suzanags 7 Napisano Mart 27, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan KIKA moze li za mene 2 kom? (sa sve racunom, da ne citam i delim koliko kostaju ta dva komada) Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Mart 27, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Pokupio sam danas 5 kom. kod Sinise u Ruzveltovoj. Zalepio sam na svoja kola a zalepicu i na kola moje taste :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Mart 28, 2010 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan KIKA moze li za mene 2 kom? (sa sve racunom, da ne citam i delim koliko kostaju ta dva komada) Pozdrav naravno, svašta i ti pitaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Mart 28, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan dr.sharba sorry nisam bio online dva dana pa nisam stigao da ti odgovorim, ali vidim da si se snašao svi koji žele nalepnice - eto ima ih kika, ima ih kod mene a i u Ruzveltovoj, pa kako je kome najlakše. 1. KIKA-Viktoria 2. Kengurrrr 3. maxxa 4. gosa 5. Busman 6. scuba 7. Popsy 8. šmizla 9. jager =7500 din Dakle sada imamo i 1000 din za drugu turu ja ću pokušati da napravim nešto po BusManovom predlogu, ali ako ima neko ko se ozbiljnije bavi grafikom bilo bi bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileivan 7 Napisano Mart 28, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se prijavio da dam 1000din.i nosio na konjarnik kad nije uspelo okupljanje,e sad ako bi mi neko rekao gde da odnesem pare i kad da ne bude obecao a nema ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Mart 28, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Dakle sada imamo i 1000 din za drugu turu ja ću pokušati da napravim nešto po BusManovom predlogu, ali ako ima neko ko se ozbiljnije bavi grafikom bilo bi bolje Ima li predloga za text? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Mart 28, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan meni je najbolji citat : ''NEKO VAMA DRAG VOZI MOTOR!GLEDAJ DVAPUT!!'' ili ''NEKO TEBI DRAG VOZI MOTOR!OBRATI PAZNJU NA MOTOCIKLISTE!'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Mart 29, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se prijavio da dam 1000din.i nosio na konjarnik kad nije uspelo okupljanje,e sad ako bi mi neko rekao gde da odnesem pare i kad da ne bude obecao a nema ga evo mog broja - 0641983069 - živim na Zvezdari, radim na Dorćolu, pa biraj a možemo i negde po gradu da se nađemo... a možeš da ostaviš i kod Siniše u Ruzveltovoj, kod njega sam ostavio i neke nalepnice... Ima li predloga za text? Pogledaj na strani 13 BusMan je obavio istraživanje i dao predlog što treba uzeti u obzir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Mart 29, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Ima li predloga za text? Pogledaj na strani 13 BusMan je obavio istraživanje i dao predlog što treba uzeti u obzir. Ok. Hvala. meni je najbolji citat : 1. ''NEKO VAMA DRAG VOZI MOTOR!GLEDAJ DVAPUT!!'' ili 2. ''NEKO TEBI DRAG VOZI MOTOR!OBRATI PAZNJU NA MOTOCIKLISTE!'' 1 je bolji... +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5137 Napisano April 1, 2010 Drug član, 1901 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Video sam u sredu prvi put ovu nalepnicu na nekom zelenom BMW, propustio sam ga kod cesme na topcideru(tamo gde je Ivana dj pala), vidi se samo` Spasi zivot` sitna slova se bas slabo primete i to ako neko hoce da obrati paznju. Generalno svidja mi se ideja taman sad mogu da se izvuku iskustva i da se napravi nesto efikasnije(uglavnom bolje ista nego nista) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan vidi se samo` Spasi zivot` sitna slova se bas slabo primete i to ako neko hoce da obrati paznju. To kazem, mora upadljivije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano April 3, 2010 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan razdelila sam danas skoro sve (ima jos nekih 5 komada) na akciji u sremčici kintu je dodao još (nadam se da sam dobro zapamtila, ako je greška nek se javi "pošteni nalazač" :-)) dragan66 1. KIKA-Viktoria 2. Kengurrrr 3. maxxa 4. gosa 5. Busman 6. scuba 7. Popsy 8. šmizla 9. jager 10.dragan66 =7500 din+500 din javi se maxxi da ti dam tj. da kažeš di i kad da ti doturim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 3, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi da napravimo neku nalepnicu koju bi delili prolaznicima na protestu sedamnaestog. Neshto prosto i jednostavno za vlasnike automobila koji poshtuju motocikliste. Npr: Ja pazim na motocikliste! Kratko i jednostavno (malo texta - velika slova) ali opet funkcionalno. Aj ako ste za, da ubrzamo i odradimo to. Ja dajem chrvenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano April 6, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za, BusMan je dao takav predlog, i meni se dja... jel' ima neki dobrovoljac za izradu ili da ja petljam po photoshopu? aj večeras ionako završavam neki sajtić pa ću usput i ovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano April 6, 2010 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ranije otvarao slicnu temu ima i slika nalepnice http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=29770.0 . nemam vremana da iscitavam celu temu ako moze neko da napise koliko kostaju nalepnice i kolika serija mora da bude . i ako moze da se uradi ovakva koliko bi kostala . