spdzlla 0 Napisano April 3, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan MCN prenosi da je WSBK komisija dozvolila Aprilii da koristi novi agregat kojem su bregaste osovine pogonjene zupcanicima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 3, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan FIM je danas izdao saopstenje za stampu povodom nove privremene liste za Moto2. Promene se sadrze u promeni broja Stefan Bradla sa 4 u 65, i da ce Belgijski vozac Vincent Lonbois koji vozi za Marc VDS Racing tim biti zamenjen Hector Faubelom. Full 2010 Moto2 entry list #2 Gabor Talmacsi HUN Fimmco Speed up Speed Up #3 Simone Corsi ITA JiR Moto2 TSR #5 Joan Olive ESP Jack&Jones by A.Banderas Promoharris #6 Alex Debon ESP Aeroport de Castello - Ajo FTR #8 Anthony West AUS MZ Racing Team MZ-Re Honda #9 Kenny Noyes USA Jack&Jones by A.Banderas Promoharris #10 Fonsi Nieto ESP G22 Holidaygym Moriwaki #12 Thomas Luthi SUI Interwetten Moriwaki Moto2 Moriwaki #14 Ratthapark Wilairot THA Thai Honda PTT SAG Bimota #15 Alex de Angelis RSM Scot Racing Team Scot #16 Jules Cluzel FRA Forward Racing Suter #17 Karel Abraham CZE Cardion AB Motoracing RSV #21 Vladimir Leonov RUS Vector Kiefer Racing Suter #24 Toni Elias ESP Gresini Racing Moto2 Moriwaki #25 Alex Baldolini ITA Caretta Technology Race Dept I.C.P #29 Andrea Iannone ITA Fimmco Speed up Speed Up #35 Raffaele De Rosa ITA Tech 3 Racing Tech 3 #39 Robertino Pietri VEN Italtrans S.T.R Suter #40 Sergio Gadea ESP Pons Racing Pons Kalex #41 Arne Tode GER Racing Team Germany Suter #44 Roberto Rolfo ITA Italtrans S.T.R Suter #45 Scott Redding GBR Marc VDS Racing Team Suter #48 Shoya Tomizawa JPN Technomag-CIP Suter #52 Lukas Pesek CZE Matteoni C.P. Racing Moriwaki #53 Valentin Debise FRA WTR San Marino Team ADV #55 Hector Faubel BEL Marc VDS Racing Team Suter #59 Niccolo Canepa ITA Scot Racing Team Scot #60 Julian Simon ESP Mapfre Aspar Team RSV #61 Vladimir Ivanov UKR Gresini Racing Moto2 Moriwaki #63 Mike di Meglio FRA Mapfre Aspar Team RSV #65 Stefan Bradl GER Viessmann Kiefer Racing Suter #68 Yonny Hernandez COL Blusens STX BQR-Moto2 #71 Claudio Corti ITA Forward Racing Suter #72 Yuki Takahashi JPN Tech 3 Racing Tech 3 #75 Mattia Pasini ITA JiR Moto2 TSR #76 Bernat Martinez ESP Maquinza-SAG Team Bimota #77 Dominique Aegerter SUI Technomag-CIP Suter #80 Axel Pons ESP Pons Racing Pons Kalex #88 Yannick Guerra ESP G22 Holidaygym Moriwaki #95 Mashel Al Naimi QAT Blusens STX BQR-Moto2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 5, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Sa zvanicnog MotoGP sajta nam takodje stize potvrda FIM-ove liste vozaca za Moto2 kategoriju gde je prijavljeno da ce Spanac Hector Faubel zameniti Belgijanca Vincent Lonboisa u Marc VDS Racing timu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 6, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Crash.net prenosi misli Valentino Rossija pred prvu ovosezonsku trku u kojoj ce pokusati da osvoji petu titulu od kada vozi za Yamahu ili desetu ukupno u karijeri. "Konacno smo na pocetku sezone i svi smo veoma uzbudjeni", rekao je "Pred-sezona mi je dobro prosla, nasa nova M1 je dobra, Yamaha i Bridgestone su uradili odlican posao i bili smo brzi. Imali smo samo sest dana na stazi tako da jos uvek imamo mnogo posla da uradimo i da naucimo u vezi nove masine, ali pocinjemo u dobroj formi." "Ocekujem da cu ove sezone voditi velike bitke sa mnogo dobrih vozaca, i nadam se da cemo pokazati dobre trke za fanove! Qatar nije jedna od najboljih staza za nas motor u zadnjih par godina ali smo na testu bili dobri i nadam se da ce se to nastaviti i na trci." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 6, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Crash.net prenosi da Jorge Lorenzo nije 100% spreman pred prvu trku koja ce se odrzati na stazi Losail u Katru. "Jos uvek se nisam skroz fit, potrebno mi je vise vremena da bih se oporavio 100% od povrede, ali barem mogu voziti u Katru", rekao je: "Vrlo sam sretan, jer smo tako blizu pocetku sezone; ovo je bila duga zima! Na zalost, imao sam neke probleme pri treningu i povredio sam ruku, ali ove stvari se desavaju." "Katar je veoma posebna staza za mene, to je mesto gde sam osvojio prvi podijum u MotoGP u 2008! Znam da ce to ovaj put biti teze, ali cu pokusati da budem blizu akcije. Nadam se da ove godine nece biti kise kao prosle! " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 6, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Crash.net prenosi da ce Chris Vermeulen propustiti trecu rundu WSBK sampionata koja ce se odrzati ove nedelje u Valensiji zbog problema sa povredom kolena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 6, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan MCN nam prenosi da Nicky Hayden ocekuje znatno bolju sezonu. "Uzbudjen sam sto pocinjemo sa trkanjem ali bi bilo bolje da sam imao malo vise vremena da se pripremim." "Napredovali smo ali da li smo postigli sve nase postavljene ciljeve za van sezonu?" "Pa, rekao bih da ne, ali smo videli neki napredak u nekim oblastima. Moramo poceti sezonu dobro. Neke od mojih najgorih staza se cini da su na pocetku sezone, tako da je potrebno da budem brz." