d3j4n0v1c 0 Napisano Februar 26, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Gmunden, Österreich Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto vec naslov teme glasi, interesuje me koja je razlika izmedju Suzuki GSX-R 1000 americke i evropske proizvodnje... Molim samo one koji znaju da mi objasne... Interesuje me bas sve od A do Z... Bio bih vam zahvalan kada bi mi pomogli... Jos jednom hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Februar 26, 2010 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi naveo koje godište ali ako pričamo o modelima K5-K8 ono što ja mi odmah pada na pamet je paleta boja, drugi ECU (mapa paljenja) gde je moguće da ako je za Kaliforniju da je drugačiji i od ostalog dela amerike, nema immobilizer (kodirani ključ) Moguće da ima koji katadiopter bočno i to je to. U osnovi ako pričamo o karakteristikama motora, vešanja, razlika je neprimetna. Odavno se amerikanci voze po Srbiji sećam se davno da su bili K5 žuto-crni što je odmah indikacija da je amer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 26, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom su California i Njemacka mimo svijeta, i to okolisha radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d3j4n0v1c 0 Napisano Februar 26, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Gmunden, Österreich Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se sto nisam naveo model, imao sam u podsvijesti da jesam, ali eto... Motor je 2006 to jesto K6... znaci ipak ima malih razlika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 26, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se sto nisam naveo model, imao sam u podsvijesti da jesam, ali eto... Motor je 2006 to jesto K6... Ako već razmišljaš o K6, bolje skupi još koju kintu pa pazari K7. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 26, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Coveku je verovatno u igri bas odredjeni motor pa zato pita za K6. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d3j4n0v1c 0 Napisano Februar 26, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Gmunden, Österreich Prijavi odgovor kao problematičan imam ja motor, ovo ganjam kumu, izletio je povoljno pa me interesuju razlike i tako te stvari vezane za njega... pa ako ima neko jos nesto da mi pojasni, neka prica, posto ce se sve ovo odigrati u par dana... hvala jos jednom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d3j4n0v1c 0 Napisano Februar 26, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Gmunden, Österreich Prijavi odgovor kao problematičan Nisi naveo koje godište ali ako pričamo o modelima K5-K8 ono što ja mi odmah pada na pamet je paleta boja, drugi ECU (mapa paljenja) gde je moguće da ako je za Kaliforniju da je drugačiji i od ostalog dela amerike, nema immobilizer (kodirani ključ) Moguće da ima koji katadiopter bočno i to je to. U osnovi ako pričamo o karakteristikama motora, vešanja, razlika je neprimetna. Odavno se amerikanci voze po Srbiji sećam se davno da su bili K5 žuto-crni što je odmah indikacija da je amer hvala ti GixxerK6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 26, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Između K6 i K7 imam poprilično razlika, obzirom da je K7 novi model, ima mape ubrizgavanja, moderniji izgled, dva izduva, itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d3j4n0v1c 0 Napisano Februar 26, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Gmunden, Österreich Prijavi odgovor kao problematičan Između K6 i K7 imam poprilično razlika, obzirom da je K7 novi model, ima mape ubrizgavanja, moderniji izgled, dva izduva, itd. znam druze, vozio sam k7 jedno mjesec dana, znam dosta o njemu, interesuje me k6 amerikanac, da li je ovo sve sto je Gixxerk6 napisao ili ima jos nesto da mi neko kaze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...