kolja 0 Napisano Mart 7, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde bih mogao napraviti sissy bar za svog dragstara? Da naglasim da nisam od onih tipova koji mogu da jure sipke ili cevi po raznim otpadima a onda da ih nose kod majstora da ih savija pa kod drugog za hromiranje pa kod treceg za jos nesto i itd. Ako moze telefon jednog majstora skojim cu sve da se dogovorim, platim i nosim . Znam da je to skuplja varijanta ali i tako se nadam da mogu da prodjem jeftinije nego da narucujem preko Louisa (270e) ili ne daj Boze Yamahe (450e). Hvala svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SYLO 0 Napisano Mart 7, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Iz ličnog iskustva pravim ga za hd napravi ga od hroma to može svaki bravar da udadi a prohrom cevi i profile prodaju Slovas iz Čačka i Latifović iz kruševca salju pouzećem i oko 5 evra je kilo ,hromiranje i niklovanje su kod nas problematične operacije barem je takvo moje iskustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Junior sikirica 0 Napisano Mart 7, 2010 U prolazu, 5 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan mozda mogu da pomognem sve zavisi kakav sissy bar hoces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Mart 7, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jedan, godinama stoji na tavanu, pa je nikl verovatno zardjao na nekim mestima. Ima i kozni naslon. Ako te zanima mogu da ga potrazim i slikam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Mart 8, 2010 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jedan, godinama stoji na tavanu, pa je nikl verovatno zardjao na nekim mestima. Ima i kozni naslon. Ako te zanima mogu da ga potrazim i slikam. mene zanima, mada bih ga ja morao prepravljati jer planiram da napravim naslon za mene (vozaca) slikaj pa da vidimo ako kolji ne odgovara, mozda ce meni odgovarati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolja 0 Napisano Mart 8, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan slikaj pa da vidim, sve opcije su u igri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolja 0 Napisano Mart 11, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aco, ima li nesto od tih slika sissy bara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Mart 11, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ima, danas postavljam slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Mart 11, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan ...hromiranje i niklovanje su kod nas problematične operacije barem je takvo moje iskustvo Na žalost i naše iskustvo je slično pa zato sve farbamo. Džabe što ga pripremimo za hromiranje ili niklovanje kad ta druga radionica ne odradi svoj posao kako valja, a mi tu nemamo nikakvog uticaja. Posle se nama lupa o glavu kad pocrveni. Prohroma ima na otpadu u Resniku, 5e kilo. Kupovati na stovarištu je bacanje para pošto se prohrom sa otpada vrlo lepo ispolira i bude kao nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Mart 11, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika, ipak nema kozni naslon, skinut je, ali ima selne na koje moze da se usrafi drugi naslon. Duzina od krivine do gore je 80cm, a ukupna duzina 90 cm. Kao sto vidis, nikl se uglavnom skinuo, tako da ces morati da ga farbas, niklujes ili plastificiras. Debljina cevi je 22 mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolja 0 Napisano Mart 12, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aco ipak mi tvoj sissy bar ne odgovara, mislim da je prevelik za moj motor. Hvala u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Mart 13, 2010 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika, ipak nema kozni naslon, skinut je, ali ima selne na koje moze da se usrafi drugi naslon. Duzina od krivine do gore je 80cm, a ukupna duzina 90 cm. Kao sto vidis, nikl se uglavnom skinuo, tako da ces morati da ga farbas, niklujes ili plastificiras. Debljina cevi je 22 mm. Jel ti nije tesko da izmeris razmak izmedju rupa na mestu gde bi trebalo da se kaci na motor.... HVALA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Mart 13, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti e-mail, sa slikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan au aco i meni je ovo preveliko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Mart 13, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je sissy bar za pravi coper, kad je moj otac bio mojih godina kupio ga je u Italiji za Jawu koju je budzio @ batarus Razmak izmedju rupa je 30mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Mart 13, 2010 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Jawu, za budzenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Mart 13, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto, ako ti treba uzimaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Mart 14, 2010 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Moram malo da se salim, ne treba mi. Hvala u svakom slucaju. Nacice se vec neko kome treba. A da moze da se dotera taj bar-moze ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...