RaS 1754 Napisano Decembar 12, 2013 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nikad ranije cuo ovaj predlog, pa me zanima? Nista negativno, nego me stvarno zanima znači kada gasiš motor povuci sauh... + 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 12, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Na svakom karburatoru sa ručnim sauhom povučeš ga pri gašenju..tj. kad ugasiš.. bude mu ujutru po mrazu lakše da upali..ili za 15 dana svejedno.. Poklopac na grlu se zatvori i smanji vetrenje benzina.. probajte i na autu.. funkcioniše, posebno na krševima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Decembar 12, 2013 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Oma sutra ću da probam, samo ako kršaba upali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mema 24 Napisano Decembar 12, 2013 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican savjet pokusam to primjeniti. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Decembar 12, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ćuti Jager, vredeće više od motora. Jaoooooooo dusmani jedni. :lol: Dušmanski sam brusio i polirao grane na dve tarabe i koristili smo neku dvokomponentnu boju kojom se zaštićuju izduvi u avijaciji, dobili preko veze, ali prvi off i ćao. Jednostavno tako je sa njima i kraj. Sa druge strane, platiti četvrtinu vrednosti motora za prohromske grane, pa i nije tako loše, vredela bi skoro kao frika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 12, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor i nije za picane kao što su afikanci.. tako da kome se ne sviđa nek pređe na kruzera pa će da mu cakli ko pasija OO na avgustovskom povetarcu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Decembar 13, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor i nije za picane kao što su afikanci.. tako da kome se ne sviđa nek pređe na kruzera pa će da mu cakli ko pasija OO na avgustovskom povetarcu Eto rešenja, bravo Vlajko, sad će krene rasprodaja Tenera, pa ponuda veća od potražnje, pa cena dole... Brate većina sekte priča o istom problemu a ti ih savetuješ da se reše bedevije i kupe kruzera!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 13, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja necu kruzer, al hocu da mi cakle 00 na letnjem povetarcu :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 13, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Stigli novi dogbonovi. Vlajkane po 100-ti put hvala puno, taman se podigao koliko mi treba . Ali zaboravih da sada kada ga stavim na copavu stoji pod uglom od 60 , moracu da dovarim copavu.. Batice , nema na cemu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 13, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja necu kruzer, al hocu da mi cakle 00 na letnjem povetarcu :lol: To i liči na tebe Elem, šalu na stranu, MORA da postoji neka smesa sa kojom se mogu zaštititi te grane! OK, naši motori su najlepši kada su blatnjavi, ali zarđotina bi bar meni lično smetala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mema 24 Napisano Decembar 13, 2013 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ma obzirom da mi je motor u najruznijoj semi boja ove grane mu odlicno leze Ko pogodi koja je to sema svaka cast ima pivu nekad negdje (necu zaboraviti) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2450 Napisano Decembar 13, 2013 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2001 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ma obzirom da mi je motor u najruznijoj semi boja ove grane mu odlicno leze Ko pogodi koja je to sema svaka cast ima pivu nekad negdje (necu zaboraviti) Da nije ona u kojoj preovladjuje crna boja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Decembar 13, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan crno-pink Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 79 Napisano Decembar 13, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Yamaha XTZ 750 ; Husqvarna TE 610e, RD07 Prijavi odgovor kao problematičan samo da se nadovezem.. Ja sam farbao komplet granu sa nekim sprejem koji sam kupio u Romi, ali nije neki Happy ili onaj drugi ne znam ni sam kako se zove ovaj je neki ''Americki" namenjen za farbanje rostilja i sam rostilj je nacrtan na njemu i na njemu pise da je do 800c a na svim ostalim sprejevima kao za visoke temp. pise do 350c, od kada sam ofarbao goreo sam grane kada sam stelovao karbose, dimile su se ubijale su, nisam isao na off, ali sam vozio po kisi, za sada stoji, slike od tog spreja mogu da postavim u ponedeljak. Kosta 1200 budjona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mema 24 Napisano Decembar 13, 2013 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ma obzirom da mi je motor u najruznijoj semi boja ove grane mu odlicno leze Nema crne nikako Ko pogodi koja je to sema svaka cast ima pivu nekad negdje (necu zaboraviti) Da nije ona u kojoj preovladjuje crna boja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mema 24 Napisano Decembar 13, 2013 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan Nema crne boje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 13, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Onda samo pink...? :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mema 24 Napisano Decembar 14, 2013 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne ima tu jedna linija roze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Decembar 14, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan plava........... sa roze ljubicastim nekim qrcima i nandzarastom linijom???????????? Ako je ta ne glpiraj se................ meni je ta najlepsa..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Decembar 15, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Šumare, e znao sam da si gej. :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2450 Napisano Decembar 15, 2013 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2001 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Šumare, e znao sam da si gej. :lol: Bolje biti gej nego peder. Gej je samo seksualno opredeljenja, a peder karakterna osobina!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mema 24 Napisano Decembar 16, 2013 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan Nema narandjaste ima pink jako malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Decembar 16, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, jel neko zna nešto o ovom motoru http://www.mojauto.rs/polovni-motori/1460102_Yamaha_2664_xtz_1990_god Burazer bi ga uzimao, ali nešto mi je mnogo jeftin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 79 Napisano Decembar 16, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Yamaha XTZ 750 ; Husqvarna TE 610e, RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ma uzimaj to i cuti. Sve jedno ima sredjivanja kakav god da uzmes. Pali radi ide sve ostalo se sredi. Sto bi rekao Popsy "Puno srece za malo para" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Decembar 16, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Carlo, verovatno ćemo otići za vikend da ga pogledamo, al reko ako nešto neko zna konkretno nije na odmet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...