Popsy 2907 Napisano Maj 23, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se fotkao uopste... Samo se vozim i rastavljam motor!!!!! ;-) :-P pa ti si naš čovek :D a jesi li je probao na offroadu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jer... Ovo mi je prvi velki motor, nemam bas neku zavidnu opremu tj. nikakvu osim kacige... Nema se para, ali bice svega... Zelim ove sezone da je vozikam malo po asvaltu, i da je sredjujem da bude tip top, pa sledece godine da deremo Trafike zajedno!!!! ;-):-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipkid 41 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Ténéré XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da nema neko informaciju/kombinaciju za kocione plocice? U Guevari su 3900rsd po disku... Sve 3 zajedno su mi debele 2mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio u KDM - u nissin za 7900 za sva tri diska... E sada skupljam pare za prednje diskove!!!! Skupi mamu im!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 23, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da nema neko informaciju/kombinaciju za kocione plocice? U Guevari su 3900rsd po disku... Sve 3 zajedno su mi debele 2mm u Tošinom bunaru kupio Nissin sinter i zadovoljan sa njima (doduše imali su samo za desnu čeljust pa sam "prepravio" za levu stranu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Diskove imas u Gevari....... ako nisu rasprodali...... za plocice..... moze bilo sta osim RMS plocica, cim je vlazno ne vataju ama bas nista 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Da nema neko informaciju/kombinaciju za kocione plocice? U Guevari su 3900rsd po disku... Sve 3 zajedno su mi debele 2mm ja imam neke sa kojima mozes da se posluzis..... nisu bajne ali mogu da guraju........ javni se ako os.......... naravno za dz..... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipkid 41 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Ténéré XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da nema neko informaciju/kombinaciju za kocione plocice? U Guevari su 3900rsd po disku... Sve 3 zajedno su mi debele 2mm ja imam neke sa kojima mozes da se posluzis..... nisu bajne ali mogu da guraju........ javni se ako os.......... naravno za dz..... TOOOO! Ako tebi ne trebaju za prvu pomoc, davaj da me spasis da ne citate o meni u crnoj hronici Prednje su na 1mm, zadnja je metal-na-metal, ne pipam je Barem da se snadjem dok mi ne legne plata da uzmem nove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipkid 41 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Ténéré XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @gorgulja e vidi kod ovog momka, raskupusao je pa ima svasta od delova. Novi diskovi su oko 100e. Mozda se kod njega ovajdis za neke solidne, a za male pare. Evo ti oglas Yamaha Super Tenere oglas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan pa ti dodji po njih...... ja sam gajbi ceo dan danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 23, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bratstvo i solidarnost na delu Filipe FOOTKEE! Gogruja.. pa pljunuti moj.. bio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Novi po komadu 100 eura... Mnogo bre... Koliko traju diskovi kada ih kupim nove?! Moji su mnogo losi... Poceli da pucaju oko rupica i tanki su... Mislim oko 2,5 - 3mm!!!! Bas su za menjanje... Aj zovem pa cu da vam kazem sta se desava. Ako vas interesuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Jel tvoj ili model kao tvoj?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Ma bre ja sam diskove placao 240 e sva 3 u Gevari...... jedino ako su digli cene od prosle god...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Oglas na kupujem.- prodajem... Momak trazi 80 eura za auspuh?! Mnogo bre!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam momci na dolasku da "sredimo" motor! Za neupucene, nestalo mi goriva danas... 5km pred kucom... Ajde sada me nagu**** svi redom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 23, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan a jeste..kažu mi danas eno ga neki teneraš kod autokomande..ćami čekajući kad ti motor liči na moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Jbg... Mislio sam da imam goriva i to mi je bila poslednja na koju sam pomislio... Svecice zamenio pre tri dana... Merio sam mu potrosnju, i po mom je trosio oko 6 litara... Mislio sam da imam, kad ono... Sta da radim kada ne znam bas sve o ovom cudu!!!!! Znam nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 24, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg... Mislio sam da imam goriva i to mi je bila poslednja na koju sam pomislio... Svecice zamenio pre tri dana... Merio sam mu potrosnju, i po mom je trosio oko 6 litara... Mislio sam da imam, kad ono... Sta da radim kada ne znam bas sve o ovom cudu!!!!! Znam nesto... dobro je, to su sve dečije bolesti dok se ne upoznate malo nego jesam li pored tebe prošao na autoputu pre dva sata (posle plavog mosta ka autokomandi) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Maj 24, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Jesi... Drago mi je!!!! ;-) ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 24, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi... Drago mi je!!!! ;-) ;-) Imaš na PP ono što sam ti obećao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 24, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Šaku šrafova za u džep A čemu služi rezerva leba mu?! Teneri može da baš skoči potrošnja u gradu..normalno jeste 6, ali pri verglanju i drndanju i grejanju i probavanju kad upali.. dosta i potroši.. Fića se žalio na potrošnju od 8l u zimskim uslovima pri grejanju motora 10-15 minuta.. p.s. možda sutra sredim rep, nakačio sam tablicu..pa red bi bio i ostalo da zbudžim a možda i ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Maj 24, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Šaku šrafova za u džep A čemu služi rezerva leba mu?! Teneri može da baš skoči potrošnja u gradu..normalno jeste 6, ali pri verglanju i drndanju i grejanju i probavanju kad upali.. dosta i potroši.. Fića se žalio na potrošnju od 8l u zimskim uslovima pri grejanju motora 10-15 minuta.. p.s. možda sutra sredim rep, nakačio sam tablicu..pa red bi bio i ostalo da zbudžim a možda i ne Sredi bwe to... Onako izgledas ko da te voz pokupio, a i ima da prskas ljude iza sebe na Kepojebini samo tako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 24, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Tebi dugujem jedno kupanja.. barom Nego ima li neko migavac viška..ili manjka? imam jedan original ceo i dva slomljena ne original.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Maj 25, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Kad dodjes u grad javi se za migavac.......... necu da ti slajem postom u to lose ili da ti donosim :P :P Sta bi sa izduvom???????? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...