wllada 2 Napisano Mart 5, 2007 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji neki moto-servis u Požarevcu? Ako iko zna neka mi pomogne. Može i negde u blizini ako nema baš tamo. Trebalo bi da uzmem neki motor odande pa bih ga odvezao na pregled. HVALA UNAPRED! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrshavko 5 Napisano Mart 16, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Pozarevcu nema.Ima kod Petrovca ali to ti i nije bas blizu,ima sigurno 50 km.Ustvari ima jedan lik u PO ali ces tesko kod njega saznati nesto vise o motoru ako se iole malo razumes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma postoji , odnosno ima dva coveka drasko i neki gula, ali nisam bas odusevljen .....samo gledaju kako da ti uzmu pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Jun 28, 2007 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko jos nekog majstora u okolini??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Jun 29, 2007 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li je moguce da nema ni jednog majstora u krugu od 50 km????bruka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Avgust 16, 2007 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma taj gula je ljubomoran ....bar mi tako deluje , kad dodjes kod njega, gleda te kao da si mu pobio familiju.....i odmah normalno ide prica kako to nista ne valja, u fazonu bolje baci to , ali sta ces kad nemamo drugog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanatic 0 Napisano Avgust 16, 2007 U prolazu, 23 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan U Petrovcu Pedja , daleko je ali shta da radis ... On stvarno odradi sve kvalitetno a ne "dere" ljude ... Imas i u selu "Bozevac" to ti je nekih 20tak km od PO , Jovisha se zove lik , radi odlicno ali malo skupji od Pedje ... Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Avgust 16, 2007 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan Pedja servis u Petrovcu Srecko iz Lopusnika 4 km.od Petrovca Jovisa servis iz Bozevca za kros motore doktor, cak i njegov sestric ima radnju za servisiranje motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanatic 0 Napisano Avgust 17, 2007 U prolazu, 23 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Eh da , ovaj u lopusniku zaboravih na njega ... Taj lik bukvalno "nema sta nema" ... Delove i polovne motore sve i svasta a i cuo sam da odlicno radi .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrshavko 5 Napisano Avgust 18, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Srecko nije los ali je toliko neodgovoran da je to tuzno.Ako ga ne zoves svakog dana bar po dva puta dnevno gume ti menja dva meseca.Sto se tice mehanike,mislim da je trenutno jedan od boljih u nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Avgust 18, 2007 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan ma taj gula je ljubomoran ....bar mi tako deluje , kad dodjes kod njega, gleda te kao da si mu pobio familiju.....i odmah normalno ide prica kako to nista ne valja, u fazonu bolje baci to , ali sta ces kad nemamo drugog :D :D Znam dobro Gulu ali nisam znao da je na takvom glasu... Nadam se da su vase kritike ispravne :-\ ???, inace upropastiste coveka :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanatic 0 Napisano Avgust 22, 2007 U prolazu, 23 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Srecko nije los ali je toliko neodgovoran da je to tuzno.Ako ga ne zoves svakog dana bar po dva puta dnevno gume ti menja dva meseca.Sto se tice mehanike,mislim da je trenutno jedan od boljih u nas. Cuo sam za tu neodgovornost , mada od lika koji voli da laze i s3re pa nisam bash verovao , cinio mi se kao odgovoran lik .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 2, 2007 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, na SRAD-u 750 mog ortaka Srećko iz Lopušnika menja lanac bregaste već 2-3 nedelje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrshavko 5 Napisano Septembar 13, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo, na SRAD-u 750 mog ortaka Srećko iz Lopušnika menja lanac bregaste već 2-3 nedelje Rekoh ti ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Septembar 15, 2007 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma taj srecko je ok, ali sto se tice neodgovornosti to ste u pravu , a i nije bas sladak sa cenama, cuveni pozarevacki majstori gula i drasko...no comment- kad su trebali prijatelju da se steluju ventili gula je jos sa vrata rekao da treba da se promeni glava itd, a bas on ima istu za male pare, mislim strasno..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanatic 0 Napisano Septembar 15, 2007 U prolazu, 23 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Zato su Pedja ili Jovisa , jedini ljudi kod kojih ja popravljam motor. Fer su korektni , tacni ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1755 Napisano Avgust 16, 2008 Drug član, 1010 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 16, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan čovek na kostolačkom putu (ulica Vojske Jugoslavije) koji popravlja sajle. Kuća je tu negde oko škole Kralj Aleksandar i crkve, dakle bliže gradu. Vrata na garaži imaju ona stakla sa autobusa, tj. ona duguljasta sa vrata autobusa, a ograda je zelena, tako nekako. Znači, ta strana ulice gde su i škola i crkva. Pitaj po komšiluku, znaju ga, popravlja kilometar sajle godinama. Šta da radim kada ne znam broj kuće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1755 Napisano Avgust 16, 2008 Drug član, 1010 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Avgust 17, 2008 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan Pedjin broj 012 334 793 a Jovisin broj pogledaj u imeniku on je inace iz Bozevca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1755 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 1010 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1755 Napisano Septembar 20, 2008 Drug član, 1010 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GARGI73 0 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: POŽAREVAC Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u servisu MINIMOTOR preko puta diskoteke (sramota reći koje)ja sam uzeo tamo motor i stvarno su ok!Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
root012 191 Napisano Octobar 18, 2018 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ozivljavam temu staru sto godina, jel imate brojeve od ovih majstora? Telefon koji stoji za pedju ne radi vise. Treba mi neki proveren iskusan majstor za skuter u okolinu Pozarevca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano Octobar 18, 2018 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan Na Lučičkom putu preko puta perionice "Panorama"majstor Borko, od skora u našem gradu inače povratnik iz inostranstva, nema greške !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...