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 6, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan MCN prenosi da se Loris Capirossi oseca spreman da udje u istoriju kao prvio vozac sa 300 Gran Prix nastupa. "Nikad nisam mislio da ce ih biti ovoliko mnogo, ali sam bio srecan u karijeri i uvek sam dao 100 odsto i odrzavao sebe fit da bih bio u mogucnosti da ostanem na vrhu. "U svakom slucaju, jednom kada trka pocne moj stav ce biti isti kao sto je bio u 1990 - pun gas i pun napad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 6, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Crash.net nam prenosi da ce Marco Simoncelli pokusati da izvuce sto bolji rezultat iz Katra. "Nadao sam se da cu biti u boljoj formi pred moj MotoGP debi, ali testiranje nije proslo na najbolji moguci nacin, posebno Sepang." "Ocigledno ne idem da pobedim na prvoj trci, ali putujem u Katar pun samopouzdanja i uveren sam da mogu da poboljsam svoj performans sa testa." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 6, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Visordown prenosi da je Valentino Rossi bio pitan od roadracerx.com sta je zanimljivije, motori ili F1? Upitan par puta na ovu temu Valentino je rekao da su motori, pa sada kaze: "Da, ali ja to mozda kazem zbog toga sto su motori jedini koje sam vozio do limita. Nisam toliko dobar sa F1 automobilom kao sto sam sa motorciklom, tako da mislim da mozda ako bi F1 automobil doveo do krajnjih granica, kao sto radim sa motorciklom, verovatno bih otkrio da je zabavno isto koliko i motor." Rossi ne moze da odluci sta mu je bolje, legendarni 500cc ili MotoGP: "Iako ne mogu da kazem koJi je bolji, izmedju 500 i MotoGP. Sa 500 ste mogli da uradite neverovatne stvari, ali su Moto GP motori mnogo zabavni." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 6, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Sa HondaProRacing sajta dobijamo intervjue vozaca Repsol Honda tima. Na linku mozete pogledati i intervjve ostalih Hondinih vozaca. "Ostacemo mirni, vrlo fokusirani i pokusacemo da se jednostavno koncentrisemo koliko god mozemo da za vreme treninga pronadjemo prava podesavanja za trku," rekao je Pedrosa. "Tehnicki, ova staza zahteva veoma precizna podesavanja za motor, sa dobrim agilnoscu i dobrom brzinom na pravcu - ova dva faktora su veoma vazna za Losail". "Ja i ekipa smo veoma motivisani i zadovoljni radom u pred-sezoni. Kretali smo se u pravom smeru i vidi veliki napredak kroz testiranje, i to nam daje puno samopouzdanja za pocetak sezone, " rekao je Andrea Dovizioso. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 7, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Visordown prenosi da ce Leon Haslam probati da poboljsa svoj vec odlicni start u ovoj sezoni. Prvu prilku za to ce imati ovog vikenda u Valensiji. "Spreman sam za trkanje i mislim da mogu da poboljsam druga mesta u Portugalu sa pobedama u Spaniji - ali verovatno ima 10 ili 15 drugih vozaca koji razmisljaju isto," Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 7, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Visordown prenosi da je Antonio Banderas juce predstavio Jack & Jones Moto2 tim ciju vozacku postavu cine Joan Olive i Kenny Noyes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 7, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Zvanicni MotoGP sajt nam daje izjavu Casey Stonera pred prvu trku sezone. "Uvek smo imali dobre rezultate u Kataru, iako mi staza nije jedna od omiljenih kao vozacu. Dobro je da su promenili trku koja se vozila danju u nocnu i zbog toga se ona razlikuje od ostalih - to je zanimljivo za fanove i to je dobra zabava za nas", "Ducati je za ovu sezonu napravio agregat koji je mnogo laksi za rukovanje, svi ga lakse razumeju i sa moje tacke gledista nalazim da ga je lakse voziti brzo sa istrosenim pneumaticima. Napredovali smo u podesavanjima jos od prvog testa u Sepangu i sretni smo sa onim sto imamo pred prvu trku. Dacu svoj maksimum kao i uvek ali ovo je tek prva trka veoma duge sezone koja ce poceti da uzima svoj oblik od trece ili cetvrte runde." