mrxfon 1495 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Rešio drugar da uzme Beverly-ja. Treba da idem sa njim za vikend da pogledamo 2 komada, ali ja ne znam na sta treba da obratim paznju kod kupovine tog skutera. Da li moze neki vlasnik (sadasnji ili bivsi) da mi kaze koje su to cakice na koje treba obratiti paznju, U pitanju su modeli od 2001-2003god. Bilo bi dobro kad bi imao informaciju do vikenda jer tad bi trebalo da pogledamo skutere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIBO 5 Napisano Februar 24, 2010 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan posto ste sa karaburme, odvezite beverly do Kalija u pontederin servis u visnjicevoj blizu skretanja za adu huju. neka pogleda masinu, kais itd, to je jedini pouzdan nacin. da sam ja, vise bi gledao vlasnika nego skut. i trazio bi da je prvi vlasnik u svakom slucaju. ali opet, to su neunistive masine. ako izgleda ok, sanse su da je ok. posto trazite beverly, koji je dobar izbor, u prednosti ste, posto ih ima na tone u ponudi, a bice ih jos vise sledecih par nedelja kad krene sezona. trazite kupljen kod nas, trazite servisnu knjizicu, pecate itd. kais da je menjan na maks 15,000km ako ne pre! proverite ulje, nivo, i koje je prozirnosti...pa ako kaze tek uradjen servis, a ulje crno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Februar 25, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano Februar 25, 2010 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti par informacija: Prvo, malo su mi nejasna godišta koja pominješ, koliko ja znam 2001 nije bilo Beverlyja, 2002 su bili 125 i 200, a 2003 125,200 i 500. Po mom mišljenju 125 je preslab, 500 nije dovoljno pouzdan, troši, pretežak je i skup za održavanje. 200 je zastareo motor koji je Piagio ukunuo sa dolaskom 250. Zaključak, pravi je 250, kompromis snage, težine i cene. Imao sam ga par godina, proputovao sa njim celu Srbiju i Jadran(udvoje) i stvarno je odličan skuter. Ne znam koliki vam je budžet, ali je moj savet svakako 250, kupljen i održavan kod nas (imaju mnoooogo manje km od italijana). Do 2006 oni su sa karburatorom, odnosno jevtiniji i jednostavniji za održavanje, a idu isto ili bolje od i.e. verzije. I još nešto: Pontederin servis u Višnjičkoj je zatvoren već par meseci i koliko znam, Kali za sada ne radi nigde, dok ne nadje novi prostor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se od 2001 proizvode. Planirao je onaj od 200ccm zbog cene a i ima ih vide nego ovih od 250ccm. Kolika je max brzina beverly-ja i da li moze ovaj od 200ccm da nosi 2 osobe bez problema? Kolika je prosecna potrosnja? Gde mogu da mu vidim ulje, tj. gde se sipa ulje na njemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Februar 26, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi ovako, taj od 200ccm (LEADER mašina) ima 19 konja i ide skoro isto kao 250-ica (QUASAR mašina) tako da može da nosi i 2 komaTa na sebi. Inače, ta mašina nije zastarela niti je ukinuta samo se ne ugrađuje više u Beverly nego u Carnaby i Aprilliju Sport City (oba i dalje sa karburatorom). Neka maksimalna brzina je do 120 (119 po testu) u zavisnosti od stanja -200ccm i oko 125 km/h za 250-icu. Potrošnja se kreće oko 4-4.5L (za oba) u gradskoj vožnji a prozorče za ulje se nalazi sa leve strane (blizu ćopave) i malo iznad je plastični šraf gde se isto i sipa. Pitaj nntoma na PP šta te zanima oko motora, on ima Aprilliju 200ccm s' kojom je za kratko vreme prešao 40-ak 'iljadarki bez problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Februar 26, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Februar 27, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa beverlijem sa zenom otisao do mora u cg,bio je od 250ccm,trosio mi je 3l.odlican skuter... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...