maus 57 Napisano Mart 2, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Ljubljana - Slovenija Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-10RR, S-KTRC, KIBS, Performance - 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Poštovane bajkerke i bajkeri, uvek, kad mi dodju dragi prijatelji/ce iz Srbije, imam/o (sa mojim prijateljima) puno problema kud da jih vodim/o. Treba mi vaša pomoč. Zanima me, šta bi vas interesiralo u Sloveniji, šta bi želeli posetiti itd... Puno hvala za odgovore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Mart 2, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Joooj, gde me nadje!! Na zavrsnoj eksurziji u srednjoj skoli smo bili u Sloveniji, i prakticno sve sto sam tada video voleo bih da vidim opet Znaci, Bled, Golte, Vogel, Planica, sto vise od alpskog dela Slovenije... izvoriste neke od Sava (izvinjavam se zaboravio sam koje ) Ma vi to znate bolje nego mi. Predlozite jednu dobru turu ovim podrucjem pa da se mi oragnizujemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bozo 3 Napisano Mart 2, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: SUZUKI V-STROM 1000 ; honda x8rs Prijavi odgovor kao problematičan Od jela Kranjske klobase seveda,a od prirodnih lepota- Vrsic ,Mangart,Jezersko ,Krvavec ,Kranjska Gora,Vogel,Planica,Bled,Bohinj ,gradovi LJubljana ,Kranj,Maribor,Portoroz ,Piran. dolina Soce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Mart 2, 2010 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Meni je lepo gde god da idem...ponekad imam utisak da je potrebno samo da se krecem, pa bilo gde, svuda je prelepo. Dosta toga sam obisao, ali uvek izbunarim jos po nesto zanimljivo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Mart 2, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Poštovane bajkerke i bajkeri, ....šta bi vas interesiralo u Sloveniji, šta bi želeli posetiti itd... Puno hvala za odgovore. Kad dođete, dragi bajkeri, vodićemo vas u Umag, Trst i Villach, jer su to najzanimljivije destinacije kod nas, hahaha.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Mart 2, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam u Sloveniji volim da odem u Postojnsku jamu (pas mater kako je skup ulaz!) i volim da obidjem Koper i Piran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Mart 2, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam u Sloveniji volim da odem u Postojnsku jamu (pas mater kako je skup ulaz!) i volim da obidjem Koper i Piran pasmater: http://www.turizem-kras.si/_docs/2010_cenik.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Mart 2, 2010 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Za početak, meni je naravno favorit Lipice. Lepa je Postojinska jama, ali mi se više dopada Škocijanska jama. Bled (i bledske kremšnite) naravno Bohinj. Mi smo težili da izbegavamo autoput kada god možemo, i uvek smo pronašli nešto interesantno. Vršič pod obavezno. Triglavski nacionalni park je ono što je na mene ostavilo najbolji utisak. Dolina Soče, je na svoj drugačiji način prelepa. Vipavska dolina (ako volite vetar ) Ajdoščina i kuće na čijim krovovima se nalaze kamenje i betonske ploče i kocke. Maus, imate prelepu domovinu, samo se bojim da ste toliko već navikli da sve to gledate pa ste zaboravili kako je interesantno i lepo. I tada bude kako TomoB kaže Umag, Trst i Villach Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Mart 3, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam u Sloveniji volim da odem u Postojnsku jamu (pas mater kako je skup ulaz!) i volim da obidjem Koper i Piran pasmater: http://www.turizem-kras.si/_docs/2010_cenik.pdf Bas to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Mart 3, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Nešto destinacija može se naći ovde: http://www.slovenia.info/si/Places-you-must-see.htm?_ctg_slo_sights=0&lng=1 Na ostale (uz doplatu) vodim vas ja!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Mart 3, 2010 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam u Sloveniji volim da odem u Postojnsku jamu (pas mater kako je skup ulaz!) i volim da obidjem Koper i Piran Pozdrav iz Kopra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 7, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Za ovu godinu nesto je u planu poseta Sloveni(1dan)pa dalje u Alpe i Rimu.Tako da se vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Mart 11, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog oduševi ova sredina, zove se Logarska dolina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Mart 11, 2010 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Priroda je fenomenalna...gde se nalazi ova dolina i da li se barem nekim delom moze proci bike-om? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G A G A 3 Napisano Mart 11, 2010 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Kranjska gora, kafana "Pri Martinu" Ufff Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G A G A 3 Napisano Mart 11, 2010 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, Logarska ! Evropa zdaj ! Prelepo, samo malo zavuceno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Mart 11, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Priroda je fenomenalna...gde se nalazi ova dolina i da li se barem nekim delom moze proci bike-om? Iz pravca Celja ili Kranja: http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=sl&geocode=&q=logarska+dolina&sll=46.35473,14.744788&sspn=0.227481,0.438766&ie=UTF8&hq=&hnear=Logarska+Dolina,+Sol%C4%8Dava,+Slovenija&ll=46.418926,14.642029&spn=0.227213,0.438766&t=h&z=11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Mart 11, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Tomo,jel ces na sva ova mesta da nas vodis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Mart 11, 2010 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog oduševi ova sredina, zove se Logarska dolina. Ubeleženo za sledeći odlazak za Sloveniju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Mart 11, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Tomo,jel ces na sva ova mesta da nas vodis? Prvo Katerina pa posle ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maus 57 Napisano Mart 11, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Ljubljana - Slovenija Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-10RR, S-KTRC, KIBS, Performance - 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Tomo,jel ces na sva ova mesta da nas vodis? Uzimaš me sa sobom ? Jel mogu i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Mart 11, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Tomo,jel ces na sva ova mesta da nas vodis? Uzimaš me sa sobom ? Jel mogu i ja ccccccccccccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bozo 3 Napisano Mart 11, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: SUZUKI V-STROM 1000 ; honda x8rs Prijavi odgovor kao problematičan Videcemo u maju sta se zove Logarska dolina. Da li Storzic pripada Logarskoj dolini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Mart 11, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Mart 11, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Tomo,jel ces na sva ova mesta da nas vodis? Uzimaš me sa sobom ? Jel mogu i ja ccccccccccccc E moj Mause,nista od toga,moracemo sami da se organizujemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...