Bogda 36 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam stekao utisak postoje par kineskih firmi koje pored motora proizvode i agregate koje ugradjuju manje firme. Koliko sam primetio jedni od naj poznatijih su Loncin i Lifan. Postoje li jos neki proizvodjaci koji su bolji od ovih i koji je u stvari naj bolji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Зонгшен, Шајнреј... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Mart 2, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Зонгшен, Шајнреј... Da, njih sam zaboravio mada ima jos dosta jakih proizvodjaca. Pretpostavljam da su svi oni odlicni ali koji je naj bolji? Svi se u necemu isticu i u necemu su specificniji od drugih. Na primer koliko sam upoznat Loncin proizvodi agregate za Bmw G650. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Septembar 10, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan msm da je kymco.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Septembar 10, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Kymco nije Kineska firma.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Septembar 10, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg,ne razumem se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skemba 19 Napisano Januar 5, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Kymco je Taiwanac kao i SYM. nema veze sa kinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Januar 5, 2011 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan da da imaju kose oči na drugu stranu... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skemba 19 Napisano Januar 6, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan E salu na stranu ja sam imao do pre mesec dana SYM jet x prvi sam mu vlasnik od 2006 50cc 2t prvi put kada je upaljen isao je 85 tada sam se kezio nedelju dana heheheheheh za ove 4 godine sam presao oko 7 000 i za to vreme sam imao samo jedan problem, zapusio mi se mesac za ulje i motor je isao samo na benzin neko vreme, 50 evra popravka nov klip i sada je kod mog komsije, ni malo mu nije prijatna ta voznja, sta da vam kazem kada sam sinoc izasao iz zgrade on ga vozi po parku a sneg pada (snow raly) ali super izdrzava. Svakom bi preporucio taj skuter, bez greske je. Toliko o kosookim taiwancima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Januar 9, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno Quinqi! Posedujem qm 250,preko 20000km predjenih bez bitnijih kvarova! Sada treba da zamenim lanac i lancanike i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Januar 16, 2011 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Nije loshe pogledati i ovo. Lifan je otkupio licencu za Virago 400 i proizvodni pogon im je u Rumuniji i bogami mnogo dobro izgleda, pa chak i ove 250-ice deluju ozbiljno. Cene su skroz ok 10.000 RON=oko 2300 e http://www.lifan.com.ro/LF400.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Januar 16, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Bogami ovaj Lifan dobro izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pure 3 Napisano Januar 16, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Prilep , Makedonija Motocikl: kawasaki 500 kle Prijavi odgovor kao problematičan Da na zalost samo dobro izgleda! (kineske verzije Yamaha virago 250 i 400 ccm).Po nesto vecoj ceni u Makedoniji , izasli su pre dve moto sezone, a rezultat je sledeci - posle par meseci mogao si da kupis polovnjak za cenu od 800 do 1200 eur. To sve kazuje - zar ne! Inace sam vozio i imao kineza firme LINGKEN koja je jedna od retkih kineza koji proizvode svoje agregate. Model kojeg sam imao je 125ccm, replika honde 125cbr. Sto se tice masine svaka cast- presao sam u sezonu ipo 15000 km ,vozio ga na dnevnoj relaciji od 400 km i nije bilo nikakvih problema!! Mane se odnose na elektroinstalaciju i upotrebljene materijale za metalne delove kao i gume koje su vise plasticne nego gumene. Medjutim za cenu novoga 590 eur. je super i preporucujem ga . Lagan je za voznju u svim uslovima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Januar 17, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan drugari... treba mi mala pomoc od vase imperije... naime nameravam da preobratim jednog super momka i od njega napravim super motordziju... e sad... on se zalepio za harley fazon pa ne pusca... daklem... zanima me 125 i 250 cc... sve sem regal raptora ( jebe ga ona greda od 5 metara na koju su nakaceni tockovi ) jer je on najzeznutiji za pocetnika... ali u custom harley fazonu... sta je najbolje... odnos cena kvalitet... na sta obratiti paznju pri kupovini polovnjaka... e da... vrlo bitno... drugar zivi i radi na kosmetu... gracanica i mitrovaja... stim u vezi... verujem da bi mu znaci kinez koji se manje kvari od ostalih ili pak nek se i kvari ali da nije bas bauk za sredjivanje... eto ... ako vas ne mrzi samo predlog... ne morate da pisete ... ps. stavio sam u favorites vecinu onih tema iz imperije pa cu da mu predlozim da cita a i ja cu malo vise da se upoznam... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno Qingqi Qm250, pretrazi opet malo po forumu ali mislim da je to ipak najkvalitetniji model od svih kineskih "Harlija". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Januar 18, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan drugari... treba mi mala pomoc od vase imperije... naime nameravam da preobratim jednog super momka i od njega napravim super motordziju... e sad... on se zalepio za harley fazon pa ne pusca... daklem... zanima me 125 i 250 cc... sve sem regal raptora ( jebe ga ona greda od 5 metara na koju su nakaceni tockovi ) jer je on najzeznutiji za pocetnika... ali u custom harley fazonu... sta je najbolje... odnos cena kvalitet... na sta obratiti paznju pri kupovini polovnjaka... e da... vrlo bitno... drugar zivi i radi na kosmetu... gracanica i mitrovaja... stim u vezi... verujem da bi mu znaci kinez koji se manje kvari od ostalih ili pak nek se i kvari ali da nije bas bauk za sredjivanje... eto ... ako vas ne mrzi samo predlog... ne morate da pisete ... ps. stavio sam u favorites vecinu onih tema iz imperije pa cu da mu predlozim da cita a i ja cu malo vise da se upoznam... pozz Quinqi qm 250,nemoj nista ispod 250ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Januar 19, 2011 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Kako ovo da prodje bez Keeway-a.Jedan od kvalitetnijih,provereno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Januar 19, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Nisam vozio druge kineze osim Pede i Keeway-a. Oba sam vozio po sezonu, ali Keeway Speed 125 planiram još par narednih. Utisci su ok. Peda Desire 50 - za oko 4000 km počelo je da curka ulje na menjaču, zamenio dihtung za 150 din, više posla oko rasturanja svega ostalog nego menjača, poustio šraf na auspuhu, pa ispao, stavljen drugi. Potrošnja po gradu oko 3,5 l na 100 km ili oko 3 na otvorenom, 2t je. Keeway Speed - za sada služi odlično, potrošnja je oko 3l / 100 km. Prešao sam oko 2000 km, uzeo sam ga novog. Vozio sam i Kvinki 125ccm, mislim da je kod njega finalna obrada bolja. Drugar je njega uzeo novog, morao je da posle 2 sezone menja amortizer, jer je prestao da obavlja svoju funkciju. Imao je problema sa kupovinom istog, pa je na kraju morao da pravi kod majstora. Poz. Bane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...