nenad cbr 0 Napisano Februar 18, 2010 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde da nabavim xenone za cbr 125 i koliko to kosta??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Mart 8, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan proveri koje sijalice su kod nje??? (H7, H1 . . .) da li ih ima dve ili jedna i da li hoćes samo kratko xenon ili i dugo??? pa se javi da ti kažem cenu i da li uopšte možće da se nabudži zbog njenog akumulatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Mart 8, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan od 30e zavisi od tipa sijalice, velicine trafoa i garancije koje je godiste cbr? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me koliko kosta xenon H4 obican i bi xenon ( jedna sijalica samo da ima i kratko i dugacko svetlo ) , za motor naravno sa slim balastom i ako ima vodootporan. Boja sto belja znaci da ne vuce na plavo to bi trebalo da je oko 5000 k. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILOS BG 0 Napisano April 6, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: N.Beograd Prijavi odgovor kao problematičan decko sa zove goran 064 125 50 56.....meni je ubacio na gsxr, i prezadovoljan sam......moj savet ti je da uzmes 6000k, to je stavljeno na motorcikl.......u automobilu imam 5000k, nema razlike, nijanse su u pitanju, ali 6000k mnogo bolje izgleda......tako da cu kada se istrose na automobilu, da ih zamenim sa 6000k.....pozdrav..! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...