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano April 7, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan @KTM+A Nalepnice koje smo pravili su dimenzija 24,5x5,5cm na beloj foliji i sa crnom i crvenom i koštale su 6,5din/kom a minimalni tiraž je 1000, mada bi možda moglo i manje, ali mislim da je besmisleno... a i povećalo bi cenu. ova nalepnica koju si ti doneo je fina, ali je veća i ima plavu, crnu i crvenu boju... ako bismo je modifikovali (mislim na boje, a možda i na veličinu) ne bi bila skuplja danas ću okačiti neke nove predloge za nalepnice... mislim ono što su ljudi predložili a ja probao da izvedem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 7, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepo od tebe sto se trudis ali mi nije jasno zasto pokusavas da izvedes bilo sta? Imas vec gotovo na prvoj strani teme sto su ljudi koristili i koriste u svetu a posto srbija kasni godinama za svetom to nam olaksava sve jer kad imas neki problem utesna cinjenica je da ga je neko negde pre tebe vec imao i vec ga resio pa sve sto trebas da uradis je da primenis njegovo resenje. Brzo i efikasno! Eventualno samo da se prevede na srpski ali ne ne bi mi bili srbija da se mi ne pravimo pametni i prepravljamo sve jer to moze bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano April 7, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan neću da se pravim pametan... na prevod sam prvenstveno i mislio, a druga stvar, većina onih nalepnica je u boji, što povećava cenu... dakle samo da se držimo nekog kalupa da ne bi menjali cenu... konkretno sam uzeo jednu da prevedem i prepravim sliku u crno belo, a druga je ona ideja "ja pazim na motocikliste" ili kako već... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 7, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Evo prostog reshenja Busmanove ideje. Ako se shtampa na zhutoj foliji radice se samo jednom bojom (crna) shto nalepnicu chini josh jeftinijom i lakshom za izradu. To nam ostavlja prostora da ih shto vishe uradimo i podelimo narodu. PS. Takodje, ovo bi trebalo da asocira i na zhuti saobracajni znak obaveshtenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano April 7, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan kuL, meni se đa! ja nisam mogao da se odlučim za font... hoćemo li da stavljamo i neku sličicu pored? EDIT: može da bude sa crvenim okvirom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano April 7, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ove sam napraviop još pre par dana ali sam sinoć ubacio kacigu (to je sa jedne od nalepnica sa prve strane) iskreno, meni se ova koju je ugac napravio više sviđa al ajd da ne bude da sam ove radio za "dž"... p.s. možda bi trebalo i ovako nešto da uzmemo u obzir (ovo uzeh iz teme "Putevima i džadama Male Azije i Bliskog Istoka", nalepnica iz Bugarske) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 7, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ti losha ideja Maxxa, ali bi trebalo josh malo da se razradi. Evo josh jednog slozhenijeg primera. Slozheniji zbog sechenja i boje vishe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano April 7, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ova je još bolja! ali u pravu si, nije zgodno za sečenje... ali ako bi trougao, odnosno znak bio unutar nalepnice, onda bi bilo lakše. sad imamo 4 "boje" ... onda ili da pozadina bude bela ili unutrašnjost znaka žuta... mada ne znam koliko bi je to promenilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 7, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Nepotrebno coshe gore desno bi bilo isecano naknadno od strane lica koje preuzme nalepnicu. Mozhemo chak dodati text "ovde iseci". Ako se slazhete da je ovo OK, valjalo bi shto pre pronaci jeftinu shtampu i skupiti novac za istu. Lepo bi bilo podeliti ovo narodu ispred skupshtine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano April 7, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog predloga. Nisam se puno potrudio, cisto da imate predstavu. Mislim da je najbitnije da je upadljivo, i da se brzo cita. Malo je podugacak tekst na aktuelnoj nalepnici, ne znam koliko se uspesno cita. Nema previse sentimentalnosti u mojoj verziji, ali mislim da ce lakse biti uocena i dovoljno shvacena. (naravno, ovo verzija od 30 sekundi, lako bi napravili da to na nesto lici, ako vam se dopada ideja.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...