serbduck 15 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Molim za sve moguce informacije o ovoj kacigi? Schuberth R1 Dark Fire Pokusavam da okacim sliku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi. Nasao sam ovu kacigu jako povoljno ( jeftino ). Da li da je kupim? Bilo kakva informacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako je jeftino a da nije u losem stanju kupuj obevezno Schuberth je vrhunska firma i sve njihove kacige koje sam probao naprosto su u mnogim(pa i sitnim detaljima) bolje i kvalitetnije od ostalih R-1 je supersport kaciga pa jedino to moze malo da ti smeta, ali nemoj pogresno da shvatis nije ni upola bucna kao ono sranje od AGV Stelth-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znam sta je Schubert ali ovaj model mi je nepoznat :-\ i ne smeta mi sto je supersport. Naprotiv. Ovo je nesto polovno, ali u odlicnom stanju i za male pare. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Februar 22, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ..nađi i meni jednu ako te ne ufate ;D Ne znam kakva je ali opako izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E bre komso, pa nije na popustu ( nikom nije popustila paznja ) nego na aukciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 23, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Super tiha, skoljka malo veca za moj ukus. Imaju je Pablo i Maki, mislim da se antifog folija vremenom odlepljuje. Ima unutrasnje cvikere, i reflektujuce folije iznad vizira i odpozadi, skidajucu unutrasnjost. Verovatno je malko teza, to navataj na netu, ali deluje kao kvalitetan primerak. Licno schuberth ne volim, ni dizajnom sare ni oblika, al da je Nemac-->jeste! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Februar 23, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da te zbunjuje Dark Fire u nazivu, to je samo oznaka dezena. Dakle Schuberth R1 te interesuje kakva je. Evo procitaj ovaj review, imaj na umu da je tekst pisan 2007 pa "naj" mozda ne vazi vise. Odvojeno se prodaju pinlock vizir (antifog) i breath deflector. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 23, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Kod nezvanicnog distributera iz Kragujevca islo sve zajedno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1921 Napisano Februar 23, 2010 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti broj odgovara, kupuj slobodno. Ja imam S1, ne R1. Ali, u svakom slucaju je to kaciga najbolja koju sam do sad imao i nosio. Naravno, to je moje subjektivno misljenje. Osim S1 imam jos i shoei XR1000 i staru agv xvent valentino rossi, a imao sam nolan n101... Nemoj da te zbunjuje Dark Fire u nazivu, to je samo oznaka dezena. Dakle Schuberth R1 te interesuje kakva je. Evo procitaj ovaj review, imaj na umu da je tekst pisan 2007 pa "naj" mozda ne vazi vise. Odvojeno se prodaju pinlock vizir (antifog) i breath deflector. Tacno je za pinlock da se prodaje odvojeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1 il nijedan 4 Napisano Februar 24, 2010 WWW.motoklubmuzlja.com, 11 postova Lokacija: Mužlja/Zrenjanin Motocikl: YAMAHA R1 Prijavi odgovor kao problematičan Sve preporuke za kacigu. Ja je imam dve godine R1 Blue Fire i zadovoljan sam. Kupio sam je novu 2008 godine bila je oko 330€. Imao sam udes prošle godine i glavu mi sačuvala. Supersport kaciga težina cca 1560 grama, tiha,imaš unutrašnje zatamljene cvikere,postave mogu da se skidaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Februar 24, 2010 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi. Ako Bog da kupujem . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj se ni razmisljati kupuj,jedina mana je sto se skida antifog pa treba kupiti onaj drugi vizir pinlock. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Mart 1, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li se ponovio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...