Heavy 0 Napisano Februar 24, 2010 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braco bajkeri. Imam jedan ozbiljan problem. Moj motor nece ni da mrdne. Naime evo price. Prosle godine sam kupio Hondu VT500c '86 god. Sve je bilo ok, jednom samo nije htela da upali i to smo resili gurkom i sve ok. Posle 2 i nesto meseca voznje, meni uleti budala na dzipu u traku i pukne me. Rezultat: vile iskrivljene, volan iskrivljen, migavci na levoj strani otkinuti, far unisten, nozica od kvacila iskrivljena, itd... Toliko o motoru...ja sam se inace izgrebo ko p***a i zalepio za dzip a onoj budali sam razbio nos, arkadu i izbio dva zuba. Ko je pao i doziveo tako nesto razumece me. Inace posle toga ja sam odneo motor na popravku kod nekog sabana kojeg su njegovi drugovi meni preporucili. 3 i po meseca je proslo i jedva je kao popravio. Motor je bio u voznom stanju jedno 1.5 nedelje i posle...nista. Nece da upali i nece da upali. Vergla vergla ali nikako da zapne. E sada sta sam ja primetio i sto su mi rekli. 1.Magarac skinuo rezervoar i drzao motor na dvoristu i to nepokriven. 2.Filter za vazduh nije ni pripravio na karburator. Inace punio sam akumulator i sve to koliko sam znao da nacackam ali nece nikako da upali.Proverio sam i svecice. Bacaju struju ko lude, znaci rade. E sada sta je drugo problem ne znam stvarno. Kada pokusavam da upalim motor samo vergla i nista. Evo jedan covek mi je dao savet da stavim gorivo (nesto malo) direktno u karburatore pa da posle toga probam da upalim. Probao sam i to ali nista. Jedno dva puta je zabrujao ali se nije upalio. E sada ukoliko neko ima savet sta jos da probam, zamenim, popravim, napravim..mnogo bi cenio pomoc. Zahvaljujem se unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Februar 24, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Ajd polako... Nakon uzimanja motora od tog "majstora" si ti vratio filter vazduha kako treba, pritegao crevca, selne, konektore od struje itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavy 0 Napisano Februar 24, 2010 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajd polako... Nakon uzimanja motora od tog "majstora" si ti vratio filter vazduha kako treba, pritegao crevca, selne, konektore od struje itd... Jeste sve sam pripremio kako treba ali nista. Jel' slutis mozda gde je problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ca 2 Napisano Februar 24, 2010 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Mexico-Cabo San Lucas Motocikl: kawasaki Zx6r, kawasaki Gpz 600r, suzuki Gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan zvuci pocetnicki ali probaj sledece mozda ti gorivo ne silazi u karburatore skini crevo sa karburatora i pogledaj da li ide gorivo kada pustis slavinu ako ne otvori cep rezervoara,mozda ti se zapusio otvor za vazduh i vakum ne dozvoljava gorivu da izadje meni se to desavalo na laverdi 500 s ako je to okey,pogledaj da li ti dolazi gorivo na svecice,samo zaverglaj par puta i ako ti je svecica posle vlazna onda ti je taj "majstor" pomerio paljenje i dobijas struju u pogresno vreme danas je svasta moguce (nazalost) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...