RAVEN 26 Napisano Mart 5, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Danas u planu bila kupovina nove kacige, a kad sam probao kombinezon nisam mogao da odolim. ;D Kaciga je X-lite X-602, a kombinezom je dvodelni kožni Arlen Ness. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Mart 5, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Došao drugi motor, pa i oprema. Svako iskustvo sa ovom kacigom ili kombinetonom je dobro došlo. Malo mi hladno sad da testiram, a nemam iskustava sa kožnim odelima. Kacige sam nosio i ranije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 5, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Batice svaka čast...mucho zahebato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 5, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, jako lepa i, rekao bih, lepa kvalitetna oprema! Jedva cekam da testiras, pa baci neki text ovde o licnom doimanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Mart 5, 2010 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno odelo. Samo za tviju informaciju Arlen Ness i Berik su ista firma sto se odela tice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 5, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ekstra, samo nemoj u tome na severnu tribinu koliko kosta kombinezon ako nije tajna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Mart 5, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Cena prava sitnica. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Mart 6, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam gledao takav kombinezon u oglasima ovih dana. I kaciga i odelo su uskladjeni. Sa srecom da te sluze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Mart 6, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom! Komsija u cijoj garazi drzim motor ima potpuno istu kacigu i ima samo reci hvale za nju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Mart 6, 2010 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan stvarno si u najmanju ruku mocni rendzer super kombinacija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Mart 6, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam gledao takav kombinezon u oglasima ovih dana. I kaciga i odelo su uskladjeni. Sa srecom da te sluze! I ja sam dosta gledao po oglasima ali bilo mi mnogo skupo. Uspeo sam da nađem ovu kombinaciju za dosta manje para nego po prodavnicama, ima još dobre opreme. Ako te zanima mogu ti poslati kontakt na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Mart 6, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno odelo. Samo za tviju informaciju Arlen Ness i Berik su ista firma sto se odela tice. Znam da je isto, delovalo mi je naj kvalitetnije i nije mnogo šareno. Nadam se da ću uspeti za vikend malo da testiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Mart 6, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan super izgleda, nego jel to na slici nema nikoga u unutra u opremi fotka mi je dodatno simpaticna ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Mart 7, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan nego jel to na slici nema nikoga u unutra u opremi Nema, jer to nisam ja to je moja šauma. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Mart 7, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan nego jel to na slici nema nikoga u unutra u opremi Nema, jer to nisam ja to je moja šauma. ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Mart 7, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan nego jel to na slici nema nikoga u unutra u opremi Nema, jer to nisam ja to je moja šauma. ;D ;D ;D ;D hahaha...bila bi fora da si odelo stavio na kauč, i seo pored njega i zagrlio ga! ;D ;D ;D šalu na stranu...oprema deluje izvanredno!...i da znaš, nije bilo previše hladno ovih dana za vožnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Mart 7, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi ovih dana da odem do Novog Sada da promenim lanac i lančanike, pa eto prilike za test. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Mart 7, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Ti si baš udario po ponavljanju...znači uveliko se sprema za novu sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Mart 7, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Još lanac i gotovo. Samo goriva i vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas napokon dan da nikakvo čudo ne pada sa neba pa sam to iskoristio da odem do Novog Sada i promenim lanac i lančanike. Ujedno da testiram opremu i motor jer je sad sve sređeno i 150 km je dovoljna kilometraža za relanu sliku. Polazak nije baš obećavao. Do novog sada sam išao lagano jer je lanac bio nikakav i sve je treslo. Kaciga se pokazala odlično nije bučna, niti je maglila. Kombinezon je veoma udoban jedino gde se osećala hladnoća je na delovima koji su perforirani radi ventilacije, ispod kombinezona sam obukao aktivni veš i samo majicu kratkih rukava tako da je to i u redu. Na krovu vojvodine. JA i ONI jedni pored drugih na polovini marta ??? nešto mi tu nije u redu al' dobro. Posle urađene promene lanaca i lančanika oblačim i duks i krećem nazad. Motor ide ludački, nestalo je sva lupa i udaranje ostale samo vibracije velikog dvocilindraša i SNAGA ;D (izgleda da se i motor izduvao jer je dugo stajao i trbalo mu je malo svežeg vazduha) lanac je bio u jadnom stanju tako je trzanje na niskim obrtajima koje sam pripisivao motoru takođe nestalo. U povratku brzina je spontano porasla na 140-160 sa max 190, kaciga je pokazala i odličnu aerodinamiku tako da ne pravi nikakvo opterećenje ni na većim brzinama. Kombinezon je takođe vrhunski odradio posao, mada mislim da je za vožnju na nižim temperaturama ipak prijatnije gorateks odelo sa postavom. I na kraju, ja sam zadovoljan, sezona 2010 je zvanično otvorena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Lepo sam ti rekao uzmi x 701 umesto 602 ;D exttra cuci arlen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan 602 mi više odgovara zbog nosa. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Mart 14, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za otvaranje sezone i sve pohvale za opremu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...