raptors 53 Napisano Mart 3, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, treba mi pomoc... Na Hondi VFR, pukla je plasticna "T" racva na na karburatorima, za dovod goriva. E sad, zanima me da li neko ima slucajno tu racvicu. Na kraju mi ne gine strugar i pravljenje istog..ali svaka pomoc, ideja (original deo ;D ) je vise nego dobrodosla... Evo kako to i izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 3, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Svrati da ti resim problemčić ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Mart 3, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Ne seri da imas racvicu??? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 3, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Ne seri da imas racvicu??? ;D ;D ;D Možda. Za koji model? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...