papacito 1354 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan evo par slika kako je covek uradio poliranje felni,fazastera i svega sto je bilo na motoru sto se moglo uraditi na r6 ;D ima jos dosta ispoliranog nego nisam stigao da slikam,sve u svemu jako sam zadovoljan koje radom koje cenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 17, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan lepo uradjeno,samo mislim da je ivica felne do gume trebala da se jos koji milimetar dalje ispolira ili bar da se skine farba,jer mislim da ce se videti i kada se guma namontira,ili amo tako izgleda na slici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam mislio kada mi je decko poslao slike ,ali kada su felne stigle nema nigde crnila koje se se vidi kada se namontira guma stvano su ispale ekstra mada se na slici lose vidi kako su ispolirani diskovi oni daju efekat ogledala vise od felni.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Februar 17, 2010 motoras, 2488 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu...pa moraces da vozis sa cvikerima za sunce!!! 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Februar 17, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan nemoj da te mrzi. postavi slike kako izgleda na motoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko te je koshtalo zadovoljstvo po felni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan lepo ej to ali ces sad morati svaki dan da peres tockove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Da nisi slao u Uzice ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan otkud nisi radio cele? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan danas nisam imao vremena da pocnem sa montazom ali sutra cu ugrabiti sat dva pa da kompletiram na vase pitanje gde sam radio odgovor je u uzicu,o ceni necu govoriti jer nije mesto samo mogu reci da sam imao 14 delova + dve felne i da je uradjeno u visokom sjaju i perfektno bez i jedne zamerke .... pitao sam na vise mesta i svuda sam dobio u globalu isti odgovor,prvo sto se tice cene koja je astronomska a druga roka zavrsetka radova koji se krecao od dve do tri nedelje. kod ovog coveka mi je posao odradjen za tri dana nemoj te se naci uvredjeni/obracam se majstorima koji se bave ovim poslom /ali stvarno preterujete sa cenama pocev sto je tesko vreme i da ne nabrajam stosta, svaki posao treba ceniti ali ne podcenjivati i musteriju kojom igrom slucaja smo mi bajkeri. jos jednom izvinjenje nemoj te se naci uvredjeni ps. slike cu staviti sutra kako izgleda kompletiran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno sve delove uslikati,bas me zanima koliko ukupno ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno sve delove uslikati,bas me zanima koliko ukupno ima rekao sam 14+felne veceras cu staviti slike od r6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan evo slika kao sto sam obecao jako lepo izgleda na motoru mozda su slike malo mutnije ali je i do motora tj.terao sam ga danas po kisi pa je isprskan nije naglancan mada sljasti i ovako prljav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stafford 3 Napisano Februar 19, 2010 U prolazu, 63 postova Motocikl: Honda seven fifty Prijavi odgovor kao problematičan Druze,motor ti je prelep.Koliko god da te kostalo nemoj da ti bude zao.Svaka cast i tebi i onom ko je polirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 19, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je super samo skini ovaj nosac za tablicu 'leba ti. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Februar 19, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan super izgleda sve. bas su mu lepo legli ti polirani delovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan hteo sam i zadnju viljusku ali mi se nije dalo da je skidam,mada i ovako izgleda super stvarno da covek ne zali pare koje je dao a nisu velike ... na prolece ga teram u Austriju da mi se uradi erbrash kao paukova mreza preko celog motora verujte da izgleda nevidjeno...imam negde slike stavicu ih sutra da vidite o cemu pricam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ka dvec ulazes sto ne ulozis u neku opremu sa funkcijom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan hteo sam i zadnju viljusku ali mi se nije dalo da je skidam,mada i ovako izgleda super stvarno da covek ne zali pare koje je dao a nisu velike ... na prolece ga teram u Austriju da mi se uradi erbrash kao paukova mreza preko celog motora verujte da izgleda nevidjeno...imam negde slike stavicu ih sutra da vidite o cemu pricam sta ce ti Austrija kad covek u Bjeljini Braca sa foruma radi perfektno i to za male pare ;) a sto se tice ovih mutnih slika ,vidi se da je pocetnik,ili nema adekvatan materijal za poliranje ... nisu slike mutne nego nema dovoljno sjaja na felni ,izvini za ovaj off morao sam :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan ne ljutim se na vase komentare,meni se svidja i ako nije u punom sjaju kako vi kazete sto ljudi sto ukusa ... kupicu nove felne pa cemo ponovo polirati negde u japanu valda ce biti bolji sjaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Februar 20, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan ko ti je radio ovo? jel neko sa foruma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan decko iz uzica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan ka dvec ulazes sto ne ulozis u neku opremu sa funkcijom... sta podrazumevas brate sa funkcijom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan brate nesto sto nije samo estetski vec i zavrsava neki posao... nesto sto ce lepo da izgleda a da imas i neku korist od toga u voznji, evo primer prvo sto mi pade na pamet ja sam juce stavio shorty rucice, i recimo one mogu da se podesavaju po visini, bolje pasuju u ruci a i motor lepse izgleda msm, i airbrush i poliranje nista ne nude sem estetike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan gde da vidim kako izgledaju shorty rucice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...