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 7, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan MCN nam daje fantasticnu priliku da vidimo kako izgleda voziti WSBK Hannspree Ten Kate Honda Fireblade masinu Johnny Reae u javnom saobracaju. Nija bas vest iz moto sporta ali je svakako vezana za njega. Pogledajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 8, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Crash.net je objavio informaciju da ce Jonathan Rea dobiti novi paket elektonike za svoju Honda CBR1000RR Fireblade masinu za koji se nada da ce mu pomoci da se vrati u borbu za vrh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano April 8, 2010 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo Dzonatane ljuta gujo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 8, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Crash.net nas infomise da Echo CRS Honda tim potvrdio da ce se ovaj vikenda za njihom masinom jos jednom naci Sheridan Morais koji menja povredjenog Broc Parkesa ciji se povratak ocekuje za Holandsku rundu na legendarnom Assenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 8, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Crash.net nas informise da se Roland Resch oporavio i da ce voziti svoju Reitwagen BMW masinu ovog vikenda u Valensiji. Resch je imao dvostruki prelom kljucne kosti za vreme kvalifikacija na prvoj rundi sampionata koji se vozio na Australijskom Phillip Islandu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 8, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Dani Pedrosa je za MCN izjavio da ne zali sto nije presao na Ohlins prosle godine, rekao je: "Ne zalim zbog toga (sto nije presao na Ohlins u '09). Trenutno ne mogu da pronadjem osecaj. Zbog toga nam zimski testovi nisu bili dobri i bili su prilicno teski. "Iz nekog razloga sada sa mojim motorom ili samnom nesto ne funkcionise kako treba. Motor se trese svo vreme. Moram nesto da uradim sa sasijom. "Nadam se da ce proraditi i da cu pronaci osecaj. To je samo modifikacija na sasiji (koja je uradjena), zato sto ne znamo sta fali i kako to da popravimo, zbog toga nije toliko jednostavno." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 8, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan MCN prenosi da je Casey Stoner izjavio da ce novi Ducatijev big-bang agregat pozitivno uticati na trajnost pneumatika tokom trke. Casey je rekao: "Naravno, postoji nekoliko manjih smetnji sa novim agregatom. Izgubili smo malo na maksimalnoj brzini, ali verujem da sa dodatnim ubrzanjem koje smo dobili sa ispucavanjem iz krivina, na kraju svejedno ne gubimo nista." "Najveca razlika na kraju je definitivno vek trajanja guma. Proslih par godina nismo imali male padove u performansama pneumatika, oni su bili veliki. Sa ovim agregatom skoro da nemamo nikakve padove u performansama." "Bice mnogo lakse voziti pri kraju trke." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 9, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Na FIM-ovom sajtu nalazimo vrlo zanimljiv podatak o evoluciji RC MotoGP masini. On sadrzi dosta zanimljivih informacija o sadanjoj RC212V masini kao sto su njene dimenzije, kako su pozicionoirani prekidaci itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 9, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan GPone nas obavestava da je Valentino Rossi pomogao Unicefu tako sto je poklonio jednu od svojih kaciga, sa posebnom posvetom, koja ce otici na aukciju i dobijeni novac ce biti poklonjen deci Haitija. Ovaj humanitarni projekat pokazuje spremnost i zelju vozaca da uvek ucestvuju i pomognu ljudima u nevolji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 9, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Visordown prenosi delove intervjua koje je Valentino Rossi dao za roadracerx.com gde devetostruki svetski sampion prica o tome zasto je MotoGP postao dosadan, rekao je: "Ranije (990cc), motocikli su slajdovali mnogo, posebno u finalnim krugova, a onda smo morali da ulazimo sporije u krivine. Evo ovde imate dva faktora koja ce uticati da se vozaci priblize jedni drugima i to ce poboljsati sou. Uklanjanjem ovih elemenata, nase trke postaju sve vise i vise dosadne, pa smo izgubili prednost, u smislu soua, koju smo imali nad Formulom 1." Valentino je pricao i o svojim danima u Hondi. "Zasigurno, V5 je bio neverovatan. Napravili su motor koji je napravio razliku. "Na mom motoru, ram je takođe bio vrlo dobar; nikada nisam imao problema sa podesavanjima. Taj motor je bio strasno lak za podesavanje po osecaju. "Motor je bio raketa, naravno, ali je to bio jako lep motocikl za voznju; retko se padalo sa njega, mogli ste da ga slajdujete, bio je pouzdan. Onda su u 2007 hteli super-napredan motocikl, ali umesto toga imaju probleme" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano April 9, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Visordown prenosi kako izgleda objasnjenje Losaila od strane Casey Stonera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...