Jump to content

Moto Zajednica

pozdrav

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 349 postova
  • Motocikl: Suzuki Freewind

Pozdrav od novog clana,zovem se dejan nadam se u skorije i necemu na dva tocka....jel citajuci vase putopise ko ne pozeli isto!!!naravno i motori me zanimaju doosta dugo al finansijski razlozi.... ::) ::) od ostalih aktivnosti bavim se paraglajdingom,jedrenjem,i istalim spotovima,naravno u manjoj meri od ova prva dva!do nekog vidjanja pozz

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 10 postova

zdravo bajkeru koliko vidim bavis se vazdusnim i vodenim sportovima a  razmisljas o kopnenim sa nekom dozom doduse finansijskog straha  samo napred ne mozes me ubediti da je jedrenje jeftinije od bajkerstva ovih dana sam zavrsio korito 12to metarskog plovila i ponesto znam oko kostanja  pozzzz samo napred

pozdrav i tebi!!!pa mozda je u pocetku bilo skuplje,al sad nema toliko troskova....odzavanje plastike je vrlo zahvalno,motor je 5 konja iliti vrlloo malo litara potrosnje,a kad ima vetra.....pa gde ces bolje!!! ;D ;D al me to nece ometi da udjem u bajkerski svet!!!e super za to korito!mozda se vidimo negde na reci!

• U prolazu, 10 postova

pa u pravu si vetar je besplatan ali sam mislio na cenu dok do njega dodjes plovilo,jedra vincevi itd pa mozemo se lako videti na altini radim camac a kod pedje u zemunu kod bolnice sam vrflo cesto inace u cvijicevoj spavam

@glidza plovilo je davno kupljeno tako da sto se toga tice nema ulaganja,koja jesu i najveca,a jedra vincevi i to su vrlo zahvalni,tj mogu da traju dosta dugo,zato se sad preorjentisem na motore ;D ;D naravno sto da ne za vidjanje,ja sam blizu altine!A kakav to brod pravis jel to motornjak ili??

@Mare70a Thanks  ;D ;D nadam se i stvarnom uskoro  ;)

• U prolazu, 10 postova

motornjak ja sanm malo stariji cika da motam vinceve i da sedim na balansu tako da sam odlucio da se predam m,alo hedonizmu u stare dane na motornjaku  bicemo na forumu ja cu ovih dana do bgda iskreno imam neku gradjevinu u v banji pa sam angazovan maximalno dogovoricemo se pa idemo na kafu i da ti pokazem korito

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja