve zene koriste ili nesto slicno. e sad postupak je vrlo jednostavan. napunite bocicu sa gorivom i skinete crevo za napajanje karbova sa pumpe za gorivo, moze se desiti da curi gorivo iz pumpe sto je ostalo u njoj. na vrh bocice stavite crevo i stisnite dok se ne napune soljice karbova, vratite crevo na pumpu i ostaje vam samo kontakt i pali. preporuka je da palite pod saukom dok ne krene da vuce gorivo iz pumpe. ne znam da li je neko vec pisao o ovome ali sam hteo to da podelim sa vama nadam se da ce nekom pomoci... opcija ako nemate bočicu preparata sa benzinom a imate crevo da skinete crevo koje ide sa agregata na pumpu i da tu turite to crevo i da "izsimulirate" vakukum dok ne napunite šolje karburatora (dok ne preliju) onda vratite crevo na svoje mesto i motor bi trebao da upali normalno moze i tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Februar 24, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Popsy, verovatno nisi obratio paznju, pisao sam o tom prokletom punjenju na strani pre. Merio sam ali je nesto sve vrljavo, kontaktiracu Sashu, pa ako mi posalje svoj ger. probacu da vidim sta se dogadja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...