GS 249 Napisano Mart 1, 2010 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zna gdje se mogu naci karike za 2t klip 39 mm ,debljina karike 1 mm ili mozda neko zna na kom motoru imaju iste !? Karike su za Malaguti grizzly ,original tesko mogu naci ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2093 Napisano Mart 1, 2010 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sad ce neko da se smeje ali probaj u nekom servisu za motorne testere. Mi smo ih stavljali na neke mopede i radile su posao i vise nego dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hm,vidjao sam na nekim piaggio skuterima 1mm,samo ne znam precnik... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Mart 1, 2010 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Sad ce neko da se smeje ali probaj u nekom servisu za motorne testere. Mi smo ih stavljali na neke mopede i radile su posao i vise nego dobro Dobra ideja , provjericu ali mislm da su vece od 40mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2093 Napisano Mart 1, 2010 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ideja , provjericu ali mislm da su vece od 40mm. Mislim da je 39 islo na neku betu ark i da smo nasli bas od testere, shtil. Rodjak drzi servis testera, pa cu da vidim sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6800 Napisano Mart 2, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Obratite DOOOBRO paznju da nije kojim slucajem karika konusna (takav je i kanal u klipu).Vec pri ubacivanju u cilindar ce biti problema.Ako vam kojim slucajem to i uspe,o daljim posledicama necu ni da pisem..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...