Deki021 27 Napisano Mart 1, 2010 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi ove sezone da menjam gume na Kawasakiju. Ponudjene su mi neke Hahdenau gume (Heidenau),nove, pa reko da pitam vas sa vecom kilometrazom i iskustvom kakve su? Jos uvek neznam cenu. Pomoglo bi mi i ako neko zna gde bih mogao da nabavim gume, a da budu iole jeftinije, jer druga opcija je da vozim sa starim dok se ne izlizu pa da ostavim motor za ukras u dvoristu :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan nikad cuo, mislim da to nije marka/guma za tvoj motor ( na osnovu cena koje sam video ovde http://www.moto-amore.com/heidenau/new/productsnew_b.html ) koliki budzet imas za gume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Mart 1, 2010 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan oko 200 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ja imam Metzeler Sportec M3 koje je montirao prethodni vlasnik, isterale su celu sezonu i mogu jos da se voze. moj utisak je - odlicna guma! Metzeler Sportec M3 120/70 11434,20 RSD 160/60 14563,56 RSD http://www.kelenayu.com/metzeler/ http://www.kelenayu.com/om-themes/kelena/assets/pricelists/jan-2010/Metzeler.pdf vidi i ovo http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_category&catid=25&text_search=gume&order=0&expand=0&Itemid=62 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2087 Napisano Mart 1, 2010 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prikupi jos jedno 50ak i kupi normalne nove gume. Skoro nabavio nove michelin powe 2CT za 260 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena za Haihdenau ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Mart 1, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan heidenau gume,nisu za velike brzine,nisu tako kvalitetne,ja ne bi uzeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Mart 2, 2010 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Neznam jos cenu za hajdenau. Valda ce mi javiti danas ili sutra. Sto se tice kvaliteta, trenutno se nalazim u situaciji da razmisljam dal da prodam Kawu i kupim nekog kineza :-[ Dakle dolaze u obzir i manje kvalitetne gume. Vozicu sporije, i mlitavo. Bitno mi je da se vozim. Cim saznam cene Hajdenau guma napisacu. Ma doslo je do toga da se razmisljam i o polovnim gumama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Mart 2, 2010 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Deki021 pogledaj oglase od korisnika relja,(oglasnik-motooprema) ima nove DUNLOP , komplet za 210€. Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Mart 2, 2010 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima Heidenau gume u ns? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Mart 3, 2010 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam cuo za tu gumu, a trazio sam ih i kupio sam zadnju ovih dana ali Dunlop. btw >>> Da li neko zna koliko se vozi smanjenom brzinom sa novom gumom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 3, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan za 200 mozes da uzmes nove koje hoces, tipa 2008ma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2087 Napisano Mart 3, 2010 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan btw >>> Da li neko zna koliko se vozi smanjenom brzinom sa novom gumom? 100 - 200km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Mart 3, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan a conti motion ...trebalo bi da je oko 20k ? i ja se razmisljam gde i koje ? jel ima heidenau 120/70 i 160/60 sa propisanim indeksom,nesto nisam siguran ...i po kojoj ceni su ti nudjene ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Mart 4, 2010 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan ciao.ako ti odgovaraju polovne,120/70-17 i 170/70-17 obe ZR javi.mislim da imaju jos oko 70%.skinute su prosle god.poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Mart 4, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kao niko nece hidenau a svi pitaju gde to ima da se kupi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Mart 4, 2010 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Sad ce biti sajam motora u Beogradu. Tu cu jos da pogledam, mozda bude neka akcija ili popust. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Mart 4, 2010 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan kao niko nece hidenau a svi pitaju gde to ima da se kupi ;D Ja sam vozio Heidenau na XR 650 R, a SHESTI na KTM 640 SM.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Mart 4, 2010 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozio Heidenau na Guzzi-ju jos pre 10-15 godina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojaxl 0 Napisano Mart 4, 2010 U prolazu, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj prijatelj Toni ima te gume na DR Suzukiju! Voza se kulturno,znaci nije divljak,a gume su kao nove evo vec trecu sezonu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Mart 4, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam vozio Heidenau ali sam cuo samo reci hvale za njih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek neznam cenu za ponudjene mi Hajdenau gume... Navodno tip koji ih "nabavlja" jos nije dosao u N.S. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Vazno je da ti brzinski index odgovara. Ja sam sa starom gumom koja je imala saru napred manje od 1 mm vozio 6000km samo sam korigovao voznju po tome. Znaci vrhunske gume uzmi ako vozis kao PRO i ako ne dizes iznad 45 stepeni u krivini. Ako vozis laganica i samo ponekad gas , sto da ne uzmes neke manje poznate ??? Samo da nije Trayal! Sa njima imam samo losa iskustva na primer za moj motor pirellli route sa sve unutrasnjom je bila 95 eura. Tako da ces ti sigurno moci da nadjes nesto u okviru tih 200e. Obrati se Mati iz Mladenovca mozda ti je bolje da kupis polovne gume a mlade (2-3 godine) nego da prodajes motor u kupujes kineza! :'( Kupi samo da su mlade da nisu ispucale i da na dodir nisu plasticne. A kakve su mozes proveriti u nekoliko kontrolisanih kocenja u prvoj voznji. I posle prilagodi voznju tome. Bolje nego da prodajes motor! Drzi se, preguraces krizu! Ako sad prodas motor ko zna kad ces ga kupiti kasnije :-\ PS za ostale: Covek vam je rekao da je u krizi a vi mu govorite da se stisne jos malo da kupi profi gume. Mislim stvarno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Mart 10, 2010 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi namera da forsiram a ni da reklamiram navedenog proizvodjaca,vec samo da iznesem svoje iskustvo sa "Heidenau" gumom. Necu da ti solim pamet,ni da te ubedjujem a ni da te odgovaram,jednostavno:tvoj tavan-tvoje merdevine!TI najbolje znas za sta ces da izvadis TVOJE novce. Koliko sam upoznat "Heidenau" je Nemacka guma,imao sam ih na tri motora pre 8-9 godina,vozio sam ih i po terenu i po putu,extra su za vlazan asfalt.Naravno da zavisi i od modela gume a i od nacina voznje.Pre dve godine sam ih imao na maxi skuteru, posle sam montirao Continental ali nisu bile ni blizu.Nemoj ocekivati da su povoljne sa cenom jer kada sam ih ja trazio,nije ih bas bilo na svakom cosku,a nisu ni bile bas tako jeftine,a za te novce mozes uzeti neke sa zvucnijim imenom(proizvedene u Koreji,Brazilu...) ako ti to nesto znaci.Obrati samo paznju,kao sto su i ostali vec u nekoliko navrata rekli,na datum i na index sve ostalo nije bitno,sa tim tvojim cereslom sigurno neces na trkacku pistu. Prosle sezone su ovde imali te gume,probaj tamo pitati,mozda dobijes informaciju vise: MOTO-BIKE Tel.: 063/581-881 Tel.: 024/714-897 24300 Bačka Topola, Sv.Stefana 67 24300 Bačka Topola, Timočka 16 e-mail: motobike@stcable.net streetfighter@stcable.net Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2087 Napisano Mart 10, 2010 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan heidenau pravi dobre zimske gume za motor. Ja laniram za iducu zimu da pazarim jedne da bih mogao malo i zimi da se zezam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...