breza_nbgd 12 Napisano Mart 6, 2007 U prolazu, 38 postova Lokacija: ??? Motocikl: KTM 2013 ohne zylinder Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko iskustva sa pranjem i podmazivanjem sundjerastih filtera za vazduh i koja su sredstva za odrzavanje istih dobra ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Mart 6, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko iskustva sa pranjem i podmazivanjem sundjerastih filtera za vazduh i koja su sredstva za odrzavanje istih dobra ? Ima garnitura za ciscenje i podmazivanje filtera od firme K&N, a i nije neka besna cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Mart 6, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ima garnitura za ciscenje i podmazivanje filtera od firme K&N, a i nije neka besna cena. Ja mislim da oni imaju samo garnituru za pranje i podmazivanje njihovih proizvoda, a ne sundjerastih filtera. U svakom slucaju imas MOTUL-ovo sredstvo za ciscenje i ulje za nauljavanje sundjerastih filtera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Mart 7, 2007 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan KN su tekstilni filteri pa shodno time su i sredstva za odrzavanje istih. (set je oko 20-25e). MOTUL i PUTOLINE imaju sredstva i za ciscenje i uljenje sundjerastih filtera (air foam oil) u tekucem ili spreju... (PUTOLINE pola litre je oko 8-12e), ako budes imao problema da nabavis posalji private. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Mart 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Evo bas sad gledam MOTUL katalog, imaju ovo sto sam naveo gore. www.mass.co.yu Jovanke Radakovic 84 mob. 063/1067-400 mob. 063/1068-400 Ide ti 27-ica do njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Mart 28, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da umesto tvog sundjerastog filtera stavis K&N filter(moze i od kola samo da ti se poklapa promer na usisu za vazduh na karburatoru). Moja 125-tica ide sa novim filterom 175. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Mart 28, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko iskustva sa pranjem i podmazivanjem sundjerastih filtera za vazduh i koja su sredstva za odrzavanje istih dobra ? [/quoteNov K&N filter za ZX9R 99. kosta 130e.za desetak dana je tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...