TAZZ 1469 Napisano Mart 7, 2010 Drug član, 1110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan CAO svima koliko Vas ima, a vidim da Vas ima podosta! Moje ime je Igor, volim sve sto vole i mladi, skupljam salvete i znacke i slicice ;D.... HAHAHAH Sad malko ozbiljno! Igor jeste ime, iz Beograda sam, ne skupljam slicece, ali skupljam SAABove... Navucen na SAAB virus! Sad ... Malk sam odlepio i za motorima... Tacnije YAMAHA SUPER TENERE! Motor mi zavrteo mozak! Imam 34 godine i ponosam tata jedne devojchice od 5 godina... Sad ... Pitanje iskusnima... Vozio sam svojevremeno ove trotinete od 50 ccm, skuterchice kao... i to mi onako... ko bicikl... E sad posto sam odlepio na ST, pitanje... Koliko je pametno da kupim ST kao prvi motor? Procitao sam mnogo toga ovde i na drugim mestima o ST i vecnoj borbi ST i AT... ipak nekako mi se ST svidja, a i nemam nekih ambicija za OFF ROAD. Visko sam 180cm... Da li imam dovoljno visine za ST? Ne znam da li me razumete. Nisam divljak, izdivljao sam se sa autima... i kad mi se divlja imam SAAB 9000 sredjen sa 260KS i kad mi se divlja ... autoput 2 nocu i stisnem papucicu. 2 Tocka nikad nisam video kao divljanje... nego kao uzivanje... Eto toliko od mene za pocetak... Hvala unapred na nadam se iskrenim preporukama kakve god bile! Igor aka TAZZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Mart 7, 2010 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Prvo, dobrodošao! A kao drugo, dobar i jak motorin si "ošacovao" Malo je veliki i težak (koji nije?) ali i ja sa istom visinom vozim ga bez problema...stvar navike. Nabavi ti jednu što pre pa da vidiš ekipe koja se uvek nađe za vožnju a o uživanju koja se sa autom ne može porediti da ne pričam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
itza 0 Napisano Mart 7, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: N.Bgd 7a Motocikl: Piaggio Free, Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan au matori ... ajde vishe kupi da se vozimooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Mart 7, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan A jel dolazis sa cerom na Usce!!! Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Mart 7, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Mart 7, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1 il nijedan 4 Napisano Mart 7, 2010 WWW.motoklubmuzlja.com, 11 postova Lokacija: Mužlja/Zrenjanin Motocikl: YAMAHA R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Mart 7, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Igore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 7, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao... što se tiče STa i meni je to prvi veliki motor i mogu ti reći što ga više vozim to sam zadovoljniji... što se visine tiče ne brini, može ST da se spusti malo na amortizer, malo na sedište... (moja je spuštena, prethodni vlasnik mislim da nije bio viši od 175cm) Motor ima dovoljno snage, takva je pozicija sedenja da ti imaš odličan pregled u saobraćaju a i drugi te vide... gomila pluseva i mislim da se nećeš prevariti sa izborom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1469 Napisano Mart 7, 2010 Drug član, 1110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima! @ itza... evo kume evo... ce se vozimooooo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Mart 7, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Mart 8, 2010 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Mart 8, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Mart 8, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...