despic 7 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan vrati ti to kako je bilo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6398 Napisano April 20, 2010 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan okrad uvek ima izuzetno zanimljive motore za prodaju (u pozitivnom smislu) po interesantnim cenama Sto se tice cigli, blokova, cilindra itd. nekom je odmah jasno, a nekom treba kurs da bi sebi razjasnio Sustina je da ako je sve uradjeno po PS-u imate motor od 1100cc za koga placate registraciju za 600cc. p.s. okrade, trebao si i u ovom oglasu kao u jednom od proslih da napises "cistunci - STOP" ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano April 20, 2010 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Motor je cist i ovako. Trebao si da cutis u fazonu ne znam sta mu je danas , mozda je do goriva... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano April 20, 2010 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trebao si da cutis u fazonu ne znam sta mu je danas , mozda je do goriva... ne razumem... motor je bre tehnicki potpuno ispravan. pali, radi, ide vidim da imas rf600. e ti jos jedan, na steroidima ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 20, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i sta sad, kad sklopis sve to, jel treba da odes u Vincu, Masinski, AMS i kazes: - Ljudi, -bas tim recima, - Radio sam generalnu na drugu specijalu i sad je veca zapremina, bio sam mlad, lud, molim Vas, atestirajte mi vozilo, da okajem svoje grehe, da ponovo budem bajker, da stanem na svoje tockove... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 23, 2010 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da to moze da ide i preko dve glave Cisto sumljam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 23, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima i karike od GSXR-a onda mora da moze i preko 2 glave. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 875 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima i karike od GSXR-a onda mora da moze i preko 2 glave. Od GSXR-a ima zmigavce, mora da moze preko 2. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano April 23, 2010 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan u veselo, veselo, stigli strucnjaci... interesantno sto pomenuste karike. premerim ja da su cilindri negde od 75 do jedno 76-77mm, ono odokativno, al tu negde uglavnom. nisam imo karike, al sam se snaso, pa sam ovu cevuljagu koja je otprilike tu negde bonsekom iseko na kolutice, ima toga dosta po 3-4 ako se dobro secam za sva tri cilindra (posto je cetvrti, tj. drugi sleva odzada zaliven olovom, al to je druga prica...). i nista posle sam isturpijo i to leglo fino. evo slika, al nisam ovaku stavio, malo sam preso antirostom, bolji je od skidola 5 puta. ajmo dalje, strucnjaci... ;D 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 23, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan joj kad nisam umro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano April 23, 2010 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Koji si ti car, smejem se već pola sata ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka 62 Napisano April 23, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan e bre maverik postade ti inzenjer batali ti motore vidis da ti ne ide prepusti novaku titulu naucio je da steluje ventile i budzi masine i ajmo negde na letenje ubudjalo mi se krilo od stajanja ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordje.Rad 274 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: RF600+ Prijavi odgovor kao problematičan Necu da miniram oglas, ali posto i ja imam nesto slicno na svom motoru, jedno pitanje. Cini mi se da kvacilo hidraulicno, to je interesantna kombinacija 6 brzina i takvo kvacilo, mislim da suzuki takvu varijantu nema. Kako si to napasovao na blok od 600? Pretpostavljam da je termicka grupai od vodene verzije 1100? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Necu da miniram oglas, ali posto i ja imam nesto slicno na svom motoru, jedno pitanje. Cini mi se da kvacilo hidraulicno, to je interesantna kombinacija 6 brzina i takvo kvacilo, mislim da suzuki takvu varijantu nema. Kako si to napasovao na blok od 600? Pretpostavljam da je termicka grupai od vodene verzije 1100? Ne mislis dobro Suzuki GSX-R 750 uljara iz 1987 ima bas tu kombinaciju 6 brzina i hidraulicno kvacilo. Za njega smem da tvrdim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka 62 Napisano April 24, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja se ne bi upustao u tu prepravku bez saglasnosti sa novakom mora strucnjak za motore prvo da da svoj sud pa posle amateri Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano April 26, 2010 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan jbmti, na sta lici oglas... 1300 PRODATO ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano April 29, 2010 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je dzab dzabe strucnjace Ja bih na odlozeno placanje ako moze, ali i da mi dajes casove voznje jer ergelu sa toliko konja jos nisam vozio ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...