ssnupi 266 Napisano Mart 13, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za inicijativu! Racunajte i na 1000 dinara od mene. Vidim da je Scuba vec odredjen da skuplja, tako da cu njemu dati parice. Inace, svidja mi se i ideja za GSP. Ostalo je da ih posetimo i dodelimo im licno zahvalnicu za pomoc oko Deda Mraz akcije, pa cu iskoristiti priliku da im predlozim da razmisle o ideji da na autobuse izlepe reklamne tekstove i grafiku koja bi skretala paznju na motocikliste. Hvala na ideji! Cika Busman, ugovaraj sastanak. Nema na cemu i drugi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Mart 13, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Druga tura: 1. šmizla 2. Kengurrr 3. BusMan 4. Popsy 5. Pablo Dobra je ona akcija sa autobusima što je uff ostavio na strani 6 Popsy lepo kaže, tad je Palić... pa da pomerimo onda ipak za subotu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan meni je svejedno kad.... samo bih molila nekog od vas da me podseti da se nezaglupim.... moze na mail ili pp.... hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za inicijativu! Racunajte i na 1000 dinara od mene. Vidim da je Scuba vec odredjen da skuplja, tako da cu njemu dati parice. Inace, svidja mi se i ideja za GSP. Ostalo je da ih posetimo i dodelimo im licno zahvalnicu za pomoc oko Deda Mraz akcije, pa cu iskoristiti priliku da im predlozim da razmisle o ideji da na autobuse izlepe reklamne tekstove i grafiku koja bi skretala paznju na motocikliste. Hvala na ideji! Cika Busman, ugovaraj sastanak. Nema na cemu i drugi put mislim da se pohvala nije odnosila na tebe vec na autora teme i na ljude koji su se angazovali a ne samo pisali poruke podrske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Mart 13, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za inicijativu! Racunajte i na 1000 dinara od mene. Vidim da je Scuba vec odredjen da skuplja, tako da cu njemu dati parice. Inace, svidja mi se i ideja za GSP. Ostalo je da ih posetimo i dodelimo im licno zahvalnicu za pomoc oko Deda Mraz akcije, pa cu iskoristiti priliku da im predlozim da razmisle o ideji da na autobuse izlepe reklamne tekstove i grafiku koja bi skretala paznju na motocikliste. Hvala na ideji! Cika Busman, ugovaraj sastanak. Nema na cemu i drugi put mislim da se pohvala nije odnosila na tebe vec na autora teme i na ljude koji su se angazovali a ne samo pisali poruke podrske Mislim da nisi u pravu, odnosi se na sve koji su ucestvovali na bilo koji nacin. I majka rodi dete, ali bez oca tesko.Jedno bez drugog ne moze. Samo je snupi bio prvi koji je kao sav normalan svet odg "NEMA NA CEMU I DRUGI PUT"... Ajmo bez OFFnja idemo dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Mart 13, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za inicijativu! Racunajte i na 1000 dinara od mene. Vidim da je Scuba vec odredjen da skuplja, tako da cu njemu dati parice. Inace, svidja mi se i ideja za GSP. Ostalo je da ih posetimo i dodelimo im licno zahvalnicu za pomoc oko Deda Mraz akcije, pa cu iskoristiti priliku da im predlozim da razmisle o ideji da na autobuse izlepe reklamne tekstove i grafiku koja bi skretala paznju na motocikliste. Hvala na ideji! Cika Busman, ugovaraj sastanak. Nema na cemu i drugi put mislim da se pohvala nije odnosila na tebe vec na autora teme i na ljude koji su se angazovali a ne samo pisali poruke podrske Kad je ljudima dosadno, dosadno im je ponajprije stoga što su dosadni sebi samima. [Hoffer Eric] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Mart 13, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Cija je ideja bila za GSP ??? mozda sam slucajno pogresio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Mart 13, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za inicijativu! Racunajte i na 1000 dinara od mene. Vidim da je Scuba vec odredjen da skuplja, tako da cu njemu dati parice. Inace, svidja mi se i ideja za GSP. Ostalo je da ih posetimo i dodelimo im licno zahvalnicu za pomoc oko Deda Mraz akcije, pa cu iskoristiti priliku da im predlozim da razmisle o ideji da na autobuse izlepe reklamne tekstove i grafiku koja bi skretala paznju na motocikliste. Hvala na ideji! Cika Busman, ugovaraj sastanak. Nema na cemu i drugi put mislim da se pohvala nije odnosila na tebe vec na autora teme i na ljude koji su se angazovali a ne samo pisali poruke podrske Mislim da nisi u pravu, odnosi se na sve koji su ucestvovali na bilo koji nacin. I majka rodi dete, ali bez oca tesko.Jedno bez drugog ne moze. Samo je snupi bio prvi koji je kao sav normalan svet odg "NEMA NA CEMU I DRUGI PUT"... Ajmo bez OFFnja idemo dalje... oprosti sto sam off-ovao.. Bilo je jace od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Mart 13, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo idemo dalje, ovo je dobro svih nas i buducih bajkera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Mart 13, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je sto cemo konacno nesto uraditi Mada se meni licno nalepnice ne svidjaju - deluju mi neozbiljno sa tim crtezom Sta je falilo onim sa prve strane - samo da su na srpskom? da ne pravimo cirkus od automobila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 13, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mada se meni licno nalepnice ne svidjaju - deluju mi neozbiljno sa tim crtezom da ne pravimo cirkus od automobila bitna je poruka... u nekoj druguj iteraciji ćemo napraviti lepše ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mada se meni licno nalepnice ne svidjaju - deluju mi neozbiljno sa tim crtezom da ne pravimo cirkus od automobila bitna je poruka... u nekoj druguj iteraciji ćemo napraviti lepše ;D ;D ;D i ja bih volela da su lepse, al sta je tu je.... mazda u nekoj drugoj turi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Mart 13, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Druga tura: 1. šmizla 2. Kengurrr 3. BusMan 4. Popsy 5. Pablo 6. KochaMatori - 1.500 =============== ajmo treca tura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Mart 13, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa ako vec pravite 3 ture onda napravite razlicite nalepnice da ljudu mogu da odaberu sta im se svidja jer dzaba nalepnice ako ih ljudi ne zele na svojim kolima zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Mart 13, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan pa ako vec pravite 3 ture onda napravite razlicite nalepnice da ljudu mogu da odaberu sta im se svidja jer dzaba nalepnice ako ih ljudi ne zele na svojim kolima zar ne? Mudro zboris kolega. 1. šmizla 2. Kengurrr-500 sigurno, ako izleti jos neki dinar dodacu. jbg, mrtvi pasos i put. 3. BusMan 4. Popsy 5. Pablo 6. KochaMatori - 1.500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Mart 13, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Ajd osvezite info kome se daju pare? Tema postade velika pa nesto ne mogu da navatam taj detalj. Ako je nedelja 21. ja cu tada verovatno na Palic. Mozda neki br. tel pa da se cujemo sutra, prekosutra...da se nadjemo negde u gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 13, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za inicijativu! Racunajte i na 1000 dinara od mene. Vidim da je Scuba vec odredjen da skuplja, tako da cu njemu dati parice. Inace, svidja mi se i ideja za GSP. Ostalo je da ih posetimo i dodelimo im licno zahvalnicu za pomoc oko Deda Mraz akcije, pa cu iskoristiti priliku da im predlozim da razmisle o ideji da na autobuse izlepe reklamne tekstove i grafiku koja bi skretala paznju na motocikliste. Hvala na ideji! Cika Busman, ugovaraj sastanak. Zaisata je super ideja da rezervisemo malo prostora na autobusima, ali je to malo sira tema pa cemo o njoj na licu mesta sa nadleznima. Videcu da ugovorim sastanak posle 22-og, kad grane sunce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Mart 14, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kocho meni idu parice ali mislim da još nemamo skupljenu kintu za celu drugu turu pošto sa onog spiska ne daju svi 1000. Onda neka bude u subotu sastanak i meni bi više odgovaralo u subotu, u nedelju ću verotvatno morati z NS da idem... E da, hajde onda možemo u drugoj turi neke druge nalepnice... može i one sa početka, uff na koje si konkretno mislio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileivan 7 Napisano Mart 14, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Nesto me zeza net,pa ne mogu da procitam sve postove,ali ako treba kinta racunajte da cu dati 1000 samo recite gde i kad,i koliko nalepnica se dobija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Mart 14, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Kocho meni idu parice ali mislim da još nemamo skupljenu kintu za celu drugu turu pošto sa onog spiska ne daju svi 1000. Onda neka bude u subotu sastanak i meni bi više odgovaralo u subotu, u nedelju ću verotvatno morati z NS da idem... E da, hajde onda možemo u drugoj turi neke druge nalepnice... može i one sa početka, uff na koje si konkretno mislio? Nesto me zeza net,pa ne mogu da procitam sve postove,ali ako treba kinta racunajte da cu dati 1000 samo recite gde i kad,i koliko nalepnica se dobija OK. shvatio sam naknadno da nema celih 6.5k ali evo tu je i zileivan pa bi to valjda zatvorilo 2. porudzbinu. Pare znaci donosimo u Subotu, 20.marta u 18 h, club konjarnik, ustanicka 170 e ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileivan 7 Napisano Mart 14, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Primio k znanju,vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Mart 14, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E da, hajde onda možemo u drugoj turi neke druge nalepnice... može i one sa početka, uff na koje si konkretno mislio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Mart 14, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Nekako mi ovo "gledaj dvaput" ne zvuci bas... cini mi se da bi pre islo "pogledaj dvaput" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Mart 14, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan viđanje - kao što je Kocha rekao. onda neka u drugoj turi budu ove, malo prepravljene ja bih tu stavio i neki motorić nekako mi lepše, a ne menja cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Mart 15, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ništa protiv da štampamo različite, i treba da ih bude više sa istom osnovnom porukom. Jedini amandman na ovu crnu, predlog za drugu turu, je što nije dovoljno upečatljiva po mom mišljenju. Mislim da treba više da "bode oči". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...