shoe 130 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan aj da vidimo da li mozete da mi pomognete sa ovim uzeo sam neki filter za vazduh i cekam da doputuje...neshto mi se previshe nesvidja kako izgleda ovako .. hocu da uradim neki kao limeni ili jebem li ga kakv ram oko njega i da stavim onu mrezicu sto ide za spojlere i hladnjake na kolima ( http://www.gl-tuning.com/artikal.php?id=3903 ) pa da na kraju izgleda ovako : dakle pitanje je gde se mogu naci najeftinije ovake mrezice, po mogucstvu crna da ne moram da farbam... i manje parce od 100x33 kolko prodaju u gayng landu, i ko bi mogo da mi sasece i napravi taj ram i od cega bi najlepse bilo...lim ili sta ? u koji bih uglavio mrezicu a koji bi stavio preko filtera postoji li nesto metalno u crnoj boji ili moram posle da farbam, dakle gde napraviti to u BGD posto od alata imam tastaturu, olovku i misa hvala vi svi, god bless ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Good luck !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikri 3 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobar filter ,nista ne diraj ,samo ga lepo pripremi ako ne stigne vec takav (sprej koji ide na njega),nadam se da imas izduve jer na fabricke ti nista ne znaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan bice izduva, bice za sad skupljam sve na gomilu ! mikri reci mi da li mi je obavezan i neki power commander kad ukombinujem ovaj stage 2 filter, stage 1 i izduve ? i tja sprej koj moj je sad to na sajtu nista nije pisalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmes neku plasticnu plocu stavis filter obcrtas lepo skrojis znaci bez ciganisanja .A mrezicu evo jedan savet kupi onu kantu za otpatke tacnije onu kancelarisku sto ima mrezicu imas u raznim bojama.iseces zeljenu velicinu i to je to .Ta kanta nije vise od 300 din. To je bar moja ideja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan heheh e da znas da mi je to bas palo na pamet gledajuci na stolu onu mrezastu casu za olovke !!! sjajno to su sitne rupice, crne i jeftine 1 problem resen http://www.kancelarijski-materijal.com/katalog/kanta-za-otpatke-mrezasta.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Eto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Februar 17, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan E bas to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan hvala kolega vrlo ste korisni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikri 3 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan power commander ti ne treba dodaj jos iridijumsku svecicu i nasteluj ventile a sto se tice spreja to je sprej za odrzavanje i ciscenje K&N filtera ,,filter treba da je nasprican (dobije roze boju) a to mu sprecava prolaz prasine kroz njega ,,e da ispod sedista na vazdusnom filteru imas gumu ,nju izvadi i slobodno baci opasno gusi motor ,,pozz ,videces xt660 je extra motor jako vozan pouzdan lep ,odlican izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan hvala kolega ustede mi 200-300e za tu gumu sam citao, mada kazu ljudi da nemora da se vadi kad se stavi DNA 2... videcu vec kako se pokaze u voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan ook ajde sad konstruktivno pitanje kako se zove osoba koja se bavi slicnim radovim da barem znam sta da trzim po oglasima ? masin bravar varioc koj obrazovni profil meni treba da mi obradi to parce lima i zavari-zalepi mrezicu za njega cime se precizno sece lim a da nisu makaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tora 7 Napisano Februar 17, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jao ...novopeceni motoristi..muka mi je kad vidim ovakve postove.Posalji mi nacrt ili taj filter i te kante resetke ...ja cu sve da ti uradim.Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 17, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi aluminijumski lim,2mm recimo,laksi je za obradu,a nemoras ni da ga farbas... Mrezu mozes i nekim tecnim metalom da zalepic,nece to nigde. A cemu to,jel se taj filter vidi uopste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 17, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma nema sanse da se ovo vidi na motoru osim ako nisi skinuo stranice ??? kakve mrezice, jos ces da zagusis filter... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan onda ce 2mm i da bude... kad budem montirao videcu mozda mrezica nece morati i da se lemi stegnem nakacim na shrafove jebem li ga... sszgo to je stage 2 filter koji menja bocnu ivicu airbox-a tako da se vidi... i jbg neki od nas su bili bolji na likovnom nego na tehnichkom 10x u svkaom slucjau svima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...