aca-pn 6424 Napisano April 16, 2010 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Procitaj temu od pocetka, tamo su svi odgovori. Gumice ces morati da juris po prodavnicama moto opreme ili ako ih tamo ne nadjes narucis u louisu ako ih ima. Plasim se da neces moci da osposobis motor do sutra. Ako si pokidao samo spoljnu gumicu prasinarku, a unutrasnja je dobra (ako taj klip uopste ima dve gumice), onda ces moci da namestis kocnice, radice ti i bez prasinarke za nuzdu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano April 16, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam sve postove, a niko nije spomenuo gornju pumpu! U vecini slucaje hoce i onada zeza. Obrati paznju obavezno da li je rucica koja dolazi na pumpu originalna! Mozda cim je montiras ona vec stisne pumpu pa ti zbog toga i koci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Perovic 18 Napisano Jun 3, 2014 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni su otisle gumice za prednja klesta razdule su sigurno po 2 3 mm, sta da radim ima li neko resenje? gde mogu naci gumice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ton 12 Napisano Jun 3, 2014 U prolazu, 27 postova Lokacija: Slovenija, Notranjska Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Ebay Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Perovic 18 Napisano Jun 3, 2014 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako da napisem trazio sam ali ne mogu da nadjem. fi 28 je klip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Jun 24, 2014 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Braticu "Sigurnost"Zrenjanin,posaljes im cela klesta,oni zamene,naplate 300din u vrate ti sutra..siri dalje da ljudi znaju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Jun 24, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Vec jedno vreme mi prednje celjusti zvone kada oduzmem gas ili pri odredjenim obrtajima. Otisle su gumice na klestima ali ne one kod klipova nego one sto drze drugu polovinu celjusti (ne znam kako bolje da se izrazim). Gde se mogu kod nas naci polovne celjusti ili kako reparirati postojece? Evo slika klesta kako izgledaju (ovo je slika sa interneta ali to je to) yamaha tzr 50 2008 godiste imaju dva klipa u sebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...