mali_zmaj 1448 Napisano Februar 27, 2010 prisutan, 1184 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan znam da cu mozda izgledati glup,ali niko se nije rodio sa svim znanjem ovoga svjeta! i opet se izvinjavam urednicima ako ova tema negdje ia pa neka me prebace tamo!!! kupio sam si gume za keeway cruiser,metzlerove. dali mi je potreban i balans guma,alu feluge su u pitanju!! i ako ima iko od forumasa iz b.luke,da mi napise montira li to iko i balansira,ako se mora, u b.luci ili okolici??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 27, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan treba druže, kad god staviš drugu gumu treba da se balansira točak. ljudi uglavnom balansiraju prednji točak obavezno a zadnji i ne mora ali najbolje je oba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1448 Napisano Februar 28, 2010 prisutan, 1184 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan hvala,samo gdje da to ovdje odradim,to samo bog dragi zna!! opet hvala na brzom odgovoru!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Februar 28, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan jedan dodatak...ako si kupio polovne gume,dzaba ti balans,moze da se desi svejedno da ti trese volan... naravoucenije...NIKAD polovne gume...poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1448 Napisano Mart 1, 2010 prisutan, 1184 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan nove druze,metzler perfect!! hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1448 Napisano Mart 1, 2010 prisutan, 1184 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan nadjoh nekog vulkanizera ovdje pa cemo da vidimo,sta ce da bude!! jest da ce me oderati 30km ili ti 15evra,ali sta je tu je!!! javljam se za vikend sa vjestima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 1, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan meni uzeshe 25e...zato,budi srecan... ako mozes,umes i zelis skini tockove sam,idi kolima...naplatice ti vrv i manje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1448 Napisano Mart 3, 2010 prisutan, 1184 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan ma svejedno naplaćuju 15 km po tocku , odn. 30km za oba sto ti je 15 evra, tako da za toliku lovu necu da mastim ruke!!! nek zasluzi te pare posto je to dobra dnevnica za nekog sljakera danas!!! a meni je motor u javnoj garazi a oni brundaju cim nesto krenes da prckas po motoru!!! zivim u zgradi,nemam svoju garazu ,tako da moram da slusam!!! tako je to danas!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1448 Napisano Mart 8, 2010 prisutan, 1184 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan normalno ja sam baksuz u svemu, pa i u gumama!! buraz nije gledao pa mi poslao prednju gumu koja nije tubles!!! mi nju montirali,vulkanizer rekao da ce mozda da ispusti a mozda ne!!ne moze staviti zracnicu jer kaze da je ventil pod nekim cudnim uglom,sad ja ti ga pojma nemam,ali vjerujem da je to istina,ili oni nemaju zracnicu da mi prodaju... gazda vulkanizerske radnje posavjetovao me da kupim sprej za krpanje guma i da ce on da popuni te male pukotinice!!! to i uradio, pa sad cekam,juce pogledao gumu ona nije ispustila ni malo!!! iskreno sam malo morao da provozam motor,smrzao se ko ona stvar na arktiku!!! ali sta ces !!! ;D tesko je dati ocjenu kako se gume ponasaju poslije pređenih 7-8km ali nisam nigdje proklizao,niti ista,gradska voznja, a hladno je bilo do bola!!! ali neku ocjenu konacnu kad otopli i kad vidim hocu li vracato prednju gumu ako krene pustati!!!nadam se da necu,jer dok je ponovo docekam pobudalit ci!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 8, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Procitaj pocetak : http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=9886.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1448 Napisano Mart 9, 2010 prisutan, 1184 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan eh bobane druze hvala na linku,lakše mi je kad procitam nešto ovako!!! Hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...