svetac 527 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan sto se napali coveka,obavio je sa troterima dobar dil!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 1, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan AuH! Bio sam fasciniran čak i onim prvim fotografijama, ali videti skopljen motor OVAKO sređen je sasvim nova dimenzija.... NEVEROVATNO! Druže moj, ovaj motor sada jednostavno više NEMA CENU. Čista perfekcija.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Mart 2, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Komplimenti!! Ponosim se sa takvim članovima foruma!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojaxl 0 Napisano Mart 2, 2010 U prolazu, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan AuH! Bio sam fasciniran čak i onim prvim fotografijama, ali videti skopljen motor OVAKO sređen je sasvim nova dimenzija.... NEVEROVATNO! Druže moj, ovaj motor sada jednostavno više NEMA CENU. Čista perfekcija.... -Hvala prijatelji,verujte da mi je jako toplo oko srca kad vidim ovakve komentare ! -Sto se mopeda tice,kao i sve na ovom svetu,tako i on moze da ima cenu.Jedino sto ne moze-to je da bude jeftin! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Mart 2, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Ni fabrika ne bi uradila bolje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Mart 2, 2010 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo!!! Perfekcija, svaka chast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Mart 2, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan A,vozit ces ga???? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojaxl 0 Napisano Mart 2, 2010 U prolazu, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan A,vozit ces ga???? ;D ;D ;D Ma necu ga voziti,evo stavio sam ga u dnevnu sobu-ispod ikone! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Mart 2, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan pazi samo kada se kandilo bude palilo. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Mart 3, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan :o Skidam sesir! Svaka cast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Mart 4, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Dobar posao, a mene ubi nekakav ugursuzluk imao bih i ja nešto slično raditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojaxl 0 Napisano Mart 4, 2010 U prolazu, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar posao, a mene ubi nekakav ugursuzluk imao bih i ja nešto slično raditi. -Krajnje vreme je da pocnes sa sredjivanjem,sezona pocinje za oko 2 nedelje-ako ne pogrese meteorolozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 4, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sezona je davno počela.... nije se zapravo nešto ni završavala, ali ajd' .... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShakalJC 1 Napisano Mart 4, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Belgrade-Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstore! ostao sam bez komentara :o ..perfekcija!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Mart 4, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno super odradjeno.....samo mi reci kako si uradijo ram...on mi se najvise svidja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojaxl 0 Napisano Mart 5, 2010 U prolazu, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno super odradjeno.....samo mi reci kako si uradijo ram...on mi se najvise svidja.... -Nisam siguran da sam shvatio na sta si tacno mislio sa time da "kako sam uradio ram"!?! -Rasklopis sve sto ti oci vide,dooobro ga odmastis sa klinerom i operes visokim pritiskom i Ferijem (za sudove).Sad dolazi onaj naj mucniji deo a to je dugotrajno smirglanje!Mogao sam ga odneti na peskiranje,ali posto ovom mopedu ulje prolazi kroz sasiju,nisam hteo da rizikujem ni slucajni ulazak peska unutar sasije! -Kad ga lepo izvodenises,tanko ga preduvas sa spric gitom,potom ga ponovo ovlas izvodenises,kad se osusi,sve premazes prvo sa antisilikonom pa sa medenom krpom i nanosis bazu u dva sloja!na kraju ide lak isto u 2 sloja i to ti je to ! Gotovo očas posla -To je moj nacin,sto ne znaci da je to ispravan metod! -Nadam se da si zadovoljan odgovorom,jbg ne umem krace! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Mart 5, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan kaciga dole (jbg nema smile koji skida kacigu). eto ideja šta raditi van sezone, a ne gledati enduro filmove k'o ja... respect! i za trud i za rezultat! pregledah i slike i video po više puta i... divim se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Mart 5, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan ma postupak je ok nego meni se svidja farba tj,boja bas bas je siva....koja je to boja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojaxl 0 Napisano Mart 5, 2010 U prolazu, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma postupak je ok nego meni se svidja farba tj,boja bas bas je siva....koja je to boja? -Boja je . . . bem li ga ne znam ni ja sam!Kupio sam jako svetlu pa sam je saam nijansirao,imam tih tako bojica jer se bavim tim stvarima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Mart 6, 2010 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti cast majstore stvarno, em umes em imas i prostor. Ja sam se razmisljao da se upustim u tako nesto, al sad vidim da bi to bilo spremno za sezonu 2017. Inace kazi mi da li bi isto uradio usluzno i koliko bi cenio posao? R45, stari policijski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojaxl 0 Napisano Mart 6, 2010 U prolazu, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan -Naravno da bi uradio i usluzno-zasto da ne!Za ostale detalje mozemo da se cujemo preko pp ili preko e-mail adrese,lako cemo se dogovoriti! kojaxl@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
varadero015 12 Napisano Mart 21, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: loznica Motocikl: HONDA TA Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast majstore!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Mart 22, 2010 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan :o Pa mislim sta reci osim svaka cast, i hvala na postavljenim standardima kako treba raditi restauraciju. pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojaxl 0 Napisano Mart 23, 2010 U prolazu, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan USKORO! Nova tema,nov motor i nova restauracija!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 24, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Krenuo biznis? E neka vala, i treba. Sa ovakvim kvalitetom ćeš imati posla do penzije. Samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...