gusar032 7 Napisano Mart 17, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, i meni ovako nesto treba za iPhone 5.IMa li neko ideju gde se moze pazariti? Trazim kvalitetan nosac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Mart 18, 2014 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja od prosle godine koristim Kappa KS953, prilicno sam zadovoljan - http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/96348-kappa-ks953/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gusar032 7 Napisano Mart 18, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam video o kom se nosacu radi, ali dimenzije su mnogo vece nego sto je iPhone 5, ne znam kako bi izgledalo? Da li ga ti koristis sa ovim ajfonom? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Mart 18, 2014 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, u pravu si. Pogledaj Kappa KS955, pravljen je za IPhone 5. Mozes da pozoves Moto Land, mislim da ga oni imaju. Ja nosac koristim za GPS uredjaj, telefon mi je uvek u dzepu. Mislim da je najbolje telefon drzati negde u jakni, torbici itd. i upariti ga sa komunikatorom jer telefon na volanu gubi funkciju osim ako se ne koristi kao GPS, sto opet nije bas najbolje resenje. Koristio sam navigaciju na mnogim telefonima, ukljucujuci i IPhone, Note 1, 2 i 3 i zaista mi vise prija GPS uredjaj. Naravno, ovo je samo moje misljenje. Srecno sa odabirom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gusar032 7 Napisano Mart 18, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan Da, ovaj sam sada i ja primetio na ebay-u.Postoji identican koji pravi Givi, verovatno je samo natpis drugi.Hvala na misljenju i savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Mart 19, 2014 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan E taj je i meni stigao ali jos ga nisam nakachio, razmisljam jos o pravoj poziciji ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 650 Napisano Novembar 10, 2017 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi je probao neko ovaj nosac na motoru? Treba mi za telefon.. Vidim da ih ima dosta na ovaj ili slican princip na Aliju a i kod nas po pribizno istoj ceni. https://www.kupujemprodajem.com/Nosac-telefona-navigacije-42976741-oglas.htm Mislim cena je smesna ali se vec jednom zajebah. Kupio ovo cudo dole za bajs i posle jedne voznje shvatio da sam bacio 1000din jer je sprava beskorisna. Sraf koji je vezan za guvernal sam stegao kao manijak i lepo je drzao ali ova stipaljka na nasim putevima nije mogla da sastavi ni 200m a da cvrsto drzi telefon. Prosipah se na jednoj nizbrdici.. Telefon fala Bogu ispao sa nosaca a ja magarac da uhvatim telefon mahinalno podignem obe ruke sa guvernala i bajs na rupi odskoci. Odleteo i ja i bicikla i telefon.. Psovao sam i nosac i onog ko ga izmisli. Ovaj gore vidim da je rekao bih sigurniji ali opet ne znam koliko je jaka ta saka sto steze guvernal? P.S Njesra zbog kojeg za malo glavu ne izgubih: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arhe 28 Napisano Novembar 10, 2017 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Hyosung GV125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ima na pijaci da se nađu sasvim solidni nosači. Ja sam uzeo za nekih 600 kinti da bih merio brzinu jer nemam sajlu km sata, radi kao bog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arhe 28 Napisano Novembar 10, 2017 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Hyosung GV125 Prijavi odgovor kao problematičan A taj što si dao link je totalno govno. Moj je na štipaljku i za sada sa svim neravninama po NS-u nije ni jednom se pomerio, a ovo govno sa linka mi je palo nakon 400m, a da nisam ni primetio. Posle morao ići po ulici tražiti telefon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Novembar 10, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristio ovaj sa linka na XTu , kupio ga tada na cikloberzi za 860 din. Radio za sve pare i na offu . Imas pozadi i malu alkicu pa mozes da ga osiguras sa nekom pertlicom za guvernal. Tach na telefonu dobro radi i kroz foliju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Novembar 10, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, SkoMy je napisao: Ljudi je probao neko ovaj nosac na motoru? Treba mi za telefon.. Vidim da ih ima dosta na ovaj ili slican princip na Aliju a i kod nas po pribizno istoj ceni. https://www.kupujemprodajem.com/Nosac-telefona-navigacije-42976741-oglas.htm Mislim cena je smesna ali se vec jednom zajebah. Kupio ovo cudo dole za bajs i posle jedne voznje shvatio da sam bacio 1000din jer je sprava beskorisna. Sraf koji je vezan za guvernal sam stegao kao manijak i lepo je drzao ali ova stipaljka na nasim putevima nije mogla da sastavi ni 200m a da cvrsto drzi telefon. Prosipah se na jednoj nizbrdici.. Telefon fala Bogu ispao sa nosaca a ja magarac da uhvatim telefon mahinalno podignem obe ruke sa guvernala i bajs na rupi odskoci. Odleteo i ja i bicikla i telefon.. Psovao sam i nosac i onog ko ga izmisli. Ovaj gore vidim da je rekao bih sigurniji ali opet ne znam koliko je jaka ta saka sto steze guvernal? P.S Njesra zbog kojeg za malo glavu ne izgubih: Koristim ja takav. Iphone mi je u nekoj gumenoj futroli pa i to pomaze da se telefon ne mrda nigde u nosacu. Jaku oprugu ima tako da ce drzati sasvim solidno. 1500 km staza ima na mom motoru, bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arhe 28 Napisano Novembar 10, 2017 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Hyosung GV125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li pričamo o istom modelu? Jer iako ovo što se kači na motor je dosta stabilno, mehanizam kačenja te futrole na oprugu je katastrofalno labav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Novembar 10, 2017 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam ovu nosač sa futrolom sa linka - nisam ga koristio na putovanju ali kad sam ga montirao izgledao mi je OK, ne znam na koju oprugu misliš (nema opruge) Meni je bila torbica labava dok mi prodavac nije objasnio da mora da se navuče na nosač da "krcne". Tek tada je stajala k'o svet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arhe 28 Napisano Novembar 10, 2017 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Hyosung GV125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma zeznuh se, mislio sam da je nosač ok ali futrola se samo navlačila na nosač preko 4 sitne rupe i "zubiće" na nosaču, i nije bilo ničega da krcne. Mislim možda grešim, možda ja stvarno nisam znao da ga stavim kao svet, a možda ne pričamo o istom modelu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arhe 28 Napisano Novembar 10, 2017 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Hyosung GV125 Prijavi odgovor kao problematičan JA konkretno pričam o ovakvom čudu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Novembar 10, 2017 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan To je ta...evo slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Novembar 10, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Da nosac mora da klikne kad ga stavljas onda nema sanse da ispadne , jedva ga i sam skines posle kad hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2596 Napisano Novembar 10, 2017 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, *zeka* said: Da nosac mora da klikne kad ga stavljas onda nema sanse da ispadne , jedva ga i sam skines posle kad hoces. Upravo. Imam takav isti. Jedina zamerka je što nije baš jednostavno koristiti telefon dok je unutra, pogotovu po ivicama (moj telefon baš knap staje u ovu futrolu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Novembar 10, 2017 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Sad ću nešto da pitam a vi nemojte da se smejete.... Zanima me da li može da se mob koristi za telefoniranje dok je na volanu u torbici, i dok radi navigacija, uz pomoć onih slušalica sa mikrofonom koje koriste oni šatro poslovni likovi što furaju po ulicama dok "pričaju sami sa sobom"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7701 Napisano Novembar 10, 2017 Solo Rider, 3081 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, DraganNS je napisao: Sad ću nešto da pitam a vi nemojte da se smejete.... Zanima me da li može da se mob koristi za telefoniranje dok je na volanu u torbici, i dok radi navigacija, uz pomoć onih slušalica sa mikrofonom koje koriste oni šatro poslovni likovi što furaju po ulicama dok "pričaju sami sa sobom"? Sve sam probao.Bluethoot, žičana veza i na kraju koliko god je u početku bilo extra na kraju sam sve poskidao. Imam na guvernali nosač sa torbicom i kad repom od oko vidim da telefon zasvetli i ako mi je neko interesantan stanem ili se javim prvom prilikom. Ne mogu više da razmišljam dal' sam napunio, dal' sam utaknuo. Jedino baš kad moram navigaciju da slušam koristim žičanu vezu ili bluetooth zvučnik od kćerke. Ovo je moj lični stav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2596 Napisano Novembar 11, 2017 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja svoj telefon metnem u ovu futrolu, okačim na nosač, priključim na punjač, uključim bluetooth, povežem komunikaciju i telefon (ona jeftina komunikacija od ~40-50€), i tako imam i zvuk sa navigacije na telefonu, i muziku sa telefona ili radio sa komunikacije, a ako neko zove javljam se pritiskom na taster na komunikaciji ili odbijam poziv, i sve to bez ikakvih kablova i zajebancija oko postavljanja (ako se izuzme posao 'ugradnje' komunikacije u kacigu što zahteva 10-15 minuta). Bez mnogo zezanja i za relativno male pare dobija se kompletno rešenje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 650 Napisano Novembar 11, 2017 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je vecina komentara pozitivna u ponedeljak narucujem.. Hvala ljudi, zivi bili